Πώς να αποδεχτείτε την αγάπη;

Η αγάπη είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στη ζωή, με χαμόγελο και θετική νότα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί από εμάς που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είτε είμαστε άγαποι είτε δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε. Το πρόβλημα είναι μέσα μας, αυτοκριτικά κάνουμε την ύπαρξή μας σε αυτόν τον πλανήτη πάρα πολύ. Κοιτάζουμε την ύπαρξή μας με τα μάτια του επόμενου και μόνο επειδή πιστεύουν ότι ο φυσικός και ψυχικός εαυτός μας δεν είναι κατάλληλος για την κοινωνία στην οποία ζούμε, αισθανόμαστε ότι δεν πρέπει να μας αγαπά κανείς από τους γύρω μας. Αυτό δεν είναι τόσο αληθινό και οδηγεί σε απάθεια και αναζήτηση προσοχής. Μην είστε στατιστική, υπάρχουν τρόποι να αγαπάτε τον εαυτό σας μόνο αν μάθετε και αποδεχτείτε ότι το σώμα και η ψυχή που έχετε είναι άξια αγάπης. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές συμβουλές για το πώς να αποδεχτείτε την αγάπη?

πώς να αποδεχτείς την αγάπη

Μάθετε να είστε ευτυχισμένοι:

Η ευτυχία και η αγάπη συμβαδίζουν και με την αγάπη δεν εννοούμε κάποιον που σας αγαπά ρομαντικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που συναντά κανείς στο μάτι, είναι το αίσθημα μυρμηκιάματος που συμβαίνει μέσα μας όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει αγάπη τριγύρω, με πολλές μορφές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να αποδεχτείτε την αγάπη, γιατί όταν δεν αγαπάτε και δεν αποδέχεστε την αγάπη, δεν θα μπορείτε να αγαπάτε τους άλλους γύρω. Όταν δεν αγαπάς τους άλλους γύρω, θα τους έβλεπες μέσα από τα μάτια της αηδίας και του μίσους. Αυτό θα μιμηθεί τις πράξεις και τα λόγια σας ή αυτό που κάνετε για και τους άλλους στην περιοχή σας, πράγμα που σας κάνει τελικά τον πιο αποτρεπόμενο άντρα ή γυναίκα γύρω σας. Μην είστε εκφοβιστής που όλοι φοβούνται, αυτό δεν είναι αγάπη ή δύναμη. είναι μια πράξη δειλίας. Μάθε λοιπόν να αφήνεις την αγάπη να έρθει στη ζωή σου, σταμάτα να κρίνεις καταστάσεις και ανθρώπους, ειδικά αυτούς που δεν καταλαβαίνεις, έχουν μισή γνώση και τους οποίους δεν θα έχεις τον έλεγχο.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι και εσείς είστε ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή κάποιου, το πιο σημαντικό σε αυτόν τον πλανήτη. Όταν συνειδητοποιήσετε τη δύναμη του νου, της καρδιάς και της ψυχής σας, μπορείτε επίσης να επιτύχετε ως εκ θαύματος οτιδήποτε θέλετε. Μπορείτε να προχωρήσετε και να κατακτήσετε τον κόσμο με αγάπη, αποφεύγοντας το θυμό, το μίσος και την αγανάκτηση. Εάν κάποιος μιλά αρνητικά για εσάς, αφήστε την αγάπη από μέσα σας να αγνοήσει αυτό το άτομο και τα λόγια του. Θυμηθείτε, αυτό που αντιστέκεστε επιμένει, οπότε γιατί να σπαταλήσετε όλο αυτό το χρόνο και την ενέργεια για να μισήσετε κάποιον, όταν μπορείτε να το διοχετεύσετε εσωτερικά και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αγαπήσει το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας, ΕΣΕΙΣ.

Κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο:

Οι πόλεμοι αλλάζουν τα δημογραφικά στοιχεία, καταστρέφουν τις οικογένειες και επιφέρουν καταστροφές σε μεγάλο βαθμό. Μην γίνετε θύμα αυτού, και ακόμη κι αν έχετε υποστεί κατάχρηση και βρωμιά στο παρελθόν, μην μένετε σε αυτό. Μπορείτε να επιτρέψετε στην αγάπη να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε.

1. Συγχωρήστε τον εαυτό σας για αυτό που ήσασταν, για αυτό που κάνατε ή για αυτό που περάσατε

2. Να θυμάστε ότι η θεραπεία της ψυχής χρειάζεται χρόνο, μερικές φορές μια ζωή

3. Απολαύστε τους ανθρώπους γύρω σας που έχουν το καλύτερο συμφέρον και προθέσεις για εσάς

4. Εκτιμήστε και σεβαστείτε τον εαυτό σας όπως είστε και για αυτό που είστε

5. Να θυμάστε ότι όλοι μαζί με εσάς έχουν μια μάχη σε ατομική βάση, μέρα με τη μέρα

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για τους οποίους δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε άξιοι αγάπης, αλλά ας επικεντρωθούμε σε λόγους για τους οποίους είμαστε άξιοι αγάπης, όπως π.χ.

1. Είμαστε πρώτοι

2. Είμαστε υπέρτατοι

3. Είμαστε άνθρωποι

4. Γνωρίζουμε το νόημα της αγάπης

5. Δεν ντρεπόμαστε να εκφράσουμε την αγάπη

Όταν αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να αποδέχεστε τον εαυτό σας όπως είστε, θα παρατηρήσατε ότι έρχεται σε εσάς από όλα τα μέρη γύρω. Προχωρήστε και δοκιμάστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας, δαγκώστε αυτό το γλυκό σοκολάτας και αφήστε τις θερμίδες να μην σας ενοχλήσουν!!