9 Τελευταία Μοντέλα Δαχτυλιδιών Υπόσχεσης για Ζευγάρια

Σκέφτεστε να προτείνετε την αγάπη σας! Or ψάχνετε για ένα πολύτιμο δώρο ντους αγάπης για εκείνη ή αυτόν τον Άγιο Βαλεντίνο! Για να εκφράσετε την αγάπη σας ως υπόσχεση ότι θα διαρκέσει για πάντα, υπάρχουν πολλά σχέδια για ζευγάρια υπόσχεση δαχτυλιδιών. Ναι, τα παραδοσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων αντικαθίστανται τώρα από τα δαχτυλίδια υπόσχεσης που μπορεί να είναι μικρά σχεδιαστικά, αλλά περιλαμβάνουν κάθε αξιολάτρευτο μοτίβο για να εκφράσουν την αγάπη.

Αντιστοίχιση δαχτυλιδιών υπόσχεσης για ζευγάρια:

Ας περάσουμε από μερικά από τα αισθησιακά σχέδια των δαχτυλιδιών υπόσχεσης για να μάθουμε τη σημασία τους.

1. Sapphire Couples Promise Rings:

Sapphire Couples Promise Rings

Τα δαχτυλίδια υπόσχεσης από πλατίνα για ζευγάρια με ένα μικροσκοπικό διαμάντι ζαφείρι στερεωμένο στο κέντρο είναι ιδανικό για νεόνυμφο ζευγάρι. Το δαχτυλίδι φέρει επίσης πολλά υποσχόμενες λέξεις για πάντα αγάπη που δείχνουν το βάθος της αγάπης που μοιράζονται ο ένας για τον άλλον.

2. Diamond Heart Couple Promise Ring:

Δαχτυλίδι υπόσχεσης Diamond Heart Couple

Ένα αληθινό σχέδιο για δώρο στον Βαλεντίνο σας αυτή τη σεζόν είναι το δαχτυλίδι που είναι διακοσμημένο με δύο καρδιές με κόκκινα και μοβ διαμάντια. Οι καρδιές συνδέονται με ένα λουλουδάτο κλαδί ενώ το δαχτυλίδι περιλαμβάνει επίσης ένα κρυφό μήνυμα που υπόσχεται αγάπη για αυτήν.

3. Sharing Heart Couple Promise Ring:

Sharing Heart Couple Promise Ring

Ο σχεδιασμός ενός ζευγαριού σε πλατίνα με μια υπόσχεση δαχτυλιδιών με σχέδιο κοινής καρδιάς είναι το καλύτερο για να παρουσιάσετε ένα νεόνυμφο ζευγάρι. Περιέχει ένα σχέδιο καρδιάς κατασκευασμένο στο μισό και στους δύο δακτυλίους, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο είναι ελλιπή το ένα χωρίς το άλλο.

4. King and Queen Promise Couple Rings:

King and Queen Promise Couple Rings

Θέλετε να εκφράσετε ότι αυτή είναι η βασίλισσα της ζωής σας και αυτός ο βασιλιάς; Εδώ είναι ένα σχέδιο δαχτυλιδιού στεφάνης για μια βασίλισσα και έναν βασιλιά. Το δαχτυλίδι υπόσχεσης είναι το καλύτερο ενώ προτείνεις την αγάπη σου να είναι βασίλισσα σου. Το δαχτυλίδι για αυτήν έχει σχέδιο στεφάνης καρδιάς με διαμάντια, ενώ το δαχτυλίδι του έχει σχέδιο σταυρού.

5. Προσφέροντας ζευγάρι δαχτυλίδι υπόσχεσης:

Προσφέροντας ζευγάρι δαχτυλίδι υπόσχεσης

Ένας μοναδικός τρόπος υποβολής προτάσεων για κάθε ξεχωριστή μέρα είναι να προσφέρετε ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης που κρατά την καρδιά με τα χέρια. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από ασημένιο μέταλλο. Το δαχτυλίδι έχει επίσης μια παχιά ζιγκ -ζαγκ υφή με υπέροχο σχέδιο χεριών.

6. Προσωποποιημένο δαχτυλίδι υπόσχεσης ζευγαριού:

Προσωποποιημένο δαχτυλίδι υπόσχεσης ζευγαριού

Θέλετε να κάνετε μια αξέχαστη μέρα χαρισμένη στην αγαπημένη σας! Εδώ είναι ένα υπόσχετο σχέδιο δαχτυλιδιών ζευγαριού το οποίο είναι ανάγλυφο με την ημερομηνία της ημέρας μνήμης μαζί με τα ονόματα του ζευγαριού. Το πλατινένιο δαχτυλίδι μπορεί να δοθεί τόσο σε αυτόν όσο και σε αυτήν.

7. Rose Gold Couple Promise Rings:

Rose Gold Couple Promise Rings

Ένα ροζ χρυσό ζευγάρι δαχτυλίδι σχεδιασμένο με σύμβολα καρδιάς και άπειρου είναι το κατάλληλο για πολλά υποσχόμενη αγάπη. Το σχέδιο Heart στο δαχτυλίδι έχει ένα πλεκτό σχέδιο άπειρου από τη μέση με διαμάντια καρφωμένα σε αυτό. Το δαχτυλίδι είναι σύμβολο αληθινής αγάπης, αποδοχής, αισθησιασμού και σχέσης που δεν τελειώνει ποτέ.

8. Σχέδιο δαχτυλιδιών Mickey Mini Couple:

Mickey Mini Couple Ring Design

Η φιλία σας μετατρέπεται σε αγάπη; Εδώ είναι ένα χαριτωμένο δαχτυλίδι υπόσχεσης για ζευγάρια σχεδιασμένο ειδικά για τέτοια ζευγάρια. Το δαχτυλίδι φέρει το σχέδιο του Μίκυ και μίνι πρόσωπα που φιλιούνται μεταξύ τους. Μεταφέρει επίσης ένα μυστικό μήνυμα μέσα στην αποδοχή της αγάπης.

9. Heart Beat Couple Promise Ring:

Δαχτυλίδι υπόσχεσης ζεύγους Heart Beat

Θέλετε να μεταφέρετε ένα μήνυμα ότι είναι ο χτύπος της καρδιάς σας και το αντίστροφο! Ένα ζευγάρι που ταιριάζει με δαχτυλίδια υπόσχεσης κατασκευασμένο από κράμα ασημιού είναι αυτό που ψάχνετε. Το μαύρο δαχτυλίδι έχει σχέδια σε λευκό χτύπο καρδιάς που σημαίνει επίσης ότι οι ζωές τους είναι πλέον συνδεδεμένες.

Τα χαριτωμένα πολλά υποσχόμενα δαχτυλίδια για ζευγάρια μπορούν να κατασκευαστούν από χρυσό, ασήμι, πλατίνα ή οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Όταν το δαχτυλίδι είναι δώρο στο ζευγάρι του εύχεται μια ζωή γεμάτη αγάπη ως ευλογία. Μια νέα τάση στα ζευγάρια υπόσχονται δαχτυλίδια είναι το μαγνητικό πολλά υποσχόμενο δαχτυλίδι με εξατομικευμένες λέξεις. Έρχεται με μαγνητικό αποτέλεσμα που προσελκύει και τους δύο δακτυλίους ο ένας προς τον άλλο.