9 Ακριβά ειδικά δαχτυλίδια αρραβώνων με Princess Cut

Τα πρώτα πιο δημοφιλή σχήματα κοπής για διαμάντια είναι τα στρογγυλά λαμπρά. Η περικοπή πριγκίπισσας είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σχήμα κοπής για διαμάντια. Το σχήμα προς τα πάνω ή το σχήμα πάνω από το διαμάντι είναι είτε τετράγωνο είτε ορθογώνιο. Η όψη του σχήματος είναι σαν μια ανεστραμμένη πυραμίδα με τέσσερις μειωμένες πλευρές σαν μια κεκλιμένη άκρη. Το κομμένο πριγκίπισσα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και περιζήτητα δαχτυλίδια για αρραβώνες και άλλες ειδικές περιστάσεις.

Όμορφα Πριγκίπισσα Κόψτε Δαχτυλίδια Αρραβώνα με Εικόνες:

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 φοβερά πριγκίπισσα κομμένα δαχτυλίδια για αρραβωνιαστικά ζευγάρια.

1. Δαχτυλίδι αρραβώνων Gold Princess Cut Diamond:

Δαχτυλίδι αρραβώνων με χρυσό Princess Princess

Αυτό είναι ένα πολυτελές χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Με διαμάντια κομμένα από πριγκίπισσα που κόβουν την ανάσα, αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων διαθέτει εξαίσια διαμάντια σε χρώμα Η Ι που σημαίνει σχεδόν άχρωμο αλλά λίγο χρωματιστό που σημαίνει μια απόχρωση του κίτρινου που κάνουν αυτό το δαχτυλίδι θαυμάσιο. Η διαύγεια των διαμαντιών είναι λαμπρή και αυτό το δαχτυλίδι είναι απλό αλλά κομψό.

2. Δαχτυλίδι αρραβώνων με δύο τόνους Princess Cut:

Δίχρωμο δαχτυλίδι αρραβώνων Princess Cut:

Αυτό το δίχρωμο λευκό και κίτρινο χρυσό εκπληκτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων έχει ένα διαμάντι κομμένο με πριγκίπισσα που σημαίνει ότι το διαμάντι είναι ασφαλισμένο με μεταλλικές προεξοχές ή κορδόνια για να κρατήσει το διαμάντι. Αυτό έχει ένα κομμένο κέντρο πριγκίπισσας που ταιριάζει στην πραγματικότητα σε μια πριγκίπισσα. Το δαχτυλίδι από λευκό χρυσό έχει μια γέφυρα που έχει ένα μοτίβο σετ από κίτρινα διαμάντια όμορφα διακοσμημένο που αναδεικνύει το δαχτυλίδι ακόμη περισσότερο.

3. Δαχτυλίδι αρραβώνα με πριγκίπισσα από λευκό χρυσό:

Δαχτυλίδι αρραβώνα με πριγκίπισσα από λευκό χρυσό

Το μαγευτικό είναι η κατάλληλη λέξη για αυτό το δαχτυλίδι από λευκό χρυσό πριγκίπισσα. Το κέντρο έχει ένα τεράστιο πριγκίπισσα κομμένο διαμάντι σε μια προεξοχή με λαμπερά γυαλιστερά λευκά διαμάντια σε πλακόστρωτο σχέδιο στις πλευρές του δακτυλίου στη γέφυρα. Το τολμηρό τετράγωνο κομμάτι του διαμαντιού στο κέντρο έρχεται σε αντίθεση με την τακτοποιημένη γραμμή των διαμαντιών με χάντρες.

4. Halo Split Shank Princess Cut Engagement Ring:

Δαχτυλίδι αρραβώνα Halo Split Shank Princess Cut

Αυτό το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από λευκό χρυσό 14 καρατίων με διαμάντια κομμένα σε πριγκίπισσα σε φωτοστέφανο με σχέδιο σχισίματος για τα πλάγια διαμάντια. Το τετράγωνο φωτοστέφανο κρατά τέλεια τα διαμάντια κομμένα στην πριγκίπισσα και τονίζεται από δύο σειρές πλευρικών διαμαντιών. Αυτό είναι το τέλειο για έναν μεγάλο αρραβώνα.

Το Split shank αναφέρεται στο στυλ με μια μπάντα στο δαχτυλίδι που χωρίζει καθώς φτάνει στο κεντρικό περιβάλλον. Αυτά τα σχέδια έχουν ένα ορατό κενό μεταξύ της μπάντας και του κεντρικού διαμαντιού ή φωτοστέφανου. Το Halo είναι το τετράγωνο διαμάντι που κρατά το κομμένο διαμάντι της πριγκίπισσας.

5. Butterfly Ring with Princess Cut Diamonds:

Δαχτυλίδι πεταλούδας με Princess Diamonds

Αυτό το δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 14 καρατίων έχει ένα τεράστιο λευκό πριγκίπισσα κομμένο διαμάντι στο κέντρο με λευκά διαμάντια στα πλάγια του δακτυλίου. Αυτό το όμορφο δαχτυλίδι έχει δύο πεταλούδες milgrain που έχουν επίσης λευκά διαμάντια στα φτερά τους. Όμορφα κατασκευασμένο με εκπληκτική δουλειά milgrain, αυτό είναι ένα τέλειο πράγμα για αρραβώνα. Το Milgrain αναφέρεται στη σειρά μικροσκοπικών χαντρών ή ημισφαιρίων ή σε ένα περίγραμμα κατά μήκος της άκρης ή του ορίου των κοσμημάτων.

6. Δαχτυλίδι αρραβώνα Rose Gold Twisted Princess Cut:

Rose Gold Twisted Princess Cut δαχτυλίδι αρραβώνων

Το ροζ χρυσό είναι πανέμορφο σε κοσμήματα και τα δαχτυλίδια αρραβώνων με πριγκίπισσα σε ροζ χρυσό και διαμάντια φαίνονται φανταστικά και εκπληκτικά. Αυτό το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από ροζ χρυσό 14 καρατίων εξ ολοκλήρου με ένα τεράστιο πριγκίπισσα κομμένο διαμάντι στο κέντρο. Το δαχτυλίδι είναι στριμμένο και έχει στρωμένα λευκά διαμάντια υπέροχα για μια φρέσκια εμφάνιση στο δαχτυλίδι.

7. Δαχτυλίδι αρραβώνων Gold Solitaire Princess Cut:

Δαχτυλίδι αρραβώνα Gold Solitaire Princess Cut

Αυτά είναι τα τέλεια δαχτυλίδια αρραβώνων με την τέλεια χρυσή κίτρινη ταινία για το δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι έχει μια λαμπρή πριγκίπισσα διαμαντένιο πασιέντζα και δεν μπορεί κανείς να κοιτάξει τίποτα άλλο εκτός από αυτή την τεράστια πασιέντζα. Το διαμάντι με την κομμένη πριγκίπισσα είναι τέλεια διακοσμημένο από πάνω σε αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων.

8. Δαχτυλίδι αρραβώνων με τρεις πέτρες:

Δαχτυλίδι αρραβώνα τριών πετρών

Όχι ένα όχι δύο αλλά αυτά τα όμορφα δαχτυλίδια αρραβώνων με διαμάντια κομμένα σε πριγκίπισσα έχουν τρία λαμπερά, υπέροχα διαμάντια κομμένα σε πριγκίπισσα, διακοσμημένα λαμπρά σε λευκό χρυσό ή ροζ χρυσό, όπως απαιτείται. Αυτά τα τρία πέτρινα δαχτυλίδια θα φαίνονται όμορφα, αριστοκρατικά και πανέμορφα σε μια ξεχωριστή μέρα.

9. Δαχτυλίδι αρραβώνων Double Halo Designer:

Δαχτυλίδι αρραβώνων Double Halo Designer

Ο αρραβώνας είναι εκείνη η μέρα που όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον άντρα και τη γυναίκα. Αυτό το ιδιαίτερο δαχτυλίδι που τραβάει την προσοχή είναι αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων με κομμένη πριγκίπισσα. Το σχεδιαστικό στοιχείο και το αποκορύφωμα του δαχτυλιδιού είναι το πριγκίπισσα κομμένο διαμάντι στο κέντρο σε κίτρινο χρώμα. Το κεντρικό διαμάντι είναι διακοσμημένο με όχι μόνο μονό φωτοστέφανο αλλά διπλό φωτοστέφανο με πλακόστρωτα διαμάντια περαιτέρω με σπαστό στέλεχος. Είναι αυτό το εξαιρετικό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Μια από τις καλύτερες μέρες στη ζωή του είναι να παντρευτείς και το πρώτο βήμα σε αυτό είναι να αρραβωνιαστείς με αυτόν τον ξεχωριστό. Έτσι, η ημέρα του αρραβώνα είναι πολύ ξεχωριστή τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Η μεγάλη ποικιλία και οι εκπληκτικές επιλογές σε δαχτυλίδια αρραβώνων με κομμένες πριγκίπισσες είναι απλώς οι ξεχωριστές για να κάνουν τη μέρα αξέχαστη.