15 όμορφα και δημοφιλή ασημένια δαχτυλίδια για γυναίκες και άνδρες

Ένα δαχτυλίδι είναι γύρω από τη μπάντα, συνήθως ένα μέταλλο, που φοριέται ως κόσμημα στολίδι γύρω από το δάχτυλο. Τα δαχτυλίδια είναι πιο συχνά κατασκευασμένα από μέταλλο, αλλά μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε υλικό. μέταλλο, πλαστικό, πέτρα, ξύλο, κόκαλο, γυαλί ή πολύτιμος λίθος. Ενισχύουν την ομορφιά του χεριού. Το ασήμι έχει χρησιμοποιηθεί ως πολύτιμο μέταλλο. Χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές εκτός από το νόμισμα.

ασημένια δαχτυλίδια

Είναι ένα όμορφο λαμπερό λευκό μέταλλο και χρησιμοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων. Τα ασημένια δαχτυλίδια φαίνονται όμορφα. Φοριούνται τόσο από άντρα όσο και από γυναίκα. Wasταν ένα από τα πιο δημοφιλή μέταλλα δαχτυλιδιών γάμου μέχρι τα μέσα του 1800, αλλά τώρα επιστρέφει στη μόδα.

Απλά ασημένια σχέδια κοσμημάτων με εικόνες:

Υπάρχουν πολυάριθμα ασημένια σχέδια δαχτυλιδιών τα οποία όταν διακοσμηθούν θα κάνουν τον χρήστη να φαίνεται αξιόλογος.

1. Ασημένιο δαχτυλίδι λουλουδιών κρυστάλλου:

Κρυστάλλινο λουλούδι ασημένιο δαχτυλίδι

Το λουλουδάτο σχέδιο είναι συνηθισμένο, αλλά αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι με κρυστάλλινα λουλούδια έχει σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο. Έχει τρία λουλούδια το καθένα με διαφορετικά χρώματα, κίτρινο, ροζ και μοβ. Τοποθετούνται σε διαφορετικούς βρόχους καθιστώντας το ένα μεγάλο δαχτυλίδι που είναι όμορφο. Έχει ακόμη και διαμάντια στο δαχτυλίδι που το κάνει να ακτινοβολεί. Αυτό το πολύχρωμο ασημένιο δαχτυλίδι για κυρίες μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε ρούχο και επιπλέον να ταιριάζει με ρούχα τριών χρωμάτων.

2. Διαδώστε ασημένιο δαχτυλίδι φύλλων για κορίτσια:

Διαδώστε ασημένιο δαχτυλίδι φύλλων για κορίτσια

Αυτό είναι ένα ασυναγώνιστο ασημένιο δαχτυλίδι που είναι ένα από τα είδη του. Το ασημένιο δαχτυλίδι που απλώνεται στα φύλλα θα καλύψει το ένα τρίτο του δακτύλου. είναι ένα μεγάλο δαχτυλίδι και είναι ακριβώς σχεδιασμένο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι. Έχει έναν βρόχο στη μέση και φύλλα που απλώνουν κλαδιά και στις δύο πλευρές. Τα φύλλα είναι γεμάτα με διαμάντια σε όλο το μέρος που είναι αφρώδη. Σίγουρα θα φανεί αξιολάτρευτο στο χέρι της νύφης.

3. Πολύ ειδικό ασημένιο δαχτυλίδι για γυναίκες:

Πολύ ιδιαίτερο ασημένιο δαχτυλίδι για γυναίκες

Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι σε σχήμα στεφάνης μπορεί να κάνει τον χρήστη να νιώσει βασίλισσα. Έχει λαμπερά διαμάντια στο στέμμα που φαίνονται κομψά. Μπορεί να χαριστεί από τον άντρα στις γυναίκες της να την κάνει να νιώσει ξεχωριστή.

4. Χρώμα σε ασημένιο δαχτυλίδι:

Χρώμα σε ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το πολύχρωμο ασημένιο γυναικείο δαχτυλίδι έχει μια μεγάλη μοβ πέτρα στην κορυφή. Τα χρώματα στο δαχτυλίδι δεν είναι διάσπαρτα αλλά όμορφα πλαισιωμένα σε αυτό. Το δαχτυλίδι δεν έχει περίπλοκα σχέδια αλλά με αυτά τα χρώματα φαίνεται υπέροχο. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με κάθε χρώμα. Θα φαίνεται δροσερό στους εφήβους.

5. Ασημένια δαχτυλίδια με κλειδί και κλειδαριά για ζευγάρια:

Κλειδί και κλειδαριά Απλά ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια

Αυτά είναι ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια. Το κλειδί δημιούργησε ένα μεγάλο δαχτυλίδι για το “He” και ένα μικρό κλειδαριά για το “She”. Είναι διακριτικά από άλλα δαχτυλίδια εξαιρετικής κατασκευής. Αυτά είναι τα καλύτερα ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια για να εκφράσουν το συναίσθημά τους και να δείξουν στους άλλους ότι υπάρχει μόνο ένα για αυτήν την κλειδαριά.

6. Ασημένιο δαχτυλίδι με φιόγκο:

Ασημένιο δαχτυλίδι από φιόγκο

Αυτό το τόξο δεν είναι για κοστούμια αλλά για δάχτυλα. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι σε σχήμα τόξου είναι ένα μεγάλο δαχτυλίδι που είναι πανέμορφο. Έχει διόγκωση σαν μικρές δομές γύρω από τα διαμάντια που το κάνουν να φαίνεται όμορφο. Αυτός ο ασημένιος δακτύλιος σε σχήμα τόξου είναι τόσο μεγάλος που καλύπτει επίσης το πλευρικό δάχτυλο.

7. Λευκό και μαύρο ασημένιο δαχτυλίδι συμπλέγματος μαργαριταριών:

Λευκό και μαύρο μαργαριτάρι ασημένιο δαχτυλίδι

Τα μαργαριτάρια δίνουν μια βασιλική εμφάνιση και όταν το μαύρο και το λευκό συγκεντρώνονται μαζί προσθέτουν ύψος στη βασιλική εμφάνιση. Φαίνεται κομψό. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι από μαργαριτάρι είναι ένα από αυτά και θα προσθέσει κομψότητα στο στυλ κάποιου.

8. Έργα τέχνης Σχέδια από ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια:

Έργα τέχνης Σχέδια ασημένιων δαχτυλιδιών για ζευγάρια

Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι είναι το απόλυτο δαχτυλίδι για τα ζευγάρια να κάνουν υποσχέσεις αγάπης. Έχει δύο δαχτυλίδια όταν ενώνονται και δείχνουν ότι ο άντρας δίνει την καρδιά του στη γυναίκα. Αστεία αλλά εξαιρετικά κομψά ασημένια δαχτυλίδια.

9. Σχεδιασμός ρετρό ασημένιο δαχτυλίδι:

Ρετρό ασημένιο σχέδιο δαχτυλιδιών

Αυτό το δαχτυλίδι έχει τριαντάφυλλο από πάνω με ρετρό εμφάνιση. Το τριαντάφυλλο είναι μαύρο με περίγραμμα ασημί. Είναι καλά σχεδιασμένο για να δίνει μια τέλεια χαριτωμένη εμφάνιση. Φορώντας αυτό το δαχτυλίδι σε μαύρο ντύσιμο θα κάνει τον χρήστη να φαίνεται κομψός.

10. γυναικείο ασημένιο δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα:

γυναικείο ασημένιο δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα

Μαύρο το βασιλικό χρώμα είναι προσαρτημένο σε αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι. Έχει μια πολύ τολμηρή εμφάνιση με μια μεγάλη μαύρη πέτρα στο κέντρο και όμορφα σχέδια μαύρου στη σπειροειδή δομή του δακτυλίου.

11. Σταυρωτά ασημένια δαχτυλίδια για άνδρες και γυναίκες:

Σταυρά ασημένια δαχτυλίδια για άνδρες και γυναίκες

Τα ασημένια δαχτυλίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βέρα, δείχνοντας πίστη ο ένας στον άλλον και στον Θεό. Το μαύρο ασημένιο δαχτυλίδι σταυρού είναι για τον άντρα που φαίνεται εξαιρετικά κομψό και δαχτυλίδι ροδάκινο για τη γυναίκα που φαίνεται όμορφη.

12. Σχέδιο χρυσού ασημένιου δαχτυλιδιού:

Χρυσό σχέδιο ασημένιο δαχτυλίδι

Τόσο ο χρυσός όσο και το ασήμι είναι πολύτιμα μέταλλα και όταν συνδυάζονται μεταξύ τους, και τότε δεν ταιριάζει με αυτά, δίνουν μια μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό το χρυσό ασημένιο δαχτυλίδι έχει απλά βρόχους που αναμιγνύονται μεταξύ τους και είναι ελκυστικό.

13. Ασημένιο δαχτυλίδι σχεδιαστών λουλουδιών και φύλλων:

Λουλούδι και φύλλο Ασημένιο δαχτυλίδι

Πρόκειται για ένα ασημένιο δαχτυλίδι λουλουδιών και φύλλων μοναδικής σχεδίασης. Συνήθως τα δαχτυλίδια ανοίγονται στο κάτω μέρος, αλλά αυτός ο δακτύλιος έχει χώρο στην κορυφή με λουλούδια και φύλλα ενσωματωμένα με διαμάντια. Θα καλύψει το χώρο ανάμεσα στα πλαϊνά δάχτυλα και θα φανεί καταπληκτικό με την εμφάνισή του.

14. Ασημένια δαχτυλίδια King and Queen για γάμο:

Ασημένια δαχτυλίδια βασιλιάς και βασίλισσας για γάμο

Αυτός ο σχεδιασμός ασημένιου δαχτυλιδιού είναι πολύ χαριτωμένος. Θα κάνει κάποιον να νιώσει βασιλιάς και βασίλισσα. Και τα δύο δαχτυλίδια έχουν σχήμα στεφάνης, αλλά το ανδρικό δαχτυλίδι είναι απλό ασημί και το γυναικείο δαχτυλίδι έχει διαμάντια και κόκκινες πέτρες με επένδυση και φαίνεται όμορφο. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα μπορούν να περπατήσουν μαζί δείχνοντας την τεράστια αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

15. Vintage ασημένιο δαχτυλίδι:

Vintage ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το παλαιό ασημένιο δαχτυλίδι είναι όμορφα διακοσμημένο. Διαθέτει μοναδικά σχέδια. Έχει λάμψη, εσωτερική λάμψη και φωτεινότητα. Θα φανεί υπέροχο στη νύφη.

Το ασήμι συνήθως θεωρείται χαμηλότερο από το χρυσό και την πλατίνα, αλλά δεν είναι λιγότερο. Τα δαχτυλίδια έχουν διαμάντια, πέτρες φωτιά που λάμπει με το λευκό μέταλλο που το κάνει να φαίνεται αξιαγάπητο. Το ασημένιο δαχτυλίδι έχει τη δική του γοητεία και φοριέται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Υπάρχουν ειδικά σχέδια ασημένιων δαχτυλιδιών για ζευγάρια γάμου. Το ασημένιο δαχτυλίδι μπορεί να φορεθεί εύκολα ακόμη και σε επίσημα ρούχα χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να φαίνεται funky.