15 λαμπερά ινδικά πέτρινα δαχτυλίδια από χρυσό και διαμάντι

Όσον αφορά τα αξεσουάρ κοσμημάτων, τα δαχτυλίδια είναι μοναδικά. Μπορούν να είναι μοντέρνα και παραδοσιακά ή να σημαίνουν την αγάπη και την αιωνιότητα ανάμεσα σε δύο άτομα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κατέχουν πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Το ρουμπίνι είναι ίσως το πιο πολύτιμο μέταλλο που είναι διαθέσιμο σήμερα. Πολλοί το αντέχουν για την καθαρότητα και το μαγευτικό ζωντανό πλούσιο κόκκινο χρώμα τους.

δαχτυλίδια ρουμπίνι

Το Ruby είναι ένας αποκλειστικός πολύτιμος λίθος που έχει την εμφάνιση και το πάθος, τον ρομαντισμό και τη βαθιά αγάπη. Μπορεί να έρθει σε διάφορα ελκυστικά σχήματα όπως αχλάδι, σμαράγδι, τετράγωνο και μαρκίζα κλπ.

Απλά και καλύτερα σχέδια δαχτυλιδιών ρουμπίνι για άνδρες και γυναίκες:

Εδώ είναι πολλές έννοιες σχεδιασμού δαχτυλιδιών ρουμπίνι που βγήκαν δημιουργώντας μια σειρά από ενδιαφέροντα σχέδια για να διαλέξετε.

1. Δαχτυλίδι από ρουμπίνι ρητίνης:

Δαχτυλίδι ρουστίνης ρουμπίνι

Πριν από πολύ καιρό, το ρουμπίνι ήταν γνωστό ως ο βασιλιάς των πολύτιμων λίθων και το χρησιμοποιούσαν οι βασιλείς σε δαχτυλίδια, στέμματα και περιδέραια κλπ. Ένα ρουμπινί δαχτυλίδι αντιπροσωπεύει ρομαντισμό και αφοσίωση. Ποικιλίες σχεδίων δαχτυλιδιών ρουμπίνι είναι διαθέσιμες στην αγορά. Αυτός ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί με φυσικό κόκκινο ρουμπίνι αναμεμειγμένο σε ρητίνη και θα δώσει την ελαφριά και διαφανή εμφάνιση.

2. Απλό χρυσό ρουμπινί δαχτυλίδι με διαμάντια:

Απλό χρυσό ρουμπινί δαχτυλίδι με διαμάντια

Υπάρχουν διάφοροι τύποι δαχτυλιδιών ρουμπίνι. Δαχτυλίδια ρουμπίνι με πέτρα που δίνει την πιο ελκυστική και εντυπωσιακή εμφάνιση. Δαχτυλίδι από ρουμπίνι με πέτρα ρουμπίνι και διακοσμημένο με λευκές πέτρες. Ένα από τα χρυσά γέμισε το κομψό και μικροσκοπικό δαχτυλίδι. Είναι όμορφο που φοριέται μόνο του ή πνιγμένο με ένα αρχικό δαχτυλίδι ή άλλα δαχτυλίδια πολύτιμων λίθων.

3. Ανδρικό Ruby Ring με Birthstones:

Ανδρικό Ruby Ring με Birthstones

Η επιλογή δαχτυλιδιών ρουμπίνι για άνδρες θα δώσει την ισχυρή και όμορφη θέα για άνδρες και εφήβους. Μεταξύ όλων των πολύτιμων πολύτιμων λίθων, οι άντρες προτιμούν κυρίως δαχτυλίδια από ρουμπίνι και σμαραγδένια δαχτυλίδια, και ως εκ τούτου. Στις αρχαίες μέρες, τα ρουμπίνια θεωρούνται ως πέτρα γέννησης για μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο. Αυτό το δαχτυλίδι σχετίζεται με τη ρουμπίνι και είναι κατασκευασμένο από ασήμι.

4. Χειροποίητο ωμό ρουμπινί δαχτυλίδι σε ασημί:

Χειροποίητο ακατέργαστο δαχτυλίδι από ρουμπίνι σε ασήμι

Οι ακατέργαστοι δακτύλιοι ρουμπίνι είναι κατασκευασμένοι από ρουμπίνια, που συμβολίζει τη βασιλική οικογένεια. Αυτό το δαχτυλίδι από ρουμπίνι είναι χειροποίητο με ασήμι και είναι τελειωμένο με υπέροχη ρουμπινί πέτρα σε χρώμα δαμάσκηνου. Αυτή η κομψή και κομψή εμφάνιση δαχτυλιδιών ρουμπίνι το καθιστά αγαπημένο σε κάθε κορίτσι. Σίγουρα φέρνει χαμόγελα στα χείλη πολλών κοριτσιών και προσφέρει εμφάνιση μόδας.

5. Πολλαπλό δαχτυλίδι Ruby Band για γυναίκες:

Δαχτυλίδι πολλαπλών Ruby Band για γυναίκες

Τα ρουμπίνια είναι ένας από τους πιο ακριβούς και πολύτιμους πολύτιμους λίθους όλων των εποχών. Είναι ένα λαμπρό κόκκινο χρώμα που δίνει πάθος, ζεστασιά, δύναμη και αγάπη. Αυτό το δαχτυλίδι από ρουμπίνι είναι μια πολυτελή δήλωση μόδας που θα φοριόταν με αυτοπεποίθηση και τολμηρά. Αυτό το δαχτυλίδι συνδέεται με γεμάτο πέτρες ρουμπίνι και είναι το τέλειο ταίρι για κάθε είδους περίσταση.

6. Μοναδικό δαχτυλίδι από ρουμπίνι σε χρυσό:

Μοναδικό δαχτυλίδι από ρουμπίνι σε χρυσό

Τα ρουμπινί δαχτυλίδια με χρυσό, προσθέτουν μια επιπλέον ελκυστική εμφάνιση. Αυτό το μοναδικό δαχτυλίδι ρουμπίνι έχει μέγεθος 4mm. Αυτό το απλό και μικροσκοπικό δαχτυλίδι θα δώσει τις μοντέρνες και μοντέρνες εμφανίσεις για τους χρήστες. Το κέντρο του δαχτυλιδιού ρουμπίνι τοποθετείται, ο δακτύλιος από χρυσό μέταλλο, που δίνει το απλό και ίσως την καλύτερη επιλογή για τακτική χρήση.

7. Τυρκουάζ δαχτυλίδι με πολύτιμους λίθους Ruby:

Τυρκουάζ δαχτυλίδι με πολύτιμους λίθους Ruby

Το δαχτυλίδι από ρουμπίνι είναι χειροποίητο με τιρκουάζ σχέδιο, θα είναι διακοσμημένο με πολλά χρώματα και ρουμπίνι πέτρες, αυτό το δαχτυλίδι δίνει μια παραδοσιακή εμφάνιση και είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για γαμήλιες τελετές και άλλες λειτουργίες. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα δαχτυλίδια με Saree και άλλα συνηθισμένα κοστούμια.

8. Designer Leaves Design Ring with Ruby Stone:

Ο σχεδιαστής αφήνει το δαχτυλίδι σχεδίασης με τη Ruby Stone

Αν κοιτάζετε αυτό το δαχτυλίδι, τότε μάλλον αναζητάτε κάτι ιδιαίτερο και κάτι διαφορετικό. Αυτό αφήνει σχεδιασμό δαχτυλίδια ρουμπίνι είναι χειροποίητα με υψηλής ποιότητας και φυσικό ρουμπίνι. Αυτό το δαχτυλίδι ρουμπίνι δίνει μοντέρνα εμφάνιση και είναι ιδανικό για κάθε είδους περίσταση.

9. Antique Ruby Ring for Wedding:

Παλαιό ρουμπινί δαχτυλίδι για γάμο

Αυτός ο λαμπρός εμπνευσμένος αντίκες δαχτυλίδι από ρουμπίνι έχει σχεδιαστεί από μασίφ ασήμι και οι πέτρες σχηματίζουν ένα όμορφο μοτίβο λουλουδιών. Αυτός ο τιρκουάζ σχεδιασμός δαχτυλιδιού ρουμπίνι δίνει μια παραδοσιακή και πανέμορφη εμφάνιση από άλλους. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα δαχτυλίδια για γαμήλιες λειτουργίες και θα δώσει μια μοναδική θέα στο ντύσιμό σας.

10. Ruby Emerald Ring for Womens:

Ruby Emerald Ring for Womens

Αυτό το δαχτυλίδι ρουμπίνι φτιαγμένο από πέτρες ρουμπίνι και σμαραγδένιες πέτρες. Είναι ένα είδος δαχτυλιδιού κοκτέιλ και χειροποίητο μοντέλο. Μπορεί να σχεδιαστεί με στυλ σουλτάνου. Αυτό σχεδιάστηκε με τολμηρό και πλούσιο σε σχέδιο. Το ρουμπίνι με το σμαραγδένιο δαχτυλίδι θα δώσει μια πλούσια και παραδοσιακή εμφάνιση για τα δάχτυλά σας.

11. Vintage Ruby Gold Ring:

Vintage Ruby Gold Ring

Τα ρουμπινί δαχτυλίδια συνδέονται με τις διαμαντένιες πέτρες και δίνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση για τα δαχτυλίδια. Αυτά τα vintage χρυσά δαχτυλίδια σχεδιασμένα με γνήσιο ρουμπίνι και επικαλυμμένα με συμπαγές χρυσό 18 καρατίων. Αυτό μπορεί να είναι ένα απίστευτο δαχτυλίδι αρραβώνων και ένα υπέροχο δώρο για τα έθιμα άτομα.

12. Δαχτυλίδι αρραβώνων Ruby Rose Gold:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Ruby Rose Gold

Χειροποίητα δαχτυλίδια από ροζ δέντρο χρυσού 14 Karat με στρογγυλά λαμπερά ρουμπίνια θα δώσουν την απλή και κομψή εμφάνιση και μπορεί να είναι κατάλληλο για κάθε είδους συγκυρία. Αυτός ο δακτύλιος ροζ δέντρου υψηλής ποιότητας είναι πολύ μοναδικός και εντυπωσιακός σχεδιασμός από άλλους.

13. Δαχτυλίδι αρραβώνων Ruby Flower:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Ruby Flower

Τα δαχτυλίδια από ρουμπίνι αποτελούν μια τέλεια επιλογή για αρραβώνες και γάμους. Τα δαχτυλίδια σχεδιασμού αρραβώνων Ruby είναι πιο δημοφιλή σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες. Οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν τα δαχτυλίδια ρουμπίνι καθώς αναζητούν δαχτυλίδια με μοναδική εμφάνιση. Όμορφα χειροποίητο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 14 καρατίων, διαμορφωμένο ως λουλούδι με ένα ρουμπίνι πολύτιμο λίθο στο κέντρο, θα δώσει την ιδιαίτερη εμφάνιση.

14. Δαχτυλίδι γαμήλιου συγκροτήματος βολφραμίου με Stone Ruby:

Δαχτυλίδι γαμήλιου συγκροτήματος βολφραμίου με Stone Ruby

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή γαμήλιας μπάντας είναι η αρχή του ταξιδιού του γάμου. αυτό το δαχτυλίδι μπάντας είναι κατασκευασμένο από σκληρό μέταλλο βολφραμίου και συμπληρώνεται με κόκκινη κοραλλιογενή πέτρα, που δίνει την απλή και στιλβωτική εμφάνιση για το δάχτυλό σας. Αυτό το δαχτυλίδι φέρνει μια καλή ποιότητα και σιγουριά για τους λαούς, εκείνους που το χρωστάνε. Τα δαχτυλίδια μπάντας είναι τα πιο ρομαντικά σύμβολα της αγάπης όλων!

15. Φυσικό κόκκινο γαμήλιο δαχτυλίδι ρουμπίνι:

Γαμήλιο δαχτυλίδι με φυσικό κόκκινο ρουμπίνι

Όταν επιλέγετε ένα ρουμπίνι για ένα δαχτυλίδι όσο πιο βαθύ και ζωντανό είναι το κόκκινο χρώμα τόσο πιο πολύτιμο θα είναι το ρουμπίνι. Το φυσικό κόκκινο ρουμπίνι θα δώσει τη φρέσκια όψη και αν τα ρουμπίνια έχουν πιο ανοιχτό κόκκινο χρώμα έχουν μικρότερη αξία. Αυτά τα φυσικά κόκκινα ρουμπίνια δίνουν πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στα μάτια από άλλα σχέδια. Είναι επίσης ένα τέλειο αξεσουάρ για την επέτειο του γάμου και σίγουρα θα είναι το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σας

Προσέξτε προσεκτικά κατά την επιλογή δαχτυλιδιών από ρουμπίνι, γιατί είναι πιο πολύτιμα. σύμβολο αγάπης και στοργής προς τον ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή σας. Αντιπροσωπεύουν επίσης τη νοοτροπία και τη στάση του χρήστη. Εάν παρακολουθείτε ένα πάρτι και βρίσκεστε ελλιπής, ένα ρουμπινί δαχτυλίδι θα σας δώσει σίγουρα την επιθυμητή εμφάνιση που σας χωρίζει από το πλήθος. Τα βασιλικά κόκκινα ρουμπίνια είναι τα καλύτερα κομπλιμέντα για το φόρεμα που φοράτε. Είτε αγοράζετε δαχτυλίδι από ρουμπίνι, ζαφείρι ή διαμάντι εξαρτάται από την επιλογή της προσωπικότητας, αλλά για όσους πιστεύουν στα κοσμήματα ως τέχνη έκφρασης, το ρουμπίνι είναι για ενθουσιασμό και ολόψυχη καρδιά.