9 Τελευταία σχέδια από ασημένια δαχτυλίδια για καθημερινή χρήση

Το επόμενο εκπληκτικό μέταλλο μετά το χρυσό είναι το ασημί και οι αποχρώσεις του ασημιού είναι μαύρες, λευκές και οξειδωμένες. Τα ασημένια κοσμήματα φαίνονται μοντέρνα αλλά μοντέρνα και πολύ αριστοκρατικά ταυτόχρονα. Το ασήμι είναι ένα πολύ απαλό και ευαίσθητο μέταλλο όπως μια γυναίκα. Για χρόνια πιστεύεται ότι το ασήμι έχει τη σοφή και θηλυκή ενέργεια από το φεγγάρι που αντιπροσωπεύει τη φαντασία και τη διαίσθηση.

Τα δαχτυλίδια των ποδιών είναι συμβολικά της παντρεμένης Ινδικής γυναίκας. Στην Ινδία, ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα φοριέται από Ινδουιστές ως ένδειξη γάμου. Οι γυναίκες φορούν το δαχτυλίδι στο δεύτερο δάκτυλο και των δύο ποδιών. Ένα συγκεκριμένο νεύρο από το δάκτυλο συνδέει τη μήτρα και περνά στην καρδιά. Ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα ενισχύει πραγματικά τη μήτρα, διατηρώντας την υγιή και ρυθμίζοντας τη ροή του αίματος προς αυτήν.

Ινδικά παραδοσιακά δαχτυλίδια δαχτύλων σε ασήμι:

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία σχέδια 9 ασημένιων δαχτυλιδιών για καθημερινή χρήση.

1. Απλό απλό δαχτυλίδι από ασημένιο δάχτυλο:

Απλό απλό δαχτυλίδι από ασημένιο δάχτυλο

Αυτά είναι απλά δαχτυλίδια στα ασημί για καθημερινή χρήση. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ασήμι και επομένως μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση χωρίς το φόβο ότι θα γίνει μαύρο ή θα αμαυρωθεί. Αυτά δεν είναι πολύ παχιά και όχι πολύ λεπτά και ταιριάζουν απόλυτα στο δάχτυλο. Αυτά μπορεί να είναι απλά χωρίς σχέδιο ή μπορεί να έχουν στριμμένο σπειροειδές σχέδιο σε αυτά.

2. Ρυθμιζόμενο ασημένιο δαχτυλίδι δακτύλων:

Ρυθμιζόμενο ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτά είναι ανοιχτά δαχτυλίδια σε ασημί χρώμα και είναι ρυθμιζόμενα. Δεδομένου ότι είναι ρυθμιζόμενα, ο καθένας μπορεί να τα φορέσει ανάλογα με το μέγεθος των ποδιών. Έρχονται σε ασήμι και μπορούν να έχουν σχέδια ή σχέδια για πιο φανταχτερή εμφάνιση. Προτιμάται ιδιαίτερα από νεαρές νεόνυμφες γυναίκες για καθημερινή χρήση.

3. Παραδοσιακά πέτρινα δαχτυλίδια σε ασημί:

ασημένια δαχτυλίδια

Αυτά τα δαχτυλίδια στα ασήμι δίνονται στη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου, τα οποία είναι πραγματικά παραδοσιακά δαχτυλίδια. Αυτά έχουν περίπλοκη εργασία και έχουν πολύχρωμη εργασία ή πέτρες και δεν είναι μικρά αλλά είναι αρκετά μεγάλα και συνήθως έχουν στρογγυλό ή οβάλ σχέδιο. Φαίνονται κομψά επειδή δεν είναι λεπτά και έχουν σχέδια πάνω τους. Επιπλέον, η εργασία που γίνεται σε ασήμι ξεχωρίζει σε αυτά τα παραδοσιακά δαχτυλίδια.

4. Φτερωτά ασημένια δαχτυλίδια δαχτύλων:

Φτερωτά ασημένια δαχτυλίδια

Το φτερό αντιπροσωπεύει ένα πουλί και δίνει την ελευθερία να πετάξει και να κατακτήσει ύψη. Αυτά τα δαχτυλίδια των ποδιών σε σχήμα φτερού είναι υπέροχα για να φορεθούν και στη δουλειά καθώς φαίνονται πραγματικά μοντέρνα και έξυπνα.

5. Δαχτυλίδια CZ Silver Toe:

Δαχτυλίδια CZ Silver Toe

Οι κυβικές πέτρες ζιργκόν είναι τόσο στην τάση και γιατί τότε μπορεί να μείνει πίσω ένα ασημένιο δαχτυλίδι; Ασημένια δαχτυλίδια στα δάχτυλα με κυβικά ζιργκόν, καθώς το highlight είναι ιδανικό για γάμους, γάμους, οικογενειακές λειτουργίες κλπ. Για μια γυναίκα. Οι πέτρες ζιργκόν έχουν τη λάμψη και τη λάμψη που δίνει μια άκρη στο ασημένιο δαχτυλίδι.

6. Ασημένια δαχτυλίδια με διπλή ζώνη:

Δαχτυλίδια από ασημένιο δάχτυλο με διπλή ζώνη

Δακτυλιοειδή ασημένια δαχτυλίδια έχουν διαφορετική εμφάνιση και συνήθως έχουν ενδιάμεσο σχέδιο σαν πέτρα, λουλούδι, αφηρημένο σχέδιο κ.λπ..

7. Ασημένια δαχτυλίδια δαχτύλων με Sonorous Bells:

Ασημένια δαχτυλίδια δαχτύλων με Sonorous Bells

Τα ηχηρά κουδούνια στα βραχιολάκια είναι κοινά, αλλά ακόμη και αυτά μπορούν να αποτελέσουν μέρος δαχτυλιδιών δακτύλων από ασήμι. Κομψά δαχτυλίδια στα πόδια με περίτεχνα σχέδια στο κέντρο με πολύχρωμες πέτρες αποτελούν μέρος αυτού του όμορφου αξεσουάρ. Επιπλέον για να πλέξετε την κομψότητα σε αυτά, προστίθενται ηχητικά κουδούνια στην άκρη του σχεδίου για να δώσετε έναν νέο ορισμό στα δαχτυλίδια των ποδιών.

8. Ασημένια δαχτυλίδια με διαμάντια και μαργαριτάρι:

Ασημένια δαχτυλίδια με διαμάντια και μαργαριτάρι

Αριστοκρατικό και εντυπωσιακό αξεσουάρ είναι αυτά τα ασημένια δαχτυλίδια με ένα υπέροχο μαργαριτάρι στολισμένο στο κέντρο, κυκλωμένο από λαμπερά διαμάντια. Αυτά είναι τέλεια για μια νύφη ή είναι μια υπέροχη επιλογή δώρου για ένα νεαρό κορίτσι που παντρεύεται σύντομα. Αυτά είναι ιδανικά για γαμήλια κοσμήματα παντελόνια.

9. Antique Silver Toe Ring:

Αντίκ δαχτυλίδι από ασημένιο δάχτυλο

Τα κοσμήματα αντίκες είναι αυτά που μεταδίδονται γενιές και είναι πολύτιμα και πολύτιμα. Αυτά τα αντίκες ασημένια δαχτυλίδια είναι υπέροχα για τη μάρκα και το σχέδιο. Αυτά τα δαχτυλίδια δεν είναι τα συνηθισμένα κυκλικά στο σχεδιασμό, αλλά είναι ενσύρματα σε ένα μοναδικό και ενδιαφέρον μοτίβο καθιστώντας το πολύ σημαντικό μέρος της συλλογής αντίκες κοσμημάτων..

Το ασήμι σχετίζεται με τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη, την ευαισθησία και τη σοφία. Τη στιγμή που κάποιος βλέπει ασημένια κοσμήματα, αποκτάμε μια εσωτερική θεϊκή δύναμη με το χρώμα και τη φωτεινότητα των ασημένιων κοσμημάτων. Φορώντας ασημένια κοσμήματα και δαχτυλίδια στα δάχτυλα καταπρανει την ψυχή και δίνει δύναμη από μέσα και γίνεται ανοιχτόμυαλος και ήρεμος ταυτόχρονα.