9 Κομψά Σχέδια σε Κίτρινα Διαμαντένια Δαχτυλίδια για Πρόταση

Τα διαμάντια είναι η ευρέως επιλεγμένη πέτρα για σχέδια κοσμημάτων για άνδρες και γυναίκες. Ας είναι απλώς κρυστάλλινη πέτρα, διαμάντια, πραγματικά διαμάντια ή πέτρα γέννησης. δίνουν στα κοσμήματα μια νέα εμφάνιση με μια γοητευτική πινελιά. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις και χρώματα, μπορεί να διαμορφωθεί στα κοσμήματα που επιθυμείτε. Μεταξύ όλων, τα κίτρινα διαμαντένια δαχτυλίδια είναι αρκετά στην τάση αυτές τις μέρες. Με δαχτυλίδια με χρυσό, ασήμι ή πλατίνα, τα δαχτυλίδια χαρίζουν μια αξέχαστη στιγμή όταν χαρίζονται.

Ειδικός σχεδιασμένος κατάλογος με κίτρινα διαμαντένια δαχτυλίδια:

Εδώ είναι μερικά αγαπημένα σχέδια που φοριούνται ευρέως για να προσθέσουν ένα πλεονέκτημα στην προσωπικότητα.

1. Λευκό και κίτρινο σχέδιο με διαμάντι:

Λευκό και κίτρινο σχέδιο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Ένα ευρέως επιλεγμένο κίτρινο σχέδιο δαχτυλιδιών αρραβώνων συντίθεται επίσης χρησιμοποιώντας cz λευκά διαμάντια. Η βάση του δαχτυλιδιού είναι πλατίνα για μια χαριτωμένη εμφάνιση. Το κίτρινο διαμάντι περιβάλλεται από λευκά μικροσκοπικά διαμάντια που ακολουθούνται και στα πλάγια. Η κίτρινη πέτρα έχει τη δική της γοητεία με ένα τέλειο ταίρι σε λευκό.

2. Απλό δαχτυλίδι από κίτρινο διαμάντι ζαφείρι:

Απλό ζαφείρι κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Θέλετε μια απλή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση! Ένα διαμάντι ζαφείρι με ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι είναι το καλύτερο που ψάχνετε. Το κίτρινο διαμαντένιο χρυσό δαχτυλίδι έχει απλώς ένα μικρό και λεπτό δαχτυλίδι που είναι τόσο λεπτό. Μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο για μια μικρή περίσταση στην κυρία σας αγάπη.

3. Κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό:

Κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό

Θέλετε κάτι μοναδικό και εμπνευσμένο! Εδώ είναι ένας συνδυασμός τριών που δίνουν ένα ενιαίο σχέδιο δαχτυλιδιών. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από χρυσό, το οποίο εμπρός κρατά ένα διαμάντι σε σχήμα οβάλ σε κίτρινο χρώμα. Έχει επιλεγεί ευρέως ως γαμήλιο δαχτυλίδι για μια νύφη που έχει επίγνωση της μόδας.

4. Φύλλο σχεδιασμένο κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι σχεδιασμένο με φύλλα

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων με κίτρινο διαμάντι σε σχήμα φύλλου μπορούν να είναι ό, τι καλύτερο για μια σχεδιαστική εμφάνιση. Στο χρυσό δαχτυλίδι σε σχήμα φύλλου δίνεται ένα κίτρινο διαμάντι σε σχήμα φύλλου, το οποίο καλύπτεται περαιτέρω με λευκά διαμάντια. Τα λευκά διαμάντια δίνουν επίσης ένα κίτρινο αποτέλεσμα λόγω της χρυσής βάσης.

5. Κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι τριών επιπέδων:

Κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι τριών επιπέδων

Ο κατάλογος των γαμήλιων δαχτυλιδιών με κίτρινα διαμάντια λάμπει με νέο σχέδιο για ανδρικό δαχτυλίδι. Ο δακτύλιος τριών στρωμάτων είναι κατασκευασμένος από πλατίνα όπου το κεντρικό κίτρινο ζαφείρι σε τετράγωνο καλύπτεται με δύο άκρα λευκού διαμαντιού. Το πάχος του δαχτυλιδιού είναι ιδανικό για δώρο γάμου.

6. Σχεδιασμός καμπυλωτού κίτρινου διαμαντένιου δαχτυλιδιού:

Curvy κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Θέλετε να κάνετε δώρο ένα δαχτυλίδι με καμπύλες! Εδώ είμαστε με ένα δαχτυλίδι του οποίου η μπάντα είναι φτιαγμένη με αρκετές καμπύλες δίνοντας ένα ζιγκ -ζαγκ σχέδιο. Κατασκευασμένες από ροζ χρυσό, οι καμπύλες δαχτυλιδιών είναι διακοσμημένες με λευκά κρυστάλλινα διαμάντια και κεντραρισμένες με ένα κίτρινο διαμάντι σε τετράγωνο.

7. Crown Design Yellow Diamond Ring:

Crown Design Yellow Diamond Ring

Θέλετε να δώσετε κάτι βασιλικό στον γοητευτικό πρίγκιπα σας! Δοκιμάστε ένα σχέδιο κατασκευασμένο από πλατίνα χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο στεφάνης. Το Crown είναι φτιαγμένο με πολλά λευκά διαμαντένια κορδόνια που συνδυάζονται σε ένα σημείο προσαρτημένο με ένα κίτρινο ζαφείρι σε σχήμα διαμαντιού. Είναι το καλύτερο δαχτυλίδι για γαμπρό σε γάμο με εθνική ένδυση.

8. Trinity Yellow Diamond Ring Design:

Trinity Yellow Diamond Ring Design

Ο σχεδιασμός τριάδας στον κατάλογο με κίτρινο διαμάντι χρυσό δαχτυλίδι είναι αρκετά δημοφιλής για τις νύφες. Όπως δηλώνει το όνομα, στο ροζ χρυσό δαχτυλίδι δίνεται τρία κίτρινα διαμάντια που προέρχονται από τρεις διαφορετικούς κλάδους. Στο μεσαίο κλαδί δίνονται επίσης μικρά κίτρινα διαμάντια, ενώ στα υπόλοιπα δίνουν λευκά διαμάντια για μια λαμπρή εμφάνιση.

9. Ηλιέλαιο σχεδιασμένο κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Ηλιέλαιο σχεδιασμένο κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Τα λουλουδάτα σχέδια είναι πιθανότατα επιλεγμένα στα σχέδια κοσμημάτων. Ένα δαχτυλίδι εμπνευσμένο από τον ηλίανθο κατασκευάζεται με πλατίνα. Τα πέταλα λουλουδιών είναι κατασκευασμένα με λευκά διαμάντια, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι κατασκευασμένο με κυκλικό κίτρινο διαμάντι. Δίνει μια κομψή και ήπια εμφάνιση για μια μικρή περίσταση.

Τα κίτρινα διαμαντένια δαχτυλίδια σε διαφορετικές αποχρώσεις είναι υπέροχα για να τα φοράτε και για κανονική φθορά. Τα δαχτυλίδια διατίθενται σε διαμάντια, όπως διαμάντια καναρινιών, διαμάντια ζαφείρι, διαμάντια cz και πολλά άλλα για να διαλέξετε σύμφωνα με την επιλογή σας και το σχέδιο κοσμημάτων.