Κορυφαία 9 δαχτυλίδια αρραβώνων με μαξιλάρι

Τα πρώτα πιο δημοφιλή σχήματα κοπής για διαμάντια είναι τα στρογγυλά λαμπρά σε τέλειο σχήμα. Εκτός από αυτά τα στρογγυλά λαμπρά, υπάρχουν δύο πιο δημοφιλείς περικοπές σε διαμάντια, όπως τα διαμάντια με πριγκίπισσα και τα διαμάντια με μαξιλάρι. Τα διαμάντια με μαξιλάρι έχουν τετράγωνο διαμάντι με τις γωνίες να στρογγυλεύονται σαν μαξιλάρι. Αυτό είναι εξαιρετικά δημοφιλές όπως τα στρογγυλά διαμάντια της σημερινής εποχής.

Τελευταία δαχτυλίδια αρραβώνων με κομμένα μαξιλάρια:

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα 9 κορυφαία δαχτυλίδια αρραβώνων με κομμένα μαξιλάρια.

1. Κίτρινα χρυσά μαξιλάρια με διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων:

Δαχτυλίδια αρραβώνα με κίτρινο χρυσό μαξιλάρι

Αυτό είναι ένα υπέροχο χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Με φοβερά δαχτυλίδια αρραβώνων με μαξιλάρι κομμένο διαμάντι στο κέντρο, το δαχτυλίδι τονίζεται με τα πλακόστρωτα διαμάντια στο δαχτυλίδι σαν γέφυρα. Το κομμένο μαξιλάρι διαμάντι στο κέντρο κρατιέται λαμπρά σε φωτοστέφανο με αφρώδη διαμάντια που δίνουν στο δαχτυλίδι ένα υπέροχο πράγμα που το αναδεικνύει στο δάχτυλό του.

Το Halo είναι η τετράγωνη ρύθμιση διαμαντιών που συγκρατεί το διαμάντι κομμένο σε μαξιλάρι τοποθετημένο στο κέντρο του δακτυλίου.

2. Rose Gold Cushion Cut Diamond Engagement Ring:

Δαχτυλίδι αρραβώνων με ροζ χρυσό μαξιλάρι

Τα κοσμήματα από ροζ χρυσό φαίνονται συναρπαστικά και αριστοκρατικά καθώς τα ίδια τα κοσμήματα μιλούν από μόνα τους. Αυτό το όμορφο ροζ χρυσό δαχτυλίδι σε 14 καράτια έχει λαμπερό μαξιλάρι κομμένο διαμαντένιο δαχτυλίδι στολισμένο στο κέντρο. Το δαχτυλίδι έχει επίσης μικρά διαμάντια τοποθετημένα υπέροχα στο δαχτυλίδι σε μοτίβο γέφυρας.

3. Δαχτυλίδι αρραβώνα με μαξιλάρι από λευκό χρυσό:

Δαχτυλίδι αρραβώνα με μαξιλάρι από λευκό χρυσό

Πραγματικά μαγευτικά και συναρπαστικά είναι αυτά τα δαχτυλίδια αρραβώνων με λευκόχρυσο μαξιλάρι. Στο κέντρο, το δαχτυλίδι έχει ένα τεράστιο δαχτυλίδι με διαμάντι με μαξιλάρι σε προεξοχή με λαμπερά λαμπερά λευκά διαμάντια σε πλακόστρωτο σχέδιο στις πλευρές του δακτυλίου στη γέφυρα. Περαιτέρω, το διαμάντι με μαξιλάρι έχει ένα φωτοστέφανο από λαμπερά διαμάντια.

4. Split Shank Cushion Cut Engagement Ring:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Split Shank Cushion Cut

Αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 14 καρατίων με διαμάντια κομμένα σε μαξιλάρι σε λευκό διαμαντένιο φωτοστέφανο με σχέδιο διαχωρισμένου κορμού για τα πλαϊνά διαμάντια. Το τετράγωνο φωτοστέφανο κρατά τέλεια τα διαμάντια κομμένα σε μαξιλάρι και τονίζεται από δύο σειρές πλευρικών διαμαντιών. Η όλη διάταξη σε λευκό χρυσό και λευκά διαμάντια με το διαφανές διαμάντι κομμένο σε μαξιλάρι στο κέντρο το καθιστά ακόμη πιο επιθυμητό. Το Split shank αναφέρεται στο στυλ που διαθέτει μια μπάντα στο δαχτυλίδι που χωρίζει καθώς φτάνει στο κεντρικό περιβάλλον. Αυτά τα σχέδια έχουν ένα ορατό κενό μεταξύ της μπάντας και του κεντρικού διαμαντιού ή φωτοστέφανου.

5. Ροζ δαχτυλίδια αρραβώνων με μαξιλάρι από ζαφείρι:

Ροζ δαχτυλίδια αρραβώνων με μαξιλάρι από ζαφείρι

Αυτά είναι απλά φοβερά δαχτυλίδια αρραβώνων με μαξιλάρια. Μια ματιά τους και κανείς δεν μπορεί να ρίξει μια ματιά σε τίποτα άλλο. Το χρώμα κόβει και η λάμψη είναι όλα τέλεια για να είναι δαχτυλίδι αρραβώνων. Αυτό το δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 14 καρατίων είναι σε μοτίβο με σπαστό κότσι με ροζ ζαφείρια και διαμάντια. Περαιτέρω το δαχτυλίδι έχει δύο φωτοστέφανα που συγκρατούν το κεντρικό διαμάντι στη θέση του. Το ένα φωτοστέφανο είναι σε λευκά διαμάντια και το άλλο είναι από ροζ ζαφείρια. Ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται τα ζαφείρια και τα διαμάντια σε αυτό το ροζ χρυσό δαχτυλίδι είναι απλά θεαματικός.

6. Δαχτυλίδι αρραβώνων Harry Winston Cushion Cut:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Harry Winston Cushion Cut

Ο Χάρι Γουίνστον είναι ένα στυλ ρύθμισης που βρίσκεται σε μαξιλαράκια με διαμαντένια δαχτυλίδια και μπάντες. Αυτά τα δαχτυλίδια έχουν έναν πλήρη κύκλο από στρογγυλά λαμπρά διαμάντια με τη ράβδο ή το δαχτυλίδι σε πλατίνα. Αυτά τα δαχτυλίδια του Χάρι Γουίνστον με πλατίνα είναι έμβλημα αγάπης και δέσμευσης του ριλέ και ως εκ τούτου είναι τέλεια ως δαχτυλίδι αρραβώνων. Το διαμάντι με μαξιλάρι κρατιέται με φωτοστέφανο και το δαχτυλίδι είναι πλατινένιο σε στιλ Χάρι Γουίνστον με διαμάντια.

7. Πασιέντζα Cushion Cut Diamond:

Cushion Cut Diamond Solitaire

Οι Πασιέντζες είναι από τις τέλειες για αρραβώνα λόγω του σκηνικού του διαμαντιού και της εμφάνισης των Πασιέντζες. Αυτό το δαχτυλίδι είναι πασιέντζα με διαμάντι 2.05 καρατίων στο κέντρο με υπέροχες διαμαντένιες πινελιές στο λεπτό δαχτυλίδι, ολοκληρώνοντας έτσι τη βασιλική εμφάνιση του δαχτυλιδιού. Η πασιέντζα με μαξιλάρι είναι τέλεια διακοσμημένη από πάνω σε αυτό το καταπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων.

8. Δαχτυλίδι αρραβώνων με τρία πέτρινα μαξιλάρια:

Δαχτυλίδι αρραβώνων με τρία πέτρινα μαξιλάρια

Σαν ένα διαμάντι κομμένο σε μαξιλάρι να μην ήταν αρκετό για να είναι το κέντρο της έλξης σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, αυτό το τρίπετρο δαχτυλίδι έχει τρία λαμπρά διαμάντια κομμένα σε μαξιλάρι τοποθετημένα υπέροχα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η πλήρης διαμαντένια ζώνη που κρατά τα τρία πέτρινα διαμάντια κομμένα σε μαξιλάρι σε αυτό το δαχτυλίδι.

9. Tiffany Cushion κομμένο δαχτυλίδι αρραβώνων:

Το Tiffany Cushion έκοψε το δαχτυλίδι αρραβώνων

Το Tiffany είναι το αγαπημένο σκηνικό δαχτυλιδιών αρραβώνων στον κόσμο. Η ρύθμιση Tiffany για διαμάντια ανήκει στην εταιρεία tiff any για την ειδική ρύθμιση διαμαντιών με συγκεκριμένο αριθμό ακίδων που συγκρατούσαν το διαμάντι με τέτοιο τρόπο ώστε το διαμάντι να ήταν το αποκορύφωμα στο δαχτυλίδι. Τα σχέδια της Tiffany πίστευαν σε λιγότερο μέταλλο που αποκρύπτει το κύριο αξιοθέατο που είναι το δαχτυλίδι με μαξιλάρι. Αυτή η ρύθμιση δίνει αμέριστη προσοχή στα διαμάντια με μαξιλάρι στα δαχτυλίδια αρραβώνων.

Τα διαμάντια είναι ιδανικά για δαχτυλίδι αρραβώνων. Οι διαφορετικές περικοπές στα διαμάντια μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε από τη μεγάλη ποικιλία, όπως στρογγυλή περικοπή, πριγκίπισσα, μαξιλάρι, τετράγωνη κοπή κ.λπ. Η λάμψη, η λάμψη, η λάμψη και η λάμψη των διαμαντιών είναι αυτό που κάνει αυτά τα μαξιλάρια να κόβουν τα δαχτυλίδια αρραβώνων. πάντα έξω.