9 Μοντέρνα σχέδια από ασημένια γαμήλια δαχτυλίδια για αυτόν & αυτήν

Τα ασημένια μέταλλα σημαίνουν το φεγγάρι και μοιάζει ακόμη και με το χαρακτηριστικό μιας γυναικείας ενέργειας. Δηλώνει ακόμη δύναμη, διαύγεια και καθαρότητα, όλες αυτές οι ιδιότητες που απαιτούνται σε μια έγγαμη ζωή. Το μεταλλικό ασήμι μπορεί να αντέξει κάθε είδους καιρικές συνθήκες, ζέστη, αλλά το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα δεν εξαφανίζεται αυτό είναι που πρέπει να υπάρχει εκεί σε έναν γάμο. Ο γάμος είναι ένας όρκος μεταξύ δύο ανθρώπων να ζήσουν τη ζωή τους μαζί. Έτσι η βέρα πρέπει να είναι κάτι μοναδικό και αξέχαστο καθώς αυτό το αμνημονεύσιμο γεγονός συμβαίνει μία φορά στη ζωή.

Καταπληκτικά ασημένια δαχτυλίδια για γάμο:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες 9 παραδοσιακές βέρες σε ασήμι για άνδρες και γυναίκες.

1. Γαμήλιο δαχτυλίδι ασημένιων διαμαντιών τριών επιπέδων:

Γαμήλιο δαχτυλίδι ασημένιο διαμάντι τριών επιπέδων

Το γαμήλιο βραχιόλι πρέπει να είναι διαφορετικό και ξεχωριστό από τα άλλα δαχτυλίδια. Αυτά τα ασημένια βραχιόλια είναι στρωμένα σε τρία και πάνω σε όλα στέφονται άκοπα διαμάντια όπου στο κέντρο είναι ανάγλυφο μεγάλο λαμπερό λαμπερό διαμάντι δίνοντας μια ελκυστική εμφάνιση.

2. Σετ ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι:

Σετ ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι

Μερικά ζευγάρια θέλουν το γαμήλιο σετ τους να έχει παρόμοια εμφάνιση, τότε αυτοί οι τύποι θαυμάσιου σετ ασημένιου δαχτυλιδιού θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί. Το δαχτυλίδι της νύφης έχει εκπληκτική καρδιά και ανθισμένα λουλούδια καρφωμένα όπου το δαχτυλίδι του γαμπρού έχει ενσωματωμένο δαχτυλίδι που το κάνει να φαίνεται εξαιρετικό. Ένα τέλειο δαχτυλίδι που στήνει για να κρατήσει την υπόσχεση ζωντανή για πάντα και να ζήσει μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή.

3. Ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με Swarovski:

Ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με Swarovski

Αυτός ο τύπος ασημένιων δαχτυλιδιών γάμου είναι πολύ συνηθισμένοι και κερδίζουν δημοτικότητα καθώς αυτά τα δαχτυλίδια δεν αμαυρώνονται με την πάροδο του χρόνου. Το δαχτυλίδι έχει όμορφη υφή και τα μικρά άκοπα διαμάντια είναι ανάγλυφα στις άκρες και στο κέντρο που γυαλίζει το Swarovski δίνοντας μια επιπλέον εμφάνιση σε αυτό. Το δαχτυλίδι φαίνεται μοναδικό στο χέρι της νύφης και την κάνει να νιώθει ολοκληρωμένη.

4. Μοναδικό ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για άνδρες:

Μοναδικό ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για άνδρες

Μερικοί γαμπροί προτιμούν οι βέρες τους να είναι μοναδικές και πολύ διαφορετικές από άλλες. Έτσι, οι ασημένιες βέρες είναι ιδανικές για αυτούς. Το ασημένιο δαχτυλίδι έχει διακριτικό σχεδιασμό και το κάνει να φαίνεται εκπληκτικό και κομψό όταν φοριέται την ιδιαίτερη μέρα τους.

5. Διαμαντένιο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για άνδρες:

Διαμαντένιο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για άνδρες

Οι άνδρες θέλουν τη βέρα τους να είναι κομψή και λαμπερή και να φαίνεται κομψή στο χέρι του εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Το δαχτυλίδι έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου σε μικρά άκοπα διαμάντια είναι συντονισμένα στις πλευρές του δακτυλίου και φοβερό διαμάντι στο κέντρο δίνει στο δαχτυλίδι μια υπερβολική εμφάνιση την ημέρα του γάμου.

6. Ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού:

Γαμήλιο δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού ασημένιο μαργαριτάρι

Μαργαριτάρι, διαμάντι και ασήμι λέγεται ότι είναι ένα υπέροχο μείγμα για το γάμο. Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο σε σχήμα λουλουδιού και χαριτωμένο λευκό μαργαριτάρι στολισμένο στο πίσω μέρος κάνοντας το δαχτυλίδι να ξεχωρίζει. Τόσο το μαργαριτάρι όσο και το διαμάντι δίνουν μια φοβερή εμφάνιση στο χέρι της νύφης.

7. Απλό χειροποίητο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι:

Απλό χειροποίητο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι

Πολλά νεαρά ζευγάρια επιθυμούν οι βέρες τους να είναι απλές αλλά κομψές. Έτσι, αυτό το απλό ασημένιο χειροποίητο ασημένιο δαχτυλίδι είναι μια τέλεια επιλογή για όσους πιστεύουν στην απλότητα. Αυτοί οι τύποι δαχτυλιδιών μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση και να κρατήσουν ζωντανή την αγάπη και τον ρομαντισμό τους.

8. Τελευταίο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για γυναίκες:

Τελευταίο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για γυναίκες

Αυτός ο τύπος ασημένιων βέρων κάνει τη νύφη πραγματικά να ξεχωρίζει. Στο δαχτυλίδι μικρά διαμάντια είναι στολισμένα στο κέντρο σε μορφή στρώσης καθώς και στα πλάγια με μπλε ζαφείρι στο πλάι που δίνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση όταν φοριέται από τη νύφη την ημέρα της.

9. Designer Silver Wedding Ring for Men:

Ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι για άνδρες

Ένας άντρας θέλει τη βέρα του να είναι εξαιρετικά εκπληκτική και εξαιρετική. Αυτό το ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι σχεδιάζει τον σχεδιασμό των κελτικών κόμβων σε όλο το δαχτυλίδι υπενθυμίζοντας έτσι ότι θα ήταν επίσης δεμένοι νωρίτερα.

Τα νεαρά αγόρια και κορίτσια πάντα ονειρεύονται τον γάμο τους και θέλουν να είναι φανταστικό και κάτι πρέπει να είναι ξεχωριστό και μοναδικό από τους άλλους. Τα ασημένια δαχτυλίδια είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τον γάμο τους απολύτως εκπληκτικό και ξεχωριστό. Τα δαχτυλίδια είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά σχέδια, μοτίβο με υπέροχα μαργαριτάρια, πολλές μοναδικές πέτρες και διαμάντια που φοριούνται πάνω του, δίνοντάς σας έτσι μια τεράστια ποικιλία για να επιλέξετε τη βέρα του ονείρου σας.