Πώς να αποκτήσετε γεμάτα χείλη

Τα χοντρά χείλη είναι ο τέλειος τρόπος για να φαίνονται απόλυτα κομψά για κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί ιατρικοί τρόποι με τους οποίους μια κυρία μπορεί να κάνει τα χείλη της πιο γεμάτα, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις διαδικασίες είναι αρκετά δαπανηρές και επομένως μακριά από μεγάλο αριθμό γυναικών. Υπάρχουν μερικοί γνωστοί τρόποι με τους οποίους ένα άτομο μπορεί να αποκτήσει πιο χείλη στο σπίτι χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα για να αυξήσει το μέγεθος των χειλιών σας. Αυτά τα φυσικά μέσα είναι τόσο εύκολο να βρεθούν, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καλά γνωστά. Τα χοντρά χείλη δεν είναι επιβλαβή και είναι στην πραγματικότητα αρκετά μοντέρνα και φαίνονται υπέροχα σε κυρίες που έχουν φυσικά λεπτά ή μικρότερα χείλη.

Το να αποκτήσετε σφριγηλά χείλη είναι μια απόδειξη του γεγονότος ότι οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας μπορεί να εξοπλιστεί για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ακόμη και φυσικά. Παρακάτω δίνεται μια λεπτομερής περιγραφή του τρόπου για να αποκτήσετε γεμάτα χείλη, ώστε να είστε το πλήρες κέντρο της προσοχής σε εκδηλώσεις που θέλετε να επισκεφθείτε-

Πώς να αποκτήσετε γεμάτα χείλη

Πλήρης φροντίδα:

Ο πρώτος στη λίστα με τα σφριγηλά χείλη είναι η πλήρης φροντίδα αυτών των χειλιών σας. Η φροντίδα των χειλιών σας θα μειώσει το πρόβλημα του στεγνώματος και του σπασίματος και θα βελτιώσει την ποιότητα των χειλιών σας. Μετά από όλα τα χείλη σας είναι σάρκα και η σωστή φροντίδα της σάρκας σας θα το κάνει σίγουρα να μεγαλώσει πιο γρήγορα.

Όσο πιο χοντρά τα χείλη σας τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα να έχετε πιο χοντρά χείλη. Το πόσιμο νερό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για να παραμείνετε υγιείς και να αποκτήσετε ένα σωστό σετ χείλη. Το νερό θα βοηθήσει στην απολέπιση των χειλιών σας βοηθώντας έτσι να γίνει πιο σφριγηλό από ότι ήταν πριν. Προσπαθήστε να έχετε μαζί σας ένα καλό lip balm πλούσιο σε SPF, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα χείλη σας υγρά ανά πάσα στιγμή.

Ατμός:

Ο ατμός είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για να αποκτήσετε πιο χοντρά χείλη. Ο ατμός και το βαζελίνη δουλεύουν χέρι -χέρι για να σας δώσουν πιο υγρά και παχύτερα χείλη. Όσο πιο χοντρά είναι τα χείλη σας σε υγρασία τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να έχετε χοντρά και γεμάτα χείλη. Για να εκτελέσετε σωστά αυτήν τη διαδικασία, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα βαζελίνη στα χείλη σας πριν πάτε για ένα ζεστό ντους, αλλά μην το ξεπλύνετε. Ο ατμός από το ζεστό νερό θα βοηθήσει το ζελέ να διεισδύσει στα χείλη σας διευρύνοντας τους πόρους στα χείλη σας. Όσο περισσότερη βαζελίνη μπαίνει στα χείλη σας τόσο καλύτερα θα κάνει στη διαδρομή για πιο χοντρά χείλη.

Απολέπιση:

Η απολέπιση είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να αποκτήσετε πιο χοντρά χείλη. Αυτό είναι καλύτερο όταν φτιάχνετε το δικό σας μείγμα στο σπίτι. Δοκιμάστε να αναμίξετε λίγο μέλι με λίγη καστανή ζάχαρη στο ίδιο το σπίτι με λίγο νερό για να αυξήσετε την πυκνότητα της πάστας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να εφαρμόσετε απευθείας αυτήν την πάστα στα χείλη σας για μια περίοδο τριών λεπτών πριν την αφαιρέσετε με ένα καθαρό πανί. Η απολέπιση θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αναπνευστικό χώρο των πόρων στα χείλη σας, καθιστώντας το έτσι πιο αδύναμο με την πάροδο του χρόνου.

Απολέπιση οδοντόβουρτσας:

Η απολέπιση οδοντόβουρτσας είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε πιο σφριγηλά χείλη. Αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας το πρωί δοκιμάστε να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας με την οδοντόβουρτσα σας αφού το καθαρίσετε. οι τρίχες της οδοντόβουρτσας θα μετακινηθούν πάνω από τα χείλη σας και θα αυξήσουν αμέσως τη δύναμη και το σφριγηλό των χειλιών σας, το οποίο θα διαρκέσει περισσότερο από 4 ώρες πριν πέσει κάτω.

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε πιο σφριγηλά χείλη στο σπίτι, γι ‘αυτό δοκιμάστε τα σήμερα. Σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα χείλη σας με την πάροδο του χρόνου.