15 Ταιριαστά σχέδια ζευγαριών χρυσών δαχτυλιδιών στην Ινδία

Τα ζευγάρια σκέφτονται τόσο πολύ στη δημιουργία και την επιλογή των δαχτυλιδιών αρραβώνων για την ξεχωριστή μέρα τους. Και γιατί όχι! Δεν υπάρχει ένα ή δύο σχέδια που γίνονται με την ποικιλία των δαχτυλιδιών, αλλά ένα θαύμα πολλών σχεδίων που σίγουρα θα σας έκανε να μπερδευτείτε στην επιλογή των σετ δαχτυλιδιών ζευγαριών σας. Όμορφα δαχτυλίδια που ταιριάζουν με την καρδιά ή τα μικτά μεταλλικά δαχτυλίδια. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια πασιέντζας ή ο απίστευτος σχεδιαστής δαχτυλίδια σετ διαμαντιών. Οι πολυάριθμοι αριθμοί σχεδίων στα ζευγάρια δαχτυλίδια σας κάνουν να επιλέξετε το ένα και να αγαπήσετε το άλλο.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να επιλέξετε μόνο τα δαχτυλίδια αρραβώνων, αλλά και όμορφα και διαφορετικά σχέδια βέρων και δαχτυλίδια ειδικών περιστάσεων. Τα χαραγμένα δαχτυλίδια με ονόματα, καρδιακούς παλμούς, ηχητικά κύματα του ξόρκι του ονόματός τους, δακτυλίους σχήματος DNA ή αρχικούς δακτυλίους. Τα ζευγάρια επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό τα αντίστοιχα δαχτυλίδια για να εκφράσουν την αγάπη τους το ένα για το άλλο. Μάλλον είναι ένας όμορφος τρόπος να φέρεις μαζί δύο καρδιές όχι μόνο για μια μέρα αλλά για όλη τη ζωή.

Ζευγάρι χρυσά δαχτυλίδια σχέδια:

Εδώ μοιραζόμαστε μερικά χρυσά δαχτυλίδια για ζευγάρια με όμορφα σχέδια και ονόματα.

1. Ζευγάρια χτυπάνε καρδιά σε χρυσό:

Ζευγάρια Καρδιά Χρυσά

Τα ζευγάρια δαχτυλίδια σε χρυσό με τις μισές καρδιές σε καθένα από τα δαχτυλίδια είναι παλιά και πολύ θαυμασμένο σχέδιο για τα ζευγάρια που ταιριάζουν με δαχτυλίδια. Οι μισές καρδιές γίνονται ένα όταν ενώνονται. Ένα διαμάντι στο μικρότερο μέγεθος λάμπει ελκυστικά από τα δαχτυλίδια.

2. Ταιριάζει με ζευγάρι χρυσά δαχτυλίδια σχεδίασης:

Ταιριάζει με σχέδιο ζευγάρι χρυσά δαχτυλίδια

Τα ζευγάρια που ταιριάζουν με δαχτυλίδια από κράμα χρυσού κάνουν πάντα πλούσιο αντίκτυπο από τα δάχτυλα του χρήστη. Ένα διαμάντι γεμάτο με όμορφο σχέδιο επενδεδυμένο με τρόπο που όταν ενώνονται και τα δύο δαχτυλίδια κάνουν ένα μοναδικό σχέδιο.

3. Αποκλειστικά ζευγάρια χρυσά δαχτυλίδια:

Αποκλειστικά ζευγάρια χρυσά δαχτυλίδια

Τα χρυσά δαχτυλίδια των ζευγαριών με δύο πλευρές έχουν εκπληκτική φαντασία. Η εσωτερική πλευρά των δακτυλίων έχει κομμένο και κοίλο σχέδιο, ενώ η επάνω επιφάνεια έχει λείο φινίρισμα και διαμάντια καρφωμένα σε αυτά. Το αρσενικό και το θηλυκό δαχτυλίδι φαίνονται φανταστικά ζευγαρωμένα αλλά αποκλίνουν το ένα από το άλλο.

4. Διακριτικά δαχτυλίδια ζευγαριών με ανάγλυφο χρυσό τιτανίου:

Δαχτυλίδια με διακριτικό χρυσό ανάγλυφο τιτανίου

Τα εντυπωσιακά και εκπληκτικά χρυσά δαχτυλίδια τιτανίου για ζευγάρια κάνουν επίσης μια εντυπωσιακή επίδραση στην καρδιά. Όμορφα δαχτυλίδια με ανάγλυφο σχέδιο στην επάνω επιφάνεια των δακτυλίων με σκούρα απόχρωση φαίνεται απίστευτο.

5. Δαχτυλίδια με ζευγάρια δαχτυλίδια σε χρυσό:

Δαχτυλίδι Ζευγάρια δαχτυλίδια σε χρυσό

Τα σχέδια των ζευγαριών με χρυσά δαχτυλίδια φέρνουν ένα διαφορετικό επίπεδο εξατομικευμένων σχεδίων όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα στο χρυσό. Οι άνθρωποι χαράζουν βαθιές εντυπώσεις από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε χρυσό και δίνουν όμορφες υποσχέσεις ο ένας στον άλλον για να ζήσουν μια ζωή αληθινά ο ένας με τον άλλον, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα στα δαχτυλίδια της υπόσχεσης.

6. Χρυσά δαχτυλίδια Diamond Stud για ζευγάρια:

Διαμαντένια χρυσά δαχτυλίδια για ζευγάρια

Απίστευτα σχέδια όπως το διαμάντι σε χρυσά σχέδια δαχτυλιδιών ζευγαριών κερδίζουν επίσης πολλές καρδιές. Γενικά τα ζευγάρια επιλέγουν διαμαντένια δαχτυλίδια για την ημέρα της δέσμευσής τους. Πανέμορφα πριγκίπισσα κομμένα διαμάντια στη μέση της μπάντας του δαχτυλιδιού φαίνεται αποκλειστικό.

7. Δαχτυλίδια με κυματιστά χρυσά ζευγάρια:

Δαχτυλίδια με κυματιστά χρυσά ζευγάρια

Χρυσά σχέδια δαχτυλιδιών ζευγαριών με κομμένη νέα εμφάνιση μπορούν να κάνουν τη μέρα σας να λαμπρύνει. Ένα κυματιστό σχέδιο από χρυσό φαίνεται φανταστικό για τα ζευγάρια που ταιριάζουν με δαχτυλίδια. Τα δαχτυλίδια μπορούν να διαφέρουν με ένα διαμάντι με καρφιά και τα αρσενικά δαχτυλίδια απλά.

8. Χρυσά δαχτυλίδια ζευγαριών ευρείας ζώνης:

Χρυσά δαχτυλίδια ζευγαριών ευρείας ζώνης

Τα φαρδιά συγκροτήματα δαχτυλιδιών ζευγαριών σχέδια σε χρυσό λάμπουν απίστευτα στα χέρια των ζευγαριών. Είναι σαφές ότι μπορούν να φανούν από απόσταση οι ευρείς δακτύλιοι γυαλίζονται σε μια λεία επιφάνεια. Τα αρσενικά και θηλυκά δαχτυλίδια διαφέρουν με ένα μόνο διαμαντένιο καρφάκι στο κέντρο του θηλυκού δακτυλίου.

9. Dull Finishing Rings Bands for Couples:

Δωρεάν μπάντες για ζευγάρια

Μια κρυστάλλινη αίγλη από το θαμπό αλλά λαμπερό σχέδιο που φτιάχτηκε στα χρυσά σχέδια των δαχτυλιδιών ζευγαριών φαίνονται υπέροχα. Η λάμψη των δαχτυλιδιών φαίνεται υπέροχα για τα δαχτυλίδια του ζευγαριού που ταιριάζουν. Οι γωνίες των δακτυλίων είναι απλές και γυαλιστερό καθρέφτη.

10. Καλύτερα ζευγάρια χρυσού ζευγαριού:

Καλύτερο ζευγάρι χρυσό ζευγάρι δαχτυλίδια

Τα χρυσά δαχτυλίδια για ζευγάρια φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν είναι πιο απλά και υπέροχα χωρίς υπερβολικές πτυχές σχεδιαστή. Το δαχτυλίδι της κυρίας με διαμάντια στοιχισμένα με πλακόστρωτα διαμάντια, ενώ το αντρικό δαχτυλίδι είναι γυαλισμένο βουρτσισμένο σκιά.

11. Inner Lock Couple Rings Gold:

Inner Lock Couple Rings Gold

Τα σχέδια των δαχτυλιδιών του ζευγαριού σε χρυσό είναι τόσο εκπληκτικά με μερικά περίεργα σχήματα. Τα σχέδια της εσωτερικής κλειδαριάς των δαχτυλιδιών ζευγαριού είναι τόσο ρομαντικά για τον λόγο πίσω από αυτό. Το κορίτσι δαχτυλίδι έχει έναν κόμπο στο κέντρο και το αρσενικό δαχτυλίδι έχει ένα χώρο για να μην πάρει θέση για αυτό.

12. Δύο χρυσά ζευγάρια δαχτυλίδια:

Δύο χρυσά δαχτυλίδια ζευγαριού

Τα διπλά χρυσά δαχτυλίδια ζευγαριών φαίνονται υπέροχα στους δύο τόνους κατά την κατασκευή τους. Οι λευκές και κίτρινες αποχρώσεις των δαχτυλιδιών φαίνονται εντυπωσιακές και σχεδιαστικές. Η κυματιστή γραμμή που χωρίζει τα δύο χρώματα του χρυσού και του ασημιού αναδεικνύει το σχέδιο.

13. Όμορφα Designer Gold Couple Rings:

Δαχτυλίδια ζευγαριού με όμορφα σχέδια

Τα χρυσά ζευγάρια δαχτυλίδια με μοτίβο φτιαγμένα στην επιφάνεια των δαχτυλιδιών με σύμβολο κόμβου φαίνονται λαμπρά. Το μοτίβο είναι διακοσμημένο με βαθιά βουρτσισμένη σκιά. Τα δαχτυλίδια μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους και ταιριάζουν απόλυτα στα χέρια του ζευγαριού.

14. Δαχτυλίδι σε επιχρυσωμένο ζεύγος με ρόδιο:

Δαχτυλίδι ζευγαριών με επιχρυσωμένο ρόδιο

Χρυσά σχέδια δαχτυλιδιών ζευγαριών με δύο τόνους με επίστρωση ροδίου πάνω τους είναι υπέροχα σχέδια που οι άνθρωποι επιλέγουν τις ιδιαίτερες αναμνήσεις τους. Το διαμάντι στο κέντρο και τα σχέδια ροδίου όπως τα νεύρα των φύλλων από αυτά φαίνονται απίστευτα.

15. Δαχτυλίδι με χαραγμένη Βίβλο με χρυσό ζευγάρι:

Χρυσό δαχτυλίδι ζευγαριών χαραγμένο στη Βίβλο

Τα σχέδια δαχτυλιδιών ζευγαριών σε χρυσό είναι επίσης εξατομικευμένα με την Αγία Γραφή χαραγμένη στην επάνω επιφάνεια των δαχτυλιδιών να φαίνονται υπέροχα. Ζευγάρια που υπόσχονται το ένα το άλλο με το να τους παρουσιάσουν δαχτυλίδια υπόσχεσης που χαράζουν τις βιβλικές υποσχέσεις στα δαχτυλίδια. Οι ολιστικές ιδέες των δαχτυλιδιών έχουν κερδίσει πολλές καρδιές.

Εκτός από τον κίτρινο χρυσό υπάρχει ροζ χρυσός, χρυσός τιτανίου και χρυσός πλατίνας και επίσης χρυσός βολφραμίου που έχουν γίνει πολύ διάσημοι σε ζευγάρια δαχτυλίδια. Τα πρόσφατα ζευγάρια γάμου λατρεύουν να κάνουν μια αξέχαστη μέρα με παρόμοια δαχτυλίδια που είναι υπέροχα στα δάχτυλά τους. Μετά από όλα το δαχτυλίδι που είναι το δάχτυλο που αγγίζει ευθεία τη φλέβα της καρδιάς, έτσι και το δαχτυλίδι πρέπει επίσης να είναι γεμάτο αγάπη. Τα ζευγάρια αυτές τις μέρες λατρεύουν επίσης να φτιάχνουν τα δαχτυλίδια που ταιριάζουν μεταξύ τους όταν ενώνονται και σχηματίζουν ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Οι μισές καρδιές ή τα δαχτυλίδια κλειδιού και κλειδαριάς, η καρδιά χτυπά και η καρδιά μπλοκ χτυπά κάθε αντίστοιχο δαχτυλίδι δημιουργεί όμορφα σχέδια.