9 όμορφα σχέδια κολιέ γοητείας στην τάση

Τα κολιέ γοητεία είναι τα όμορφα περιδέραια που αγαπούν όλοι. Τα κολιέ έχουν μικρά γούρια κρεμασμένα πάνω τους σαν μενταγιόν. Τα γούρια είναι συνήθως μικρά σε μέγεθος και συνήθως δύο ή περισσότερα γούρια τοποθετούνται σε κάθε αλυσίδα.

Τελευταία και κομψά κολιέ γοητεία για γυναίκες:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια κολιέ με γοητείες.

1. Εξατομικευμένο κολιέ γοητείας:

Εξατομικευμένο κολιέ γοητείας

Αποκτήστε αυτό το εκλεκτικό εξατομικευμένο κολιέ γοητείας που έχει χαράξει πάνω του. Τα γούρια που χρησιμοποιούνται εδώ είναι κυκλικά και ορθογώνια σε σχήμα. Η κυκλική έχει χαραγμένο ένα όνομα. Το ορθογώνιο έχει μια ημερομηνία που θα είναι σημαντική για εσάς. Αυτά είναι περισσότερο για επετείους κλπ, έτσι ώστε να έχει κάποια συναισθηματική αξία.

2. Κολιέ Short Charm:

Κοντό κολιέ γοητείας

Αυτό το ιδιαίτερο κολιέ γοητείας έχει μια μικρή αλυσίδα και κάθεται καλά στο λαιμό. Οι μικροσκοπικές γοητείες που χρησιμοποιούνται εδώ είναι διαφόρων σχεδίων που κυμαίνονται από καρδιά, αστέρι, κεφάλι σκελετού, χείλη κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε όσες γοητείες μπορεί να σας αρέσουν και να τις κάνετε πιο προσωπικές. Οι γοητείες μπορούν να είναι πολύχρωμες ή μονές όπως ασημί ή χρυσό.

3. Silhouette Charm κολιέ:

Silhouette Charm κολιέ

Κρατήστε τα παιδιά σας κοντά στην καρδιά σας φορώντας αυτό το κολιέ γοητείας σιλουέτας. Τα γούρια για κολιέ που χρησιμοποιούνται εδώ έχουν σχήμα κεφαλιού. Μπορείτε να φτιάξετε τη σιλουέτα των κεφαλιών των παιδιών σας σε μέταλλο και στη συνέχεια να έχετε χαραγμένα τα ονόματά τους στο κέντρο. Αυτό το κολιέ με γοητείες είναι το τέλειο δώρο σε μια μητέρα για τα γενέθλιά της ή ακόμα και την Ημέρα της Μητέρας.

4. Κολιέ Constellation Charm:

Κολιέ Constellation Charm

Εάν είστε σε ολόκληρο το ζωδιακό ημερολόγιο και αντέχετε σε αυτό που προβλέπεται για εσάς, τότε θα λατρέψετε αυτό το κολιέ γοητείας αστερισμού. Το χρυσό κολιέ με γοητεία έχει ολόκληρο τον αστερισμό χαραγμένο με κυκλικό τρόπο στη μία πλευρά. Η αντίθετη πλευρά της γοητείας έχει χαραγμένα όλα τα ζώδια. Αυτό είναι καλό για όσους πιστεύουν στο ζώδιο.

5. Birthstone Charm κολιέ:

Κολιέ Birthstone Charm

Αυτό το ασημένιο κολιέ γούρι είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να φορέσουν τη πέτρα γέννησής τους. Μπορείτε να επιλέξετε τη πέτρα γέννησης που ισχύει για εσάς και, στη συνέχεια, να σφραγίσετε το χέρι της γοητείας με διατυπώσεις που σας αρέσουν. Αυτό το ιδιαίτερο κολιέ γοητείας έχει γοητεία σε σχήμα φεγγαριού που είναι απλά αξιολάτρευτο.

6. Floating Charm κολιέ:

Πλωτό κολιέ γοητεία

Μπορείτε να φτιάξετε ένα κολιέ με αιωρούμενη γοητεία που έχει ένα στρογγυλό γυαλί με πολλές γοητείες. Η όλη ιδέα είναι να κάνετε τις γοητείες να μοιάζουν σαν να αιωρούνται στον αέρα. Αυτό το υπέροχο κολιέ με αιωρούμενη γοητεία είναι ιδανικό για τη νέα γενιά. Μπορείτε ακόμη να χαράξετε διατυπώσεις γύρω από το γυάλινο πλαίσιο.

7. Ταιριάζει κολιέ γοητεία:

Ταιριάζει κολιέ γοητεία

Αυτό είναι για τους καλύτερους φίλους. Υπάρχουν δύο κολιέ γοητείας, ένα για κάθε έναν από τους φίλους. Κάθε κολιέ έχει το ήμισυ της γοητείας. Τα περισσότερα σχέδια που χρησιμοποιούνται στα αντίστοιχα κολιέ γούρι περιλαμβάνουν ying και yang, καρδιές κλπ. Εδώ το σχέδιο ying θα είναι στο ένα κολιέ και το yang στο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο συμβολίζει τη φιλία δύο ανθρώπων.

8. Αρχικό κολιέ γοητείας:

Κολιέ αρχικής γοητείας

Μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο κολιέ γοητείας που έχει μια γοητεία ως το αρχικό του ονόματός σας. Η απλή και κομψή γοητεία μπορεί να γίνει σε ασημί ή χρυσό και είναι ένα τέλειο δώρο και για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα αρχικά μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε γραμματοσειρά, με τις πλάγιες γραμματοσειρές να χρησιμοποιούνται περισσότερο.

9. Κολιέ γούρι φωτογραφιών πλαισίων φωτογραφιών:

Κολιέ με γούρι και κορνίζα φωτογραφιών

Αποκτήστε αυτό το συναρπαστικό κολιέ γοητείας αξίας για να έχετε την οικογένειά σας κοντά σας. Αυτό το κολιέ γούρι με κορνίζες φωτογραφιών έχει μικροσκοπικά καρέ ως γούρια. Μπορείτε να ορίσετε μικροσκοπικές φωτογραφίες της οικογένειάς σας ή των αγαπημένων σας προσώπων σε κάθε γοητεία. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ένα ή πολλά πλαίσια στην αλυσίδα.

Τα κολιέ γοητεία μπορούν να εξατομικευτούν ή να έχουν το ζώδιό σας. Μπορείτε να πάρετε το αρχικό σας ως γούρι και επίσης να έχετε τις ίδιες γοητείες για τον καλύτερό σας φίλο. Σε κάθε περίπτωση, ένα κολιέ γοητείας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας ως προσωπικό δώρο.