Πώς να περιγράψετε το πρόσωπό σας με το μακιγιάζ;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι αγαπημένες σας προσωπικότητες έχουν τόσο άψογη και τέλεια δομή προσώπου; Η Kim Kardashian, η καρίνα καπούρ έχει καλά καθορισμένα οστά και μύτη, και το μυστικό πίσω από αυτό είναι το «περίγραμμα». Το περίγραμμα προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και επίσης να αλλάξει την εμφάνιση των χαρακτηριστικών που δεν σας αρέσουν πολύ. Προσωπικά δεν μου αρέσει το contouring σε καθημερινή βάση καθώς είναι λίγο χρονοβόρο.

Πώς να περιγράψετε το πρόσωπό σας:

Το contouring έχει ουσιαστικά τρεις (πέντε;) βασικούς παράγοντες … Σκίαση, επισήμανση και ανάμειξη, ξανά ανάμειξη και στη συνέχεια κάποια ακόμη ανάμειξη.

πώς να περιγράψεις το πρόσωπό σου

Η παραπάνω εικόνα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να νιώσετε τα περιγράμματα του προσώπου σας. Λίγα χτυπήματα σκοτεινού και φωτεινού θεμέλιου στο σωστό μέρος μπορούν να αναδείξουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να σας δώσουν τέλεια εμφάνιση στην εικόνα. Οι λευκές κηλίδες δείχνουν ελαφριά βάση και οι σκοτεινές γραμμές δείχνουν πιο σκοτεινή βάση, το κλειδί του τέλειου περιγράμματος είναι η ανάμειξη.

Οι κορυφαίες περιοχές είναι φωτεινές και είναι οι «λόφοι», ενώ τα περιγράμματα είναι πιο σκοτεινά και σαν τις «κοιλάδες». Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμο μπρονζέ ή πιο σκούρες σκιές ματιών στα μέρη της πτυχής για να δημιουργήσετε ένταση και περίγραμμα. Και χρησιμοποιήστε επίσης μολύβια ή φωτιστικά επισημάνσεων στα σημεία επισήμανσης για να φωτίσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Σίγουρα θα κάνει μια τεράστια και απίστευτη διαφορά.

Πράγματα που θα χρειαστείτε για το περίγραμμα:

  • Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι τρεις τύποι βάσεων, ένα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας, ένα θεμέλιο που είναι πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας και ένα ίδρυμα που είναι πιο σκούρο από τον τόνο του δέρματός σας.
  • Σκόνη πήξης

Βούρτσες που χρειάζεστε:

  • Βούρτσα θεμελίωσης
  • Βούρτσα ανάμειξης
  • Βούρτσα σε σκόνη

Βήματα για τον τρόπο εφαρμογής του περιγράμματος του προσώπου σας:

Μετά την ενυδάτωση, εφαρμόστε βάση που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας.

Πάρτε μια επίπεδη βούρτσα θεμελίωσης και ξεκινήστε να εφαρμόζετε ελαφρύ θεμέλιο κάτω από τα μάτια σας και στο μέσο του μετώπου. Εφαρμόστε επίσης ελαφρύ θεμέλιο στις πλευρές της μύτης, κάτω από το οστό των φρυδιών και κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Δείτε την παραπάνω εικόνα για να καταλάβετε με καλύτερο τρόπο. Μην ανακατεύετε.

Τώρα πάρτε σκούρο θεμέλιο και πιπιλίστε τα ζυγωματικά σας, εφαρμόστε το τώρα εκεί. Επίσης, εφαρμόστε το στην κορυφή του μετώπου (θα ενισχύσει τη γραμμή του σαγονιού σας) και στις δύο πλευρές της μύτης. Δείτε την εικόνα για να καταλάβετε καλύτερα, οι καφέ γραμμές δείχνουν σκοτεινή εφαρμογή βάσης.

Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη τώρα και μην γελάτε: P. Ξέρω ότι μοιάζεις με τζόκερ αλλά τα βήματα δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Timeρα για BLENDING, ανακατέψτε τα πάντα με πινέλο ανάμειξης ή πινέλο βάσης. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να δείτε τη διαφορά μόνοι σας.

Αφού ανακατευτεί, στρώνουμε τα πάντα με πούδρα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα σε σκόνη για πιο καθορισμένη εμφάνιση και αποφύγετε τη χρήση ενός σφουγγαριού ή σφουγγαριού.

Θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι τα ζυγωματικά σας μπορούν να φαίνονται τόσο έντονα ή η μύτη σας μπορεί να φαίνεται τόσο μικρή, το περίγραμμα δημιουργεί μια τεράστια διαφορά. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο αδύνατο ναι αυτή η τεχνική κάνει τεράστια διαφορά.

Μερικές γρήγορες συμβουλές για το περίγραμμα:

♦ Ρυθμίστε την εμφάνισή σας με μια συμπιεσμένη ή χαλαρή ημιδιαφανή πούδρα για να παραμείνει περισσότερο.

♦ Να είστε ρεαλιστές με το χρώμα του δέρματός σας. μην πάτε πολύ σκοτεινά ή φωτεινά.

♦ Κατά την ανάμειξη, θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκληρές γραμμές στο τέλος.

♦ Για να εξοικονομήσετε χρήματα, αγοράστε μια παλέτα θεμελίωσης που έχει δύο τρεις αποχρώσεις βάσης για το περίγραμμα.

♦ Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο, χρησιμοποιήστε πιο σκούρα απόχρωση βάσης κάτω από το ζυγωματικό. Συνδυάστε το θεμέλιο προς τη γραμμή του σαγονιού, καθώς αυτό θα κάνει τη γραμμή του σαγονιού σας στενή.

Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση, έχετε απορίες; Βάλτε τα σχόλια.