Κορυφαία 9 σχέδια γαμήλιας μπλούζας για μεταξωτές σαρίδες

Τα μεταξωτά sarees είναι αυτά που όλοι προτιμούν να φορούν κατά τη διάρκεια των γάμων. Είναι λίγο πολύ κατά τη διάρκεια των τροπικών εποχών, αλλά περιγράφουν τη μόδα και την τάξη. Υπάρχουν πολλά όμορφα βαριά μεταξωτά sarees διαθέσιμα όλες τις εποχές που θα μπορούσαν να φορεθούν στις νυφικές περιόδους και τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν τα ιδανικά κομμάτια μπλούζας. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικά από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας που θα είναι κατάλληλα για νυφικά μεταξωτά sarees σχεδόν όλων των χρωμάτων, καθώς τα περισσότερα από τα κομμάτια μπλούζας που συζητούνται εδώ θα είναι κατάλληλα για εκείνα τα χρώματα saree, που φοριούνται κυρίως από γυναίκες..

Τελευταία και όμορφα σχέδια γαμήλιας μπλούζας για μεταξωτές σαρέζ:

Ας πρέπει να δούμε τα καλύτερα μοντέλα μιας μεταξωτής μπλούζας saree για το γάμο.

1. Τα σχέδια Saree της μπλούζας από μετάξι της Νότιας Ινδίας:

Τα σχέδια Saree της μπλούζας από μετάξι της Νότιας Ινδίας

Εάν πρόκειται για μετάξι αυτές τις εποχές του γάμου, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εξαρτήματα που θα συνοδεύσουν το saree. Διαθέτει φοβερό σχεδιασμό μπλούζας μαζί με βαρύ χρώμα. Θα κλέψει τα βλέμματα και θα σας δώσει όλη την προσοχή. Αν θέλετε να φαίνεστε μοναδικοί ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων του γάμου, τότε αυτό είναι εξαιρετικό και γι ‘αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο γαμήλιας μπλούζας για μεταξωτά sarees. Θα είναι κατάλληλο για κίτρινα χρώματα sarees, που γενικά φοριούνται από τις περισσότερες γυναίκες σε ένα γάμο.

2. Η μπλούζα Kundan For The Silk Sarees:

Η μπλούζα Kundan For The Silk Sarees

Αυτές οι μπλούζες δεν μπαίνουν στην εξίσωση όταν φοράτε μεταξωτό σάρι. Αλλά κοιτάξτε τη φωτεινή πλευρά. Έρχεται με φοβερή υφή και είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας που θα βρείτε ποτέ. Διαθέτει μοβ χρώμα μαζί με αφρώδη εξαρτήματα. Η πλάτη αφήνεται ανοιχτή και αυτή η μπλούζα θα είναι κατάλληλη για τις γυναίκες που έχουν λεπτή σωματική διάπλαση, αφού θα αποκαλύψει το πάνω μέρος της πλάτης και μια παχουλή δεν θα είναι πολύ δελεαστική.

3. Τα σχέδια νυφικής μπλούζας Μαράθι:

Τα σχέδια νυφικής μπλούζας Μαράθι

Lookάχνετε για σχέδια Bridal saree blouse; Αυτό είναι ένα αρκετά δροσερό. Έρχεται με χαριτωμένα σχέδια σε όλη τη μπλούζα. Αν φοράτε κάτι λαμπερό, τότε αυτός θα είναι ο καλύτερος σύντροφος για να φωτίσετε ακόμη περισσότερο το saree. Τα μανίκια της μπλούζας εμφανίζουν διαφορετικό σχέδιο και φαίνονται πραγματικά δροσερά.

4. Η πράσινη μπλούζα νυφικό σχέδιο για μεταξωτές σαρέζ:

Νυφική ​​σχεδίαση με πράσινη μπλούζα για μεταξωτές σαρίδες

Το συγκεκριμένο σχέδιο μπλούζας για μεταξωτά sarees γάμου αθλείται στο χρώμα της φύσης. Μαζί με μια άνετη πράσινη βάση, υπάρχουν πολλά μικρά και περίπλοκα μοτίβα σε αυτή τη μπλούζα, γεγονός που την κάνει να φαίνεται αρκετά μοναδική. Η μπλούζα μπορεί να φορεθεί με κάτι ελαφρύτερο από αυτό. Σε αυτή την εικόνα, η γυναίκα φαίνεται τόσο όμορφη με τη συγκεκριμένη μπλούζα. Αν πηγαίνετε για μετάξι την ιδιαίτερη μέρα, τότε αυτός θα είναι ο καλύτερος σύντροφος του στυλ.

5. Το αυθεντικό σχέδιο Silk Saree Blouse:

Το αυθεντικό σχέδιο για μπλούζα από μετάξι

Αυτή τη σεζόν γάμου, εμπιστευτείτε το μετάξι. Αυτή η μπλούζα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να αθλήσει μια νύφη στο σώμα της. Έρχεται με δελεαστικά μικρά υλικά που γίνονται στην μπλούζα. Φαίνεται τόσο αξιολάτρευτο και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα αισθάνονται το ίδιο και θα συνεχίζουν να το κοιτάζουν.

6. The Heavy South Indian Wedding Silk Saree Blouse Design:

Το Heavy South Indian Wedding Silk Saree Blouse Design

Αυτό είναι κάτι που απασχολεί τα μάτια. Έρχεται με βάση μπλε χρώματος με μικρά περίπλοκα μοτίβα. Η μπλούζα θα είναι μια καλή επιλογή για να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους. Ακόμα κι αν αυτό είναι για τη νύφη, οι γυναίκες που παρευρίσκονται στο γάμο θα μπορούν να το αθληθούν. Ο συνδυασμός της μπλούζας και του saree είναι τέλειος για τη νύφη. Οι χαμηλότερες μερίδες των μανικιών έχουν διαφορετικό χρώμα όπως το saree και ο σχεδιασμός είναι επίσης μοναδικός.

7. Σχέδιο μπλούζας Καλαμκάρι για Silk Saree:

Σχέδιο μπλούζας Καλαμκάρι για Silk Saree

Εάν πρόκειται να φορέσετε ένα μεταξωτό saree, τότε γιατί να μην το αθληθείτε με μια μπλούζα σχεδιαστών. Αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο σχεδιαστή είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα για τα μεταξωτά sarees. Αυτή η όμορφη μπλούζα καλαμκάρι για γκρι μεταξωτό σάρι σε γάμους.

8. Η μαύρη μπλούζα σχεδιαστών για μετάξι:

Η μαύρη μπλούζα σχεδιαστών για μετάξι

Τα μεταξωτά sarees μπορούν να γίνουν πιο δελεαστικά αθλούμενοι με μια τόσο όμορφη μαύρη μπλούζα.

9. Η καλύτερη μπλούζα σχεδιαστών για πράσινες μεταξωτές σαρίδες:

Η καλύτερη μπλούζα σχεδιαστών για πράσινες μεταξωτές σαρίδες

Το σκούρο πράσινο χρώμα μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό αναμειγνύοντάς το με λίγο μαύρο. Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει πόσο φοβερή φαίνεται αυτή η γυναίκα με το πράσινο saree που φοριέται με τη μαύρη μπλούζα σχεδιαστή.