Πώς να γίνεις το Dream Boy;

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται ένα αγόρι με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως τα αγόρια έχουν ένα ονειρεμένο κορίτσι που θα ήθελαν να συναντήσουν και να βγουν ραντεβού σύντομα, το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια. Έχουν μια καλά καθορισμένη λίστα με τις πτυχές που συνδέουν με τα παιδιά για να βρουν τον σύντροφο των ονείρων τους. Το να είσαι ένα ονειρεμένο αγόρι μπορεί να ακούγεται πολύ εύκολο και σαν ένα κομμάτι τούρτα για το μυώδες φύλο, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά πριν φτάσεις τελικά εκεί.

Κάθε κορίτσι μπορεί να έχει διαφορετικές απαιτήσεις και προσδοκίες από ένα αγόρι, αλλά στη συνέχεια υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε ονειρεμένο αγόρι.

Αυτός ο παρακάτω οδηγός σχέσεων και γνωριμιών είναι για τη βοήθεια αγοριών που θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους να είναι το αγόρι των ονείρων ενός κοριτσιού. Ελέγξτε τις πτυχές στις οποίες πρέπει να εργαστείτε:

Έχετε τη σωστή στάση:

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχει σημασία για ένα κορίτσι είναι η σωστή στάση στο αγόρι των ονείρων του. Δουλέψτε την εξυπνάδα σας και να είστε ευγενικοί και γλυκοί ταυτόχρονα. Ωστόσο, τα τρυφερά τρελά παιδιά είναι κάποιος από τους οποίους τα κορίτσια προτιμούν να μένουν μακριά.

Η εμπιστοσύνη έχει σημασία:

Ένα άλλο από τα σημαντικά κριτήρια για να είσαι ένα όνειρο αγόρι είναι να έχεις τη σωστή εμπιστοσύνη σε εσένα. Στα κορίτσια αρέσουν τα αγόρια που μιλούν με σιγουριά και κοιτούν στα μάτια τους καθώς είναι σίγουρα για το τι είναι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε και αρχίστε να καμαρώνετε, προσπαθήστε να είστε ευσυνείδητοι ακόμη και αφού έχετε αυτοπεποίθηση.

Εμφάνιση ευγένειας:

Τα κορίτσια λατρεύουν τα αγόρια που είναι ένας πραγματικός κύριος. Το να της ανοίξουν πόρτες, να τραβήξει την καρέκλα, να της ανοίξει το αυτοκίνητο και να πληρώσει για ραντεβού είναι μερικά από τα πράγματα που τα κορίτσια συνδέουν άμεσα με το να είναι ευγενικά. Φροντίστε να ακολουθήσετε όλα αυτά αν θέλετε να γίνετε το αγόρι των ονείρων της.

Έχετε μάτια μόνο για αυτήν:

Μην κοιτάτε εδώ και εκεί όταν περνάει ένα όμορφο κορίτσι. Ένα ονειρεμένο αγόρι για ένα κορίτσι είναι αυτό που έχει μάτια μόνο για εκείνη. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει, αλλά τότε είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει επιτυχημένα αποτελέσματα ένα αγόρι -όνειρο.

Ντύσου καλά:

Η εμφάνιση και η εμφάνιση παίζουν σίγουρα σημαντικό ρόλο όσο και αν το αρνούμαστε. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει το αγόρι των ονείρων της πρέπει να ντύνεσαι καλά και να ντύνεσαι κατάλληλα. Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να διατηρήσετε μια καθαρή και υγιεινή προσωπικότητα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας κατά καιρούς. Σίγουρα θα ήθελε να το κάνεις αυτό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε ακριβά ρούχα, αλλά μόνο να φοράτε μια τέλεια εφαρμογή που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Το να κόβετε τα μαλλιά σας κατά καιρούς και να ασκείστε για να διατηρείτε τη φόρμα σας είναι επίσης μερικά από τα σημεία που αξίζει να αναφερθούν εδώ.

Εκτιμήστε την:

Ένα αγόρι -όνειρο πρέπει να εκτιμήσει αυτό που είναι και ό, τι κάνει για αυτόν, όσο μικρό ή μεγάλο είναι. Η εκτίμηση κάνει πάντα ένα κορίτσι πιο κολακευτικό και πλησιάζεις στο να είσαι το αγόρι των ονείρων της.

Δώστε της συγχαρητήρια:

Αν θέλετε να γίνετε το αγόρι των ονείρων ενός κοριτσιού, μάθετε την τέχνη του γνήσιου κομπλιμέντου. Κάντε την να νιώθει ξεχωριστή και διαφορετική από τα άλλα κορίτσια. Όχι μόνο την επαινείτε για το πόσο όμορφη είναι, αλλά και για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της και την εξυπνάδα της. Αυτός είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να βρει έναν δρόμο προς την καρδιά της και να γίνει ένα τέλειο αγόρι που ονειρεύεται.

Να είστε προσεκτικοί και ευγενικοί:

Αυτό είναι ένα απλό χαρακτηριστικό που ακόμη και τα αγόρια θέλουν να είναι το κορίτσι των ονείρων τους. Το να είσαι ευγενικός και φροντισμένος δείχνει μόνο την πραγματική σου αγάπη προς αυτήν. Αυτό θα αυξήσει την ταχύτητά σας να γίνετε το αγόρι των ονείρων της.