Πώς να αντιμετωπίσετε τους συγγενείς που μισείτε;

Λένε «οι συγγενείς και τα ψάρια μυρίζουν μετά από τρεις ημέρες». Τώρα δεν είναι αυτός ο λόγος που μισούμε τόσο πολύ μερικούς συγγενείς μας, αλλά όπως έχει το πεπρωμένο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ύπαρξή τους και κυρίως τις επισκέψεις τους κατά καιρούς, μερικές από τις περιπτώσεις που πραγματικά ανατρέπουν τον κόσμο μας.

Υπάρχει πάντα εκείνο το ένα άτομο που θα του άρεσε να πατάει στα πόδια σου, ανεξάρτητα από το τι. Και μερικές φορές ανατριχιάζουμε να σκεφτούμε αν ο ενήλικας συγγενής είναι όντως μεγάλος ή τι !! Ωστόσο, δεν θα τους εμποδίσει ποτέ να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα, σας ενοχλούν.

Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να μην αντιδράσετε υπερβολικά στους ανόητους τρόπους ζωής τους. Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε περισσότερο για το πώς να αντιμετωπίσετε ενοχλητικούς συγγενείς ή αυτούς που μισείτε, γι ‘αυτό παρακαλώ διαβάστε και ενημερωθείτε για το ίδιο. Δείτε εδώ μερικές συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε τους συγγενείς που μισείτε?

Γιατί τους μισείς τόσο πολύ?

1. Είναι κάτι που έκαναν ή είπαν, δεν έκαναν ή δεν είπαν ή κάτι που δεν σας αρέσει σε αυτούς; Αυτό συμβαίνει ειδικά όταν έχουμε θείες και θείους γύρω μας, οι οποίοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και θα μας δημιουργούσαν σφαγή στο τέλος της ημέρας. Λένε συνέχεια ότι πέρασαν την ίδια ηλικία που είμαστε, αλλά ξεχνούν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και τα πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Σκεφτείτε, λοιπόν, αν αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μισείτε τόσο τη θεία γκρινιάρα ή τον θείο που κυριαρχεί.

2. Να είστε καλοί και να τους μιλάτε μια φορά, ενημερώστε τους πώς το μισείτε όταν παρεμβαίνουν στις ιδιωτικές υποθέσεις και τη ζωή σας. Και επίσης ενημερώστε τους πόσο το εκτιμάτε όταν δεν παρεμβαίνουν στην επιχείρησή σας ή όταν ο πατέρας σας σας μιλάει. Να είστε πολιτισμένοι και ευγενικοί και αν δεν λειτουργεί, ενημερώστε τους με ευγενικές αλλά αυστηρές λέξεις (μόνο) ότι η ύπαρξή τους δεν σας κάνει πια διαφορά.

3. Αυτό σημαίνει ότι τώρα δικαιολογείστε αγνοώντας την παρουσία τους. Και ακόμη κι αν έρθουν μερικές φορές, κάτι που θα συμβεί, μπορείτε πάντα να χαιρετήσετε και να παίξετε με άλλους και να ελαχιστοποιήσετε την αλληλεπίδρασή σας με αυτόν που περιφρονείτε. Or αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι, εάν αυτός που μισείτε είναι αυτός που έρχεται μόνος για να επισκεφτεί την οικογένειά σας, προχωρήστε στο μέρος των γειτόνων σας ή κλείστε τον εαυτό σας σε ένα δωμάτιο με το πρόσχημα να σπουδάσετε. Αυτό θα στείλει ένα δυνατό σήμα ότι πραγματικά δεν θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε με κάποιον που δεν αντέχετε.

Κατάχρηση και χρήση:

Δυστυχώς, όλο και περισσότερα παιδιά στα χρόνια της ανάπτυξης τους κακοποιούνται ή κακοποιούνται από συγγενείς με πολλούς τρόπους, κάτι που φαίνεται να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μισούνται οι συγγενείς. Εάν συμβαίνει αυτό με εσάς, θα ήταν σοφό να πάρετε το κεφάλι σας και να μιλήσετε με έναν σύμβουλο που θα είναι σε θέση να σας βγάλει από αυτήν την κατάσταση. Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να δείξετε ότι τον μισείτε, αλλά το μίσος θα γίνει μόνο πύον μέσα σας και θα σας βλάψει περισσότερο.

Maybeσως οι φιλοσοφικές αξίες στο σπίτι ή με τον μισητό συγγενή να είναι διαφορετικές ή αρχαίες και πραγματικά δεν έχετε απήχηση ή συγχρονισμό με τα ιδανικά τους.

Κάντε το ξεκάθαρο σε αυτούς με ευγενικό τρόπο και ενημερώστε τους ότι όσο και αν σέβεστε τις απόψεις τους, το να τις ακολουθείτε δεν είναι το προτέρημα σας και κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή..

Καλή τύχη και συνέχισε στη ζωή.