13 συγκλονιστικές εικόνες του Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ

Ο Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ είναι ένας από τους θρύλους της βιομηχανίας του Χόλιγουντ και έχει φέρει απολύτως επανάσταση στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων για την υποκριτική. Με μερικούς από τους ρόλους του στους πειρατές των ταινιών της Καραϊβικής, ο Έντουαρντ ψαλιδιού και πολύ περισσότερο ο Τζόνι έδωσε στον κόσμο μερικούς από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ένας από τους οποίους είναι ο διαβόητος καπετάνιος Τζακ Σπάροου από τις ταινίες Πειρατές της Καραϊβικής Το Ο Τζόνι Ντεπ όπως όλοι οι ηθοποιοί και οι ηθοποιοί πρέπει να χρησιμοποιούν μακιγιάζ αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια των ταινιών του, ώστε να ταιριάζει στον ρόλο που κάνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους διάσημους ο Τζόνι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί πολύ μακιγιάζ και είναι στην πραγματικότητα κατά της χρήσης μακιγιάζ καθώς πιστεύει ότι η χρήση μακιγιάζ βλάπτει μόνο τα χαρακτηριστικά και το δέρμα ενός ατόμου.

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες selfie του Johnny Depp χωρίς μακιγιάζ.

1. Προετοιμασία για ομιλία:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 1

Ο Τζόνι φαίνεται ότι είναι έτοιμος να απευθυνθεί στο πλήθος. Έμοιαζε αρκετά εκπληκτικό για την ηλικία του και λατρεύουμε τον τρόπο που πειραματίζεται με τα στυλ των μαλλιών του, τα γυαλιά του και τα καρφιά του. Ένα άτομο όπως ο Johnny που ετοιμάζεται να μιλήσει, είμαστε όλοι αυτιά γι ‘αυτόν! Με τέτοιες δολοφονικές εμφανίσεις, είναι σίγουρα θλιβερό.

2. Partyρα πάρτι:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 2

Ο Johnny δεν αφήνει καμία πέτρα στο θέμα του ντυσίματος κατάλληλα για κάθε περίσταση. Φαινόταν πολύ δροσερός σε αυτή την εικόνα, με καπέλο, γυαλιά, καρό πουκάμισο και κασκόλ. Ο ηθοποιός ήταν απαλλαγμένος από μακιγιάζ και το φυσικά καλό δέρμα του έλαμπε κάτω από τα λαμπερά φώτα των φωτογραφικών μηχανών.

3. Ο παράξενος:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 3

Ο Johnny λατρεύει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της αρκετά συχνά. Είτε στην οθόνη είτε εκτός οθόνης, αυτός ο ηθοποιός αρέσει να δοκιμάζει μια ποικιλία ρόλων. Αυτή η εικόνα αποκαλύπτει την περίεργη πλευρά του Τζόνι, όπου αθλητούσε μακρύ, χωριστό χτένισμα και γυαλιά. Είχε πολύ ελάχιστο μακιγιάζ και αναδείκνυε το φυσικά άψογο δέρμα του.

4. Selfie με ανεμιστήρα:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 4

Όταν ο Johnny Depp φτάνει σε ένα μέρος, προσελκύει το πλήθος σαν μαγνήτης. Η γοητευτική προσωπικότητα και η φιλική του στάση είναι αυτά που τον κάνουν αρκετά δημοφιλή σε όλους. Ο Johnny βγάζει αυτή τη φωτογραφία selfie με έναν από τους θαυμαστές του, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται στην κορυφή του φεγγαριού. Ο Johnny φαινόταν αρκετά φυσικός, αλλά γοητευτικός σε αυτή την εικόνα.

5. Dapper Look:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 5

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν γνωστό ότι τράβηξε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στο βιβλίο χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα μακιγιάζ και αυτή η εικόνα όπως όλες οι άλλες είναι διαφορετική από άλλες φορές, δίνοντάς του την εμφάνιση που πεθαίνουν για να πετύχουν πολλοί άντρες. Τα βρεγμένα μαλλιά του, τα γαλάζια γυαλιά τον χωρίζουν από τους υπόλοιπους θνητούς.

6. Αποκαλύπτοντας τον καλλιτέχνη μέσα:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 6

Ο Johnny Depp χωρίς μακιγιάζ είναι γνωστό ότι φαίνεται όμορφος εκτός γυρισμάτων και σετ χωρίς τη χρήση πρόσθετου μακιγιάζ. Όπως μπορείτε να δείτε αυτή η εικόνα που τραβήχτηκε εκτός σετ δείχνει ότι ο Johnny φαίνεται καλός ανά πάσα στιγμή με μια ομοιότητα με την εμφάνισή του στα γυρίσματα και ακόμη και εκτός σετ.

7. Ο Ντον:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 7

Ο Johnny πάντα προσπαθούσε να τραβήξει τραχιά εμφάνιση που κάνει τις καρδιές των οπαδών του να χτυπάνε κάθε φορά που είναι στην κάμερα και ακόμη και εκτός κάμερας, αλλά αυτή η εικόνα είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο, καθώς πιάνει τον Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ με ένα φρέσκο ​​καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο.

8. The Perfect Gentleman:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 8

Αυτή η κοντινή εικόνα του Johnny είναι αληθινή απόδειξη του γεγονότος ότι αυτός ο ηθοποιός είναι απόλυτος καρδιοκατακτητής και όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό του που να αποδεικνύει το γεγονός ότι ο Johnny δεν χρειάζεται επιπλέον μακιγιάζ για να φαίνεται όμορφος.

9. Nerdy Man:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 9

Το μακιγιάζ του Johnny Depp έχει δοκιμάσει το nerd look, καθώς έχει γυαλιά για αρκετά γεγονότα. Παρόλο που το βλέμμα δεν γοήτευσε τους ανθρώπους όσο η τραχιά του εμφάνιση, κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Πειραματίζεται ξανά με τα γυαλιά του και αυτή τη φορά επέλεξε ένα τρελό ζευγάρι.

10. Cool Dude:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 10

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτήν την εικόνα, ο Johnny απολαμβάνει μια κανονική μέρα έξω όταν αυτή η ειλικρινής φωτογραφία του τραβήχτηκε δείχνοντας πόσο αριστοκρατικός είναι αυτός ο τύπος. Το μπλέιζερ σε κρεμ χρώμα με λευκό πουκάμισο τον κάνει να μοιάζει με τέλειο κύριο. Ο Johnny επέλεξε ένα μαλλί με καρφιά που αγαπάμε απόλυτα.

11. The Rough Look:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 11

Μία από τις πιο γνωστές εμφανίσεις αυτού του καλλιτέχνη του Χόλιγουντ, το στιβαρό βλέμμα είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά βλέμματα αυτού του ηθοποιού με τον αθλητικό στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Φαινόταν αρκετά όμορφος με αυτό το ντύσιμο. Ο Johnny φαίνεται να θέλει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά του στο κοινό.

12. Παθιασμένα μάτια:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 12

Ο Johnny προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικός και δεν έχει σημασία αν είναι στην οθόνη ή εκτός για τον Johnny Depp, είναι πολύ σημαντικό να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικός με ένα κοστούμι και αξεσουάρ. Φαίνεται πραγματικά έξυπνος και όμορφος σε αυτό το μαύρο σακάκι. Πειραματίστηκε επίσης με τα πολλαπλά δαχτυλίδια αυτιών του.

13. Cool Club Look:

Τζόνι Ντεπ χωρίς μακιγιάζ 13

Ο Johnny πιστεύει ότι το make up σε κάνει να δείχνεις όμορφος μόνο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και καταστρέφει την εμφάνισή σου συνολικά. Αυτός ο καλλιτέχνης του Χόλιγουντ είναι αρκετά ωραίος και είναι ο καρδιοκατακτητής πολλών κυριών παγκοσμίως με την όμορφη και τραχιά εμφάνισή του.

Ο Johnny Depp ήταν πάντα ένα άτομο που δοκίμασε τα πάντα και αν κοιτάξετε το σώμα του θα δείτε πολλά τατουάζ που καλύπτουν το σώμα του, αλλά όταν πρόκειται για μακιγιάζ ο Johnny Depp προσπάθησε να μείνει μακριά από το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό που είπε το μακιγιάζ είναι σκληρό για το δέρμα. Παρά το γεγονός ότι φορούσε στρώματα μακιγιάζ για τους απαιτητικούς ρόλους του στις ταινίες, ο Johnny είναι ένα διαφορετικό άτομο έξω. Ξεκολλήστε τα στρώματα του μακιγιάζ του για να αποκαλύψετε τον συγκλονιστικό άνθρωπο μέσα του. Ελπίζουμε να σας άρεσαν αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Johnny Depp No Makeup Selfie.