9 Καλύτερες Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ

Μία από τις πιο επιτυχημένες δισκογραφικές παραγωγές στον κόσμο, η Mariah Carey είναι δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός κλπ. Αυτή η όμορφη γυναίκα έχει επίσης παίξει σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ. Είναι μία από τις συγκλονιστικές τραγουδίστριες που έχει ποτέ και έχει θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων εφήβων και ενηλίκων επίσης. Με τη μοναδική αίσθηση ντυσίματος και το γλυκό χαμόγελό της, η Μαρία έχει αιχμαλωτίσει με επιτυχία τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Οι επιδόσεις της στη ζωή απαιτούν να είναι στην καλύτερη της κατάσταση που απαιτεί αποτελεσματικό μακιγιάζ, φορέματα κλπ. Αν νομίζετε ότι η Mariah είναι ένα ακόμη πλαστικό εικονίδιο που κρύβεται κάτω από την τεράστια στοίβα μακιγιάζ, τότε κάνετε λάθος. Η Mariah Carey έχει το πιο φυσικό αξιολάτρευτο πρόσωπο και προτιμά να μένει χωρίς μακιγιάζ τις περισσότερες φορές. Ακολουθούν οι 9 καλύτερες φωτογραφίες της Μαράια Κάρεϊ χωρίς μακιγιάζ.

1. Στο The Shoot:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 1

Αν και το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης ζωής της, αλλά γνωρίζει τα όριά της. Της αρέσει να μένει χωρίς μακιγιάζ όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχει στρογγυλά μάτια και παχουλό πρόσωπο που την κάνουν να φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένη ακόμη και σε ηλικία 45 ετών.

2. Έξω για μια βόλτα:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 2

Δεν είναι πολλοί οι διάσημοι που μοιάζουν σχεδόν ίδιοι χωρίς μακιγιάζ. Η Mariah τη θεωρεί φυσική ως το καλύτερο όπλο της και συχνά εμφανίζει το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ για να κλείσει τους haters. Η εξαιρετική σιλουέτα και το φυσικά όμορφο πρόσωπό της είναι έμπνευση για πολλές γυναίκες να κάνουν χωρίς μακιγιάζ.

3. Mariah στο The Butler:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 3

Η Mariah εντοπίστηκε στην ταινία The Butler. Σε αυτήν την εικόνα, φορούσε casual ρούχα κοριτσιού που την έκαναν να φαίνεται κατάλληλη για τη σκηνή. Η ποιοτική της ερμηνεία στις ταινίες με την πάροδο των ετών της επέτρεψε να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση.

4. Φρέσκα χωρίς μακιγιάζ:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 4

Η Mariah Carey δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία της στο Instagram. Φαίνεται πολύ φρέσκια ακόμη και μετά την απομάκρυνση του μακιγιάζ της. Αυτή η εικόνα έκανε τους θαυμαστές να αντιληφθούν τη φυσική της ομορφιά. Η Mariah ήθελε να καταστήσει σαφές ότι δεν είναι απλώς μια άλλη πλαστική κούκλα που κερδίζει εκατομμύρια εξαιτίας των υψηλών επιδόσεων μακιγιάζ και των φανταχτερών ρούχων της. Μπορεί να εντυπωσιάσει τα πάντα με τον ίδιο τρόπο και το μακιγιάζ δεν θα είναι απαίτηση.

5. Στο The Studio:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 5

Αυτή η εικόνα της Mariah Carey έγινε κλικ σε ένα στούντιο όπου ηχογραφούσε το νέο της άλμπουμ στούντιο. Έπαιρνε ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ και φαινόταν αρκετά καλή για να πάρει χιλιάδες likes.

6. Πολύτιμη Μαρία:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 6

Η Μαρία έχει παίξει σε πολλές ταινίες, αλλά τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να την αναγνωρίσουν. Σε μία από τις πολλές ταινίες της, η Μαρία δεν φορούσε μακιγιάζ καθώς ο σκηνοθέτης θεώρησε ότι της ταιριάζει να αποφύγει το μακιγιάζ για τη συγκεκριμένη σκηνή. Έμοιαζε λίγο διαφορετική αλλά ήταν αρκετή για να κλέψει τα βλέμματα των θεατών.

7. Ένα απαραίτητο επιχείρημα:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 7

Αυτή η εικόνα αποκαλύπτει τη φυσικά όμορφη ομορφιά της Maria Carry χωρίς μακιγιάζ. Αριστερά η Μαράια Κάρεϊ με μακιγιάζ και στα αριστερά μια φωτογραφία της Μαρίας χωρίς μακιγιάζ. Η χαριτωμένη Μαρία μοιάζει σχεδόν ίδια χωρίς να βάζει κανένα είδος μακιγιάζ.

8. Παιχνιδιάρικη Μαρία:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 8

Αυτή είναι μια φωτογραφία της Μαρίας με τη μικρή της κόρη. Η Μαρία μοιάζει λιγότερο από ένα αθώο και άψογο παιδί. Πολύ λίγες γυναίκες μπορούν να φαίνονται τόσο φρέσκες χωρίς μακιγιάζ.

9. The Curvy Woman:

Mariah Carey χωρίς μακιγιάζ 9

Η Mariah Carey έχει εντυπωσιακή διάπλαση. Οι καμπύλες της μπορούν να σκοτώσουν τους καρδιακούς. Σε αυτήν την εικόνα, αφήνει χωρίς μακιγιάζ και με κάποιο τρόπο εμφανίζει το τέλειο φυσικά όμορφο πρόσωπο που υπήρξε ποτέ.