10 Καλύτερα Ορθοπεδικά Παπούτσια για Άνετα & Αναλγητικά

Η ορθοπεδική είναι ο κλάδος της ιατρικής ειδικότητας που ασχολείται με το μυοσκελετικό σύστημα. Τα ορθοπεδικά παπούτσια είναι φτιαγμένα για άτομα που έχουν συγκεκριμένες παθήσεις και δυσκολίες. Αυτά τα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί για να ανακουφίζουν τον πόνο στο πόδι καθώς και στα πόδια και τους αστραγάλους. Επιλέξτε αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια εάν πάσχετε από οποιαδήποτε από αυτές τις ασθένειες και σας έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας να αγοράσετε ένα.

Τα καλύτερα ορθοπεδικά παπούτσια:

Δείτε εδώ τα κορυφαία 10 ορθοπεδικά παπούτσια ανακούφισης από πόνο που είναι άνετα για το πόδι σας. Επιλέξτε το επιθυμητό ανάλογα με το πόδι σας.

1. Ανδρικά ορθοπεδικά παπούτσια ευρείας τοποθέτησης:

Ορθοπεδικά παπούτσια

Τα φαρδιά παπούτσια είναι ιδανικά για άτομα που θεωρούν ότι τα κανονικά παπούτσια είναι πολύ σφιχτά. Αυτά σας δίνουν άφθονο χώρο για να στριφογυρίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας και να μην αισθάνεστε στριμωγμένοι. Δεν θα έχετε την εμπειρία του τσιμπήματος των ποδιών σας σε αυτά τα καλύτερα ορθοπεδικά παπούτσια.

2. Ορθοπεδικά παπούτσια με δυνατά τακούνια:

Ορθοπεδικά παπούτσια με δυνατά τακούνια

Μεγαλύτερη σταθερότητα παρέχεται σε αυτά τα παπούτσια με δυνατά τακούνια. Οι άνθρωποι που τείνουν να έχουν λιγότερη ισορροπία στα πόδια τους και οι ηλικιωμένοι θα επωφεληθούν από αυτά τα παπούτσια καθώς βελτιώνουν την ισορροπία και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο πτώσης. Δοκιμάστε αυτήν την ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά παπούτσια.

3. Ορθοπεδικά παπούτσια με επένδυση γλώσσας:

Ορθοπεδικά παπούτσια με επένδυση γλώσσας

Υποφέρετε συχνά από φουσκάλες και κάλες; Επιλέξτε αυτό το παπούτσι με γλωσσική επένδυση που μειώνει την πίεση στο πάνω μέρος των ποδιών. Αυτά τα παπούτσια για ορθοπεδικούς είναι εξαιρετικά καθώς οι πιθανότητες εμφάνισης φουσκάλων μειώνονται πολύ. Επιλέξτε ένα ζευγάρι που σας ωφελεί και θα είστε ευτυχείς να είστε ξανά στα πόδια σας.

4. Αφαιρούμενα ορθοπεδικά παπούτσια για τα πόδια:

Αφαιρούμενα Ορθοπαιδικά Παπούτσια Foot Pad

Το πρήξιμο των ποδιών είναι το πρόβλημά σας; Στη συνέχεια, το πιο πρόσφατο στην ορθοπεδική εξέλιξη είναι τα αφαιρούμενα παπούτσια για τα πόδια. Αυτά σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα όπως και όταν συμβαίνει. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα τακάκια ή να επιλέξετε μικρότερα μαξιλάρια όταν το πρήξιμο είναι μεγαλύτερο και να προσθέσετε μεγαλύτερα μαξιλάρια όταν το πρήξιμο είναι μικρότερο. Αυτό σε βοηθάει πολύ να απαλύνεις τον πόνο σου.

5. Ορθοπεδικά παπούτσια για πεσμένες καμάρες:

Ορθοπεδικά παπούτσια για πεσμένες καμάρες

Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται με επίπεδα πόδια. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει πόνο στους αστραγάλους και τα γόνατα. Η χρήση πεσμένων καμάρων στα παπούτσια βοηθά άτομα με κατάσταση επίπεδου ποδιού. Τα ένθετα αντισταθμίζουν τα επίπεδα πόδια και αυτό βοηθά το άτομο να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα.

6. Σε βάθος ορθοπεδικά παπούτσια:

Σε βάθος ορθοπεδικά παπούτσια

Αυτά τα παπούτσια είναι ακριβώς όπως τα παραδοσιακά παπούτσια, εκτός από το ότι έχουν βάθος ½ ίντσας που σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε ένθετα ή ορθώσεις. Πρόκειται για παπούτσια ελαφρού βάρους που έχουν σόλες που απορροφούν τους κραδασμούς. Είναι φτιαγμένα για κάθε είδους πόδι και μέγεθος.

7. Θεραπευτικά ορθοπεδικά παπούτσια:

Θεραπευτικά ορθοπεδικά παπούτσια

Μετά από κάθε είδους ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητο να φοράτε θεραπευτικά παπούτσια που βοηθούν στην επούλωση του τραύματος. Στη συνέχεια, ο ασθενής επιτρέπεται να αρχίσει να φορά αργά το κανονικό του ζευγάρι παπούτσια. Αυτά μπορεί να είναι ανοιχτά ή κλειστά παπούτσια σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.

8. Προσαρμοσμένα ορθοπεδικά παπούτσια:

Προσαρμοσμένα ορθοπεδικά παπούτσια

Η ορθοπεδική ασχολείται με διάφορα διαφορετικά είδη ανωμαλιών. Για να αντιμετωπιστεί κάθε τύπος κατάστασης, είναι αδύνατο να δημιουργηθούν παπούτσια που βοηθούν τους ασθενείς. Τα προσαρμοσμένα ορθοπεδικά παπούτσια για άνδρες και γυναίκες είναι τα καλύτερα αφού δημιουργούνται όπως και όταν ένας ασθενής έχει ανάγκη και κατασκευάζεται ακριβώς για να ταιριάζει στο πόδι του.

9. Rubber Out Sole Orthopedic Shoes:

Καουτσούκ Ορθοπαιδικά παπούτσια εξωτερικής σόλας

Τα ορθοπεδικά παπούτσια με σόλα από καουτσούκ είναι εξαιρετικά για την αποφυγή γλιστρήσεων που συνοδεύονται από ανισορροπία. Τα κομψά ορθοπεδικά παπούτσια είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους. Είναι ιδανικά για ασθενείς που αισθάνονται ασταθείς.

10. Πολυουρεθανική Rocker Sole ορθοπεδικά παπούτσια:

Ορθοπεδικά παπούτσια από πολυουρεθάνη πυραύλων

Αυτά τα ορθοπεδικά παπούτσια με σόλες από πολυουρεθάνη είναι ειδικά σχεδιασμένα για άτομα που βιώνουν πόνο στην μπάλα του ποδιού. Αυτό βοηθά επίσης στην απορρόφηση των κραδασμών. Επιλέξτε αυτό το είδος παπουτσιού για μέγιστη άνεση.

Τα ορθοπεδικά παπούτσια είναι χρήσιμα για άνδρες και γυναίκες. Υπάρχουν πολλά ορθοπεδικά παπούτσια εκεί έξω που φαίνονται αρκετά επίσημα για να φορεθούν για οποιαδήποτε επαγγελματική συνάντηση χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και τον πόνο. Δοκιμάστε αυτά τα ειδικά κατασκευασμένα παπούτσια για το πόδι σας και νιώστε τον πόνο και την ταλαιπωρία να μειώνονται σε σημαντικό βαθμό.