9 καλύτερα μεσαία κόκκινα χτενίσματα με εικόνες

Ο χρωματισμός και το χτένισμα των μαλλιών σας δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα, ούτε ο αριθμός των στυλ για να διαλέξετε από το όριο. Υπάρχουν ορισμένα στυλ που μπορείτε να κουνήσετε με έναν συγκεκριμένο τύπο μαλλιών ή ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών. Εδώ είναι εννέα τέτοια χτενίσματα για μεσαίο κόκκινο χρώμα μαλλιών.

Τελευταία και όμορφα μεσαία κόκκινα χτενίσματα στην τάση:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 μεσαία κόκκινα χτενίσματα.

1. Messy Waves:

μεσαία κόκκινα χτενίσματα

Αυτή η εμφάνιση είναι μια νικήτρια για μια μέρα στην παραλία ή μια μέρα έξω. Λαμβάνοντας ένα σίδερο για μπούκλες δημιουργήστε κύματα παραλίας σε όλα τα μαλλιά σας. Βουρτσίστε τα χέρια σας μέσα από τα κύματα για να δώσετε μια ακατάστατη εμφάνιση. Για να δώσετε μια στροφή σε αυτό το βλέμμα, ξεκινήστε να στρίβετε ένα τμήμα των μαλλιών σας από την κορυφή μέχρι κάτω, πίσω από το αυτί σας. Ασφαλίστε το τμήμα με μια καρφίτσα bobby. Τα ακατάστατα κύματα θα αναδείξουν τις διαφορετικές αποχρώσεις των κόκκινων μαλλιών σας.

2. Χαλαρές μπούκλες:

κόκκινα χτενίσματα2

Αυτή είναι μια πολύ απλή αλλά κομψή εμφάνιση για μαλλιά μεσαίου μήκους. Πάρτε ένα σίδερο για μπούκλες ξεκινήστε να κουλουριάζετε τα μαλλιά σας. Το κόλπο είναι να ξεκινήσετε να κουλουριάζετε από τη μέση προς το τέλος. Μπορείτε επίσης να μεσαίο μέρος των μαλλιών σας ή στο πλάι σύρετε ανάλογα με τα μαλλιά σας.

3. Side Swept:

κόκκινα χτενίσματα3

Αυτό το βλέμμα σίγουρα θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Για να πετύχετε αυτό το look ξεκινήστε να κουλουριάζετε τα μαλλιά σας ξεκινώντας από το κάτω μέρος. Μόλις κουλουριάσετε τα μαλλιά σας, πάρτε τα όλα στη μία πλευρά και ψεκάστε τα με σπρέι μαλλιών, ώστε να παραμείνουν στη θέση τους. Τώρα χρησιμοποιώντας καρφίτσες μπόμπι ασφαλίστε όλα τα μαλλιά σας στην απαιτούμενη θέση τους. Αν έχετε κτυπήματα μπορείτε να ισιώσετε τα κτυπήματα για να δώσετε μια πιο ογκώδη εμφάνιση.

4. Top Knot:

κόκκινα χτενίσματα4

Αυτό το βλέμμα είναι το σωτήριο σου βλέμμα. Αρχικά, βάλτε όλα τα μαλλιά σας σε ψηλή αλογοουρά, βουρτσίστε τα μαλλιά σας για να δώσετε υφή. Τώρα δέστε τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Μόλις τα μαλλιά σας είναι ασφαλή, κυλήστε την υπόλοιπη αλογοουρά γύρω από τη γραβάτα. Ασφαλίστε το με καρφίτσες για να μείνουν στη θέση τους.

5. Half Up Half Down:

κόκκινα χτενίσματα5

Αυτή είναι μια πολύ απλή αλλά κομψή εμφάνιση που ταιριάζει τέλεια με μαλλιά μεσαίου μήκους. Για αυτό το βλέμμα στεγνώστε τα μαλλιά σας για να δώσετε όγκο. Τώρα, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ως βούρτσα, πάρτε το στέμμα των μαλλιών σας και δέστε έναν κόμπο. Χρησιμοποιήστε μια χαριτωμένη γραβάτα μαλλιών για να το αρωματίσετε. Αφήστε το κάτω μέρος των μαλλιών όπως είναι. Είστε έτοιμοι για τη μέρα σας.

6. Braid Band:

κόκκινα χτενίσματα6

Για αυτό το βλέμμα τακτοποιήστε πίσω χτενίστε τα μαλλιά σας και δέστε τα. Τώρα πάρτε ένα παχύ τμήμα μαλλιών πίσω από το αυτί σας και αρχίστε να το πλέκετε μέχρι κάτω. Τώρα διασχίστε το πλεγμένο τμήμα στο πίσω μέρος του άλλου αυτιού και στερεώστε το με καρφίτσες. Επαναλάβετε τη διαδικασία με την άλλη πλευρά εάν θέλετε. Λύστε τα μαλλιά σας και χτενίστε τα για άλλη μια φορά. Απλώστε λίγο σπρέι μαλλιών για να εξασφαλίσετε την εμφάνισή σας.

7. Boho Braid:

κόκκινα χτενίσματα7

Για να επιτύχετε αυτό το βλέμμα μεσαίο μέρος των μαλλιών σας. Πάρτε ένα παχύ τμήμα μαλλιών από τη μία πλευρά του μπροστινού μέρους των μαλλιών σας, χωρίστε τα στα δύο. Πλέξτε κάθε μέρος μέχρι το τέλος και δέστε το με ένα διαφανές ελαστικό. Επαναλάβετε τη διαδικασία με την άλλη πλευρά. Τώρα ασφαλίστε και τις δύο πλευρές με καρφίτσες μπόμπι πίσω από το αυτί. Χτενίστε τα μαλλιά σας για να δώσετε τελική όψη.

8. Φουλάρι επάνω:

κόκκινα χτενίσματα8

Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο αλλά διαφορετικό χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μήκους. Πίσω χτένισε τα μαλλιά σου. Διπλώστε ένα μαντήλι στο πάχος που θέλετε. Βάλτε το μαντήλι στο κάτω μέρος του κεφαλιού σας, βγάζοντάς το από το πίσω μέρος του αυτιού σας, δέστε το κασκόλ στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Χτενίστε τα μαλλιά σας για άλλη μια φορά για να τελειώσετε το βλέμμα.

9. Πομπαντούρ:

κόκκινα χτενίσματα9

Για αυτό το βλέμμα πάρτε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας. Πειράξτε το. Λειαώστε το πάνω μέρος και τραβήξτε το προς τα πίσω και ασφαλίστε το με καρφίτσες. Χτενίστε ανάλογα τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Αυτά είναι μερικά χτενίσματα που θα φαίνονται καλά σε μεσαία κόκκινα μαλλιά. Ρθε η ώρα να πειραματιστείτε με το χρώμα και τα χτενίσματα των μαλλιών σας. Αφήστε αυτά τα χτενίσματα να αναδείξουν το καλύτερο στο χρώμα των μαλλιών σας.