10 εικόνες του Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ

Η Sonali Bendre είναι μια ινδική ηθοποιός κινηματογράφου και επίσης αρκετά όμορφη. Ξεκίνησε την καριέρα της με το μόντελινγκ και έχει συμμετάσχει σε ταινίες Bollywood, Tamil, Telugu, Kannada, κλπ. Είναι τόσο δελεαστική που οι άνθρωποι την κοιτούν και νομίζουν ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχουν δει στη ζωή τους. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικές φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ αυτής της καλλονής του Μπόλιγουντ.

Όμορφη Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ με εικόνες:

1. Η εικόνα με και χωρίς μακιγιάζ:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ

Αυτή η 41χρονη γυναίκα μοιάζει σχεδόν ίδια, όταν δεν κάνει μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της εποχής της και το φυσικά όμορφο πρόσωπό της βοήθησε στο ταξίδι της προς τη φήμη.

2. Σε μια εκδήλωση:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ2

Αυτή η εικόνα έγινε κλικ όταν η Sonali παρακολούθησε θρησκευτική εκδήλωση στο μέρος των φίλων της. Έπαιζε το απλό κορίτσι της Ινδίας και φαινόταν αρκετά δελεαστικό. Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα χωρίς μακιγιάζ φωτογραφίες του Sonali.

3. The Old Snap:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ3

Η Sonali κάποτε παραβρέθηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός από τους φίλους της. Έδειχνε το εντελώς φυσικό της πρόσωπο. Το χαμόγελό της φώτισε εντελώς το γεγονός και φαινόταν πολύ δελεαστική εκείνη τη μέρα. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ όλων των εποχών.

4. Το χαριτωμένο πρόσωπο:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ4

Αυτή είναι μια εικόνα της Sonali Bendre χωρίς το μακιγιάζ της. Το φυσικά δελεαστικό της πρόσωπο μερικές φορές την περιορίζει από το να φοράει πολύ μακιγιάζ. Το χτένισμά της και ο ελάχιστος συνδυασμός εμφάνισης μακιγιάζ της ήταν απλά τέλεια.

5. The Judge Face:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ5

Εκτός από ταινίες, ο Sonali έπαιξε μερικούς μεγάλους ρόλους και σε μερικά ριάλιτι. Αυτή είναι μια εικόνα από μια από αυτές τις στιγμές. Με το κομμένο χτένισμα και το ελάχιστο πρόσωπο μακιγιάζ, φαινόταν αρκετά ελκυστική εκείνη τη μέρα.

6. Σε ένα Talent Show:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ6

Το πραγματικό δελεαστικό πρόσωπο του Sonali κλέβει όλη την έλξη. Η φοβερή σωματική διάπλαση και το όμορφο πρόσωπό της κάνουν αυτή τη γυναίκα να μοιάζει με μοντέλο στην ηλικία των 41 ετών. Διατηρεί τον εαυτό της και μερικές φορές αναστατώνει τη φυσική ομορφιά του προσώπου της.

7. Στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ7

Η Sonali Bendre εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να δείχνει με αυτοπεποίθηση το φυσικό της πρόσωπο. Φαινόταν πραγματικά όμορφη και το ντύσιμό της την έκανε να φαίνεται ακόμα πιο συναρπαστική από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Για όλους τους σωστούς λόγους, αυτή η εικόνα μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ όλων των εποχών.

8. Η εικόνα λήψης φωτογραφιών:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ8

Αυτή η αποκαλυπτική φωτογράφιση της γοητείας του προσώπου πραγματοποιήθηκε από τον Daboo Ratnani. Η Sonali Bendre έχει καλοσχηματισμένο πρόσωπο και δείχνει ωραία ακόμα και όταν αθλείται στο εντελώς πραγματικό της πρόσωπο, όπως αν δεν την ενδιαφέρει αν τα ελαττώματά της αποκαλύφθηκαν.

9. Σε μια εκδήλωση:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ9

Η Sonali Bendre εντοπίστηκε να φεύγει από μια εκδήλωση και η ομορφιά της δοκιμάστηκε. Οι άνθρωποι τη φωτογράφιζαν σαν να επιθεωρούσαν τη φυσική της ομορφιά. Αλλά ο Sonali ήταν σαν να “Δεν με πλησιάζεις”. Έδειξε με αυτοπεποίθηση το φυσικό της πρόσωπο και έδειξε τον εαυτό της.

10. Μινιμαλιστική εμφάνιση:

Sonali Bendre χωρίς μακιγιάζ10

Τελευταίο, αλλά όχι το λιγότερο σημαντικό, αυτό είναι ένα στιγμιότυπο της Sonali από μια εκδήλωση και ήταν πάλι αθλητική με την απόλυτα φυσική της εμφάνιση σαν επαγγελματίας. Το ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της δεν την έκανε δελεαστική εκείνη την ημέρα. Beautyταν η εσωτερική της ομορφιά που την έκανε να δείχνει όμορφη.