9 καλύτερα διαμαντένια δαχτυλίδια βαθμού 3 καρατίων σε διαφορετικά σχήματα

Τα διαμάντια είναι η αδυναμία σχεδόν όλων των γυναικών για την ομορφιά, τη λάμψη και την αγάπη, καθώς και των ανδρών σε σχέση με την κατάσταση και τον πλούτο. Όσο μεγαλύτερο είναι το διαμάντι τόσο περισσότερο κολακεύεται. Αλλά σε πραγματικό νόημα δεν είναι το μέγεθος του διαμαντιού που αποφασίζει τη μοναδικότητα και το πρότυπο του διαμαντιού. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα του διαμαντιού αποφασίζεται με το πώς κόβεται και διαμορφώνεται με την τελειότητα. Η διαύγεια, η ορατότητα των περικοπών στο φως και η λάμψη το κάνουν πιο ακριβό. Μερικά μοναδικά διαμάντια όπως το πραγματικό διαμάντι, το ζαφείρι ή το ρουμπίνι και τα σμαράγδια είναι το ακριβό διαμάντι, αλλά αν και τα τρία C αποφασίζουν την αξία του διαμαντιού.

Διαμαντένια δαχτυλίδια 3 καρατίων

Καλύτερης ποιότητας 3 διαμαντένια δαχτυλίδια:

Εδώ καταχωρήσαμε 9 καλύτερα σχέδια από διαμαντένια δαχτυλίδια 3 καρατίων για ζευγάρια αρραβώνων.

1. Διαμαντένιο δαχτυλίδι πασιέντζα 3 καρατίων:

Δαχτυλίδι πασιέντζα διαμάντι 3 καρατίων

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι πασιέντζας 3 καρατίων ανάμεσα σε ένα δαχτυλίδι με πλακόστρωτο και διαμάντια σε όλη τη ζώνη δαχτυλιδιών φαίνεται επίσης εκπληκτικό. Η λάμψη και η κοπή του διαμαντιού μπορεί να είναι ρηχή και επίπεδη και η λάμψη μπορεί να είναι φανταστική και με αυτήν την περικοπή.

2. Γαμήλιο δαχτυλίδι 3 καρατίων:

Βέρα γάμου 3 καρατίων

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 3 καρατίων υπέροχο κόψιμο με σχήμα μαξιλαριού και καρφάκι στη μέση ενός τέλεια στρογγυλού σχήματος ανοίγει διαμάντι τόσο στο περιθώριο όσο και στο δαχτυλίδι. Ένα τέτοιο μαξιλάρι κομμένο διαμάντι 3 καρατίων είναι σπάνιο και μικρό βάρος από ό, τι φαίνεται

3. Διαμαντένιο δαχτυλίδι ζευγαριού 3 καρατίων:

Δαχτυλίδι με διαμάντι 3 καρατίων

Ένα πανέμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι 3 καρατίων με ένα δαχτυλίδι διαμαντιού pave ως συμπληρωματικό δαχτυλίδι φαίνεται απίστευτο μαζί. Ένα τέλειο μονό διαμάντι 3 καρατίων στην κεντρική κορυφή φαίνεται εντυπωσιακό και μαγευτικό με τη λάμψη του.

4. Δαχτυλίδι αρραβώνων 3 Karat Split Shank Halo:

Δαχτυλίδι αρραβώνων 3 καρατίων Split Shank Halo

Ένα στρογγυλό διαμαντένιο δαχτυλίδι με στρογγυλό σχήμα, κομμένο σε πολύ ρηχή εμφάνιση, είναι ιδανικό για ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει τέλεια στο δάχτυλο. Ένα δαχτυλίδι σχεδιαστή που έχει διαχωρισμένο στέλεχος και κοίλο στο να φαίνεται απίστευτο και σε σωστή γκάμα.

5. Διαμαντένιο δαχτυλίδι Marquise Cut 3 καρατίων:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Marquise Cut 3 καρατίων

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων 3 καρατιών με ένα διαμάντι κομμένο σε τέλειο σχήμα μαρκίζ με όριο με διαμάντι και επίσης διακόσμηση με διαμάντια στο δαχτυλίδι φαίνεται λαμπρό για μια τελετή αρραβώνα.

6. Δαχτυλίδι 3 καρατίων Princess Cut Diamond:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Princess Carat 3 καρατίων

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι με πριγκίπισσα 3 καρατίων με τόσο κομψό βασιλικό σχέδιο είναι απαραίτητο για τη γαμήλια τελετή. Το στηριγμένο διαμαντένιο στήριγμα στο μισό της ζώνης δακτυλίου είναι τρισδιάστατο στηρίγμα. Το δαχτυλίδι από πλατίνα είναι ένα από τα βασιλικά σχέδια των δαχτυλιδιών σχεδιαστών.

7. Pear Shape 3 Carat Diamond Ring:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Pear Shape 3 Carat

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιού τοποθετημένο στο κέντρο με ρηχό κομμένο σχήμα που λάμπει μόνο μοιάζει απίστευτο. Το διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού είναι δαχτυλίδι αρραβώνων από πέτρα 3 καρατίων και φαίνεται τέλειο για μια πρόταση. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια σε σχήμα αχλαδιού είναι πολύ σπάνια επιλεγμένα λόγω της μοναδικής κοπής του.

8. Διαμάντι 3 καρατίων σε χρυσό δαχτυλίδι:

Διαμάντι 3 καρατίων σε χρυσό δαχτυλίδι

Ένα στρογγυλό διαμαντένιο δαχτυλίδι 3 καρατίων τέλεια τοποθετημένο στο χρυσό φαίνεται απλό αλλά απίστευτο με τη βασιλική του ματιά. Ένα 3 καράτι και ρηχό επίπεδο κόψιμο του διαμαντιού έχει μοναδικό γλάσο και επίσης τοποθετείται υπέροχα στο δάχτυλο.

9. Oval Shaped 3 Carat Diamond Ring:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι οβάλ σχήματος 3 καρατίων

Ένα διαμάντι δαχτυλίδι με οβάλ σχήμα με όμορφα κομμένο, καθαρό χρώμα και καράτι είναι ένα λαμπρό διαμάντι ιδανικό για τις προτάσεις. Το όμορφο ανοιχτό κίτρινο οβάλ σχήμα διαμαντένιο δαχτυλίδι 3 καρατίων φαίνεται υπέροχο για να το παρουσιάσει κάποιος στον/στην αγάπη του.

Τα διαμαντένια δαχτυλίδια 3 καρατίων θεωρούνται ιδανικά για όλους. Ακόμα και οι όχι τόσο πλούσιοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα όμορφο διαμάντι 3 καρατίων. Το σχήμα του διαμαντιού δεν καθορίζει τον αριθμό των μονάδων καρατίων, επομένως δεν είναι, και όπως ένα διαμάντι 3 καρατίων είναι μικρό ή μεγάλο σε εμφάνιση. Ένα διαμάντι 3 καρατίων μπορεί να κοπεί ρηχά ή λιγότερο στο βάθος του για να διαμορφωθεί σε μεγάλο μέγεθος. Ενώ τα διαμάντια βαθιάς κοπής μοιάζουν επίσης απίστευτα. Τα τέλεια είναι αυτά που κόβονται όχι πολύ βαθιά και όχι πολύ ρηχά.