9 καλύτερα διαμαντένια δαχτυλίδια βαθμού 1 καρατίων σε διαφορετικά σχήματα

Τα διαμάντια είναι κάτι που κάθε γυναίκα τρελαίνεται γι ‘αυτό. Αντιπροσωπεύει το σημάδι της αγάπης. Το διαμάντι είναι μια άχρωμη και λαμπερή πέτρα που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στα κοσμήματα Ladies. Ειδικά στον αρραβώνα, ένας άντρας αφήνει τις γυναίκες του να φορούν διαμαντένιο δαχτυλίδι. Είναι αδύνατο να βρεθούν γυναίκες που δεν έχουν διαμαντένιο δαχτυλίδι. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια είναι ειδικά κατασκευασμένα σε 1 καράτι επειδή δεν είναι πολύ ακριβά και δίνουν επίσης μια λεπτή εμφάνιση.

Διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καράτι

Διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καράτι για αρραβώνα:

Τα διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καράτι έχουν τάξη και ιδιότητα. Τώρα το ζευγάρι επιλέγει διαμαντένια δαχτυλίδια 1 ct για τον αρραβώνα που έρχεται σε ζευγάρι. Ακόμα και όταν κάνει πρόταση γάμου, ένας άντρας κάνει δώρο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο κορίτσι του.

1. 1 Ct Diamond Solitaire Ring:

Δαχτυλίδι πασιέντζας 1 Ct Diamond

Αυτό ονομάζεται πασιέντζα δαχτυλίδι. Έρχεται μόνο με ένα διαμάντι. Ακόμα και ένα διαμάντι αστράφτει σαν αστέρι. Μια κυρία μπορεί να φοράει αυτό το δαχτυλίδι σε καθημερινή βάση. Ακόμα και εγώ έχω ένα δαχτυλίδι ίδιου σχεδιασμού και το φοράω καθημερινά. Είναι απλό στο σχεδιασμό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό.

2. Δαχτυλίδι αρραβώνα με 1 διαμάντι καρατίων:

Διακοσμητικό αρραβώνα 1 καρατίων

Αυτό είναι τόσο όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι σχεδιασμένο για αρραβώνα. Όταν ένας άντρας βάλει αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της κυρίας της θα είναι τόσο χαρούμενος που θα δει αυτό το σχέδιο. Αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό. Όλοι θα ζητήσουν από μια κυρία να τους αφήσει να δουν το σχέδιο.

3. Μοντέρνα διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καρατίων:

Μοντέρνα διαμαντένια δαχτυλίδια 1 καρατίων

Είναι μια νέα τάση να φοράς δαχτυλίδια στο δάχτυλο. Μερικές κυρίες φορούν δύο μαζί, άλλες 3 και άλλες 4. Θα φαίνεται μοναδικό στο γυναικείο δάχτυλο. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν τον τύπο φθοράς σε οποιεσδήποτε λειτουργίες. Ακόμη και το μέγεθος κάθε δακτυλίου διαφέρει μεταξύ τους.

4. Princess Cut 1 Carat Diamond Ring:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Princess Cut 1 καρατίων

Αυτό θα είναι πολύ ακριβό, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά διαμάντια που φοριούνται σε αυτό το δαχτυλίδι. Το μεσαίο διαμάντι είναι μεγάλο που συνοδεύει μικρά διαμάντια και στις δύο πλευρές. Φαίνεται υπέροχο. Έχει κρυστάλλινα διαμάντια με φοβερό σχεδιασμό.

5. Διαμαντένιο δαχτυλίδι με σχήμα καρδιάς 1 καρατίων:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς 1 καρατίων

Πρόκειται για ένα ειδικό διαμαντένιο δαχτυλίδι 1 καρατίων. Όταν ένας άντρας σκύψει στα γόνατα και προτείνει το κορίτσι του, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο δαχτυλίδι. Έχει διαμάντι σε σχήμα καρδιάς με καρφιά ανάμεσα. Φαίνεται βασιλικό και αριστοκρατικό. Κάποιος σίγουρα θα χαθεί στη λάμψη αυτού του διαμαντιού σε σχήμα καρδιάς.

6. Designer 1 Carat Diamond Ring for Engagement:

Σχεδιαστής Διαμαντένιο δαχτυλίδι για αρραβώνα

Είναι μια ιδιαίτερη δημιουργία διαμαντένιου δαχτυλιδιού. Είναι ένα δαχτυλίδι σχεδιαστών σχεδιασμένο με πολύ λεπτό τρόπο. Μεταξύ ενός διαμαντιού, υπάρχει πολύ ωραίο λουλούδι προσαρτημένο στη μία πλευρά. Από τη μία πλευρά, υπάρχει επίσης μια σειρά διαμαντιών. Φαίνεται επίσης πολύ ακριβό.

7. Δαχτυλίδια ζευγαριού διαμαντιών 1 καρατίων:

Δαχτυλίδια ζευγαριού 1 καρατίων

Πρόκειται για ένα σετ δαχτυλιδιών δύο μέσων με διαμάντι 1 καρατίων. Σε κάθε δακτύλιο έχει σχεδιαστεί η μισή πλευρά της καρδιάς. Κρατώντας αυτό το δαχτυλίδι ενωμένο, θα ολοκληρώσει μια καρδιά. Αυτό είναι ιδανικό είτε για αρραβώνα είτε για γάμο. Απεικονίζει το δέσιμο μεταξύ των δύο ανθρώπων.

8. Δαχτυλίδι υπόσχεσης διαμαντιού 1 καρατίων:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι υπόσχεσης 1 καρατίων

Αυτό είναι ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης με διαμάντια που δόθηκε στον σύντροφο της ζωής σας με μια υπόσχεση δέσμευσης ο ένας στον άλλο. Έχει πραγματικά κομψό και αποκλειστικό σχεδιασμό με διαμάντι υψηλής ποιότητας. Το Promise Ring σημαίνει να περάσεις όλη σου τη ζωή μόνο με αυτό το άτομο.

9. Διαμαντένιο δαχτυλίδι ανδρών 1 καρατίων:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι ανδρικό 1 καράτι

Αυτό είναι ένα ανδρικό δαχτυλίδι με διαμάντι. Έχει 5 διαμάντια σε τετράγωνο σχήμα. Αυτό το δαχτυλίδι είναι δώρο στον γαμπρό στο γάμο του. Το ανδρικό δαχτυλίδι είναι απλό στο σχεδιασμό και δεν έχει ιδιαίτερη λιχουδιά. Ακόμα είναι ακριβό και κομψό. Ο σχεδιασμός είναι εκλεπτυσμένος.

Το διαμάντι 1 καρατίων είναι μικρό σε μέγεθος με λογική τιμή. Είναι προσιτό και μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε δώρο και στους στενούς συγγενείς σας. Το γυναικείο διαμαντένιο δαχτυλίδι έρχεται σε τόσες πολλές ποικιλίες σχεδίων. Απαιτεί το έργο της αριστείας καθώς οι γυναίκες χρειάζονται πάντα νέο σχέδιο σε διαμαντένιο δαχτυλίδι. Σχεδόν κάθε κυρία θα είναι τρελή πίσω από το διαμάντι.