20+ καλύτερα δώρα επετείου για άνδρες που δείχνουν πόσο τον αγαπάτε

Η επέτειος του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να είστε άγνωστοι μερικές φορές για το τι θα μπορούσαν να πάρουν για το άτομο που αγαπούν. Για τις γυναίκες, που θα ήθελαν να μάθουν τι να πάρουν για τους άντρες τους, εδώ είναι μια λίστα με μερικά δώρα επετείου που σίγουρα τον εκπλήσσουν.

Δώρα επετείου για αυτόν

Μοναδικά δώρα επετείου για αυτόν:

Ας βρούμε εδώ με τις 15 καλύτερες ιδέες δώρων επετείου για αυτόν.

1. Προσαρμοσμένο δώρο επετείου κάρτας:

Προσαρμοσμένο δώρο επετείου κάρτας

Τα δώρα δεν αφορούν μόνο την αγορά κάτι από την αγορά και την προσφορά του, αλλά το πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Οι προσαρμοσμένες κάρτες είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου επετείου γι ‘αυτόν, μπορείτε να αγοράσετε μια τράπουλα με μια τράπουλα και πάνω σε αυτά, μπορείτε να γράψετε διαφορετικά πράγματα όπως τις συνήθειές σας, τα αγαπημένα του πράγματα και πολλά άλλα που γνωρίζετε.

2. Δώρο επετειακής κούπας:

Δώρο επετειακής κούπας

Λοιπόν, κυρίες, αν θέλετε να συνδυάσετε κούπες καφέ με τον άντρα σας, τότε αυτή είναι η μεγάλη μέρα για να το κάνετε, δώστε στον άντρα σας μια αντίστοιχη κούπα καφέ με ίσως και το όνομά σας ή την εικόνα σας τυπωμένη σε αυτό, και στοιχηματίζω ότι μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο επετείου γάμου για αυτόν.

3. Δώρο επετείου Heart Beat Frame:

Επέτειος δώρου πλαισίων καρδιακών παλμών

Έτσι, εδώ είναι μια από τις πιο cool εκδόσεις στην αγορά που θα κάνει την καρδιά του να χτυπήσει ακόμα και να σκάσει, αυτό είναι ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο όπου μετράτε τον καρδιακό παλμό του ατόμου στο οποίο του κάνετε δώρο και στη συνέχεια εκτυπώνεται στο πλαίσιο με ένα υπέροχο απόσπασμα γραμμένο πάνω του. Αυτή η δροσερή νέα έκδοση θα είναι το καλύτερο δώρο επετείου για αυτόν.

4. Δώρο επετείου Six Pack:

Δώρο επετείου Six Pack

Αν και παίρνετε μπύρα παντού, αλλά αυτό το δώρο επτά τεμαχίων δεν είναι ένα τέτοιο πράγμα, οπότε προφανώς υπάρχει αυτό το κουτί από χαρτόνι με 6 μπουκάλια μπύρας και μπορείτε να συμπληρώσετε την αγαπημένη σας μπύρα, ενώ κάποιο μήνυμα θα κολλήσει αυτό το μπουκάλι που μπορείτε να γυρίσετε και να δείτε, αυτό είναι ένα μοναδικό δώρο επετείου για αυτόν.

5. Δώρο επετείου από χαρτί υγείας:

Δώρο επετείου από χαρτί υγείας

Λοιπόν, αυτό ακούγεται λίγο παράξενο και αστείο ταυτόχρονα για να του χαρίσετε χαρτί υγείας, αλλά γεια σας, αυτό είναι κάτι υπέροχο ένα χαρτί υγείας με γραμμένο το “σ ‘αγαπώ” θα το κάνει να φαίνεται αστείο και γλυκό ταυτόχρονα. Αυτό είναι ένα μοναδικό δώρο επετείου για αυτόν, μπορείτε επίσης να γράψετε ένα απόσπασμα αγάπης σε αυτό το χαρτί υγείας.

6. Δερμάτινο περιοδικό:

Δερμάτινο περιοδικό

Κυρίες, κάθε άντρας λατρεύει το δέρμα και αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο επετείου για τους άνδρες, αυτό το δερμάτινο περιοδικό έρχεται σε διαφορετικά χρώματα όπως καφέ καφέ, σκούρο καφέ και επίσης μαύρο. Είναι ένα περιοδικό με χοντρές σελίδες για να γράφει ο άντρας σας τα σημαντικά πράγματα, επίσης οι σελίδες είναι χοντρές και έχει άρωμα δέρματος.

7. Πλαίσιο φωτογραφίας περιοδικού:

Πλαίσιο φωτογραφίας περιοδικού

Αυτό είναι ένα ανακυκλωμένο πλαίσιο φωτογραφιών περιοδικού, είναι προσαρμοσμένο μπορείτε να φτιάξετε μια κορνίζα με το περιοδικό που έχετε και να το διατηρήσετε στο σαλόνι σας χωρίς να διαταράξετε τη διακόσμηση του δωματίου σας καθώς θα αναμειχθεί καθώς έχει πολύ χρώμα. το δώρο επετείου γάμου για αυτόν.

8. Δώρο επετείου μαχαιριού:

Μαχαίρι Επέτειος Δώρο

Σε κάθε άντρα αρέσει να έχει μια συλλογή μαχαιριών και αυτό είναι κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Αυτό το μαχαίρι θα έχει γραμμένο ένα απόσπασμα αγάπης ή την ημερομηνία της επετείου σας και θα το κάνει να φαίνεται τέλειο. Είναι ένα σέξι μαχαίρι με αιχμηρή μαύρη άκρη και η λαβή του καφέ με το πράγμα που θέλετε να είναι γραμμένο σε αυτό, αυτό είναι το καλύτερο δώρο επετείου για αυτόν.

9. Δερμάτινο βραχιόλι δώρο επετείου:

Δερμάτινο βραχιόλι δώρο επετείου

Θέλετε να μάθετε τον κόσμο ότι είστε και οι δύο μαζί για πάντα, τότε πάρτε ένα αντίστοιχο δερμάτινο βραχιόλι με την ημερομηνία της επετείου σας γραμμένο με ρωμαϊκούς αριθμούς και φοράτε ένα και αυτός θα φορέσει ένα άλλο, αυτό μπορεί να είναι μια καλή ιδέα δώρου επετείου για αυτόν.

10. Δώρο επετείου Light Jar:

Δώρο επετείου Light Jar

Αυτό είναι ένα εξατομικευμένο δώρο επετείου, είναι ένα βάζο με λίγο φως στο εσωτερικό του και μια εικόνα και των δύο σας κολλάει μέσα του που θα το κάνει να λάμπει. Είναι ένα από τα μοναδικά δώρα επετείου για αυτόν που μπορείτε να το κρατήσετε στο σαλόνι σας και να το ενεργοποιήσετε όποτε θέλετε, κάτι που θα το κάνει να φαίνεται γλυκό και πάντα μπροστά στα μάτια.

11. Δώρο επετείου κάλτσες:

Κάλτσες δώρο επετείου

Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά πρόκειται για ένα ζευγάρι προσαρμοσμένες κάλτσες όπου το όνομά σας και το όνομά του είναι γραμμένα σε αυτό, που ισοδυναμεί με τέλειο ζευγάρι. Μπορείτε να του κάνετε δώρο αυτές τις κάλτσες γιατί κάθε φορά που τις φοράει θα τον κάνει να χαμογελάει, επίσης δείχνει ένα καλό σημάδι δημιουργικότητας αυτό είναι το δώρο επετείου για αυτόν.

12. Δώρο επετείου με σφραγίδα χειρός:

Χέρι σφραγισμένο δώρο επετείου

Αυτό το εξατομικευμένο δώρο με σφραγίδα ενός χεριού είναι ένα μοναδικό δώρο επετείου είναι μια σφραγίδα χεριού με την ημερομηνία επετείου γραμμένη πάνω του και άλλο απόσπασμα αγάπης ή κάποια σημαντική ημερομηνία γραμμένη πάνω του και μια χαριτωμένη επετειακή ευχή χαραγμένη πάνω του, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικό.

13. Δώρο επετείου Key Chain:

Δώρο επετείου για βασική αλυσίδα

Το μπρελόκ είναι μικρά μικρά δώρα που κάνουν έναν άνθρωπο να χαμογελά, αν και είναι μικρά, αυτά πάντα φέρνουν το άτομο σε καλή διάθεση, αυτό το μπρελόκ έχει ένα μικρό μήνυμα ή την ημερομηνία επετείου σας γραμμένο πάνω του, αυτό θα αποδειχθεί η καλύτερη ιδέα δώρου επετείου για αυτόν.

14. Δώρο επετείου συνδέσμου μανσέτας:

Δώρο επετείου συνδέσμου μανσέτας

Λοιπόν, ξέρετε τι φαίνεται βασιλικό και κάτι διαφορετικό από το πλήθος, ναι είναι μανικετόκουμπα είναι το δώρο επετείου γάμου για αυτόν, αυτά μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με την ημερομηνία επετείου σας χαραγμένη πάνω τους που φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

15. Κουτί επετείου για αφρόλουτρο:

Κουτί επετείου για αφρόλουτρο

Αυτό είναι ένα μοναδικό δώρο επετείου για αυτόν, είναι ένα σετ αφρόλουτρο που μπορείτε να του χαρίσετε το αγαπημένο του άρωμα με ένα μικρό μήνυμα γραμμένο μέσα σε αυτό το κουτί και τη μοναδική ημερομηνία όταν όλα ξεκίνησαν μέχρι την ημερομηνία που το κάνει μια καλή ανάμνηση.

16. Δερμάτινα αξεσουάρ:

Δερμάτινα αξεσουάρ

Παπούτσια, ζώνες, πορτοφόλια, τσάντες φορητού υπολογιστή – υπάρχουν πολλά πράγματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αν ο άντρας σας είναι ένα άτομο που λατρεύει να δείχνει κομψό στο χώρο εργασίας του, είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλά δερμάτινα προϊόντα. Πάρτε του ένα ακόμη που μπορεί να προσθέσει στη συλλογή του. Βεβαιωθείτε ότι έχει πραγματικά ανάγκη από αυτό που αγοράζετε.

17. Κοσμήματα:

Κοσμήματα

Αν νομίζετε ότι οι άντρες δεν τους αρέσουν τα κοσμήματα, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Στους άντρες αρέσουν επίσης τα απλά κοσμήματα, αλυσίδες, βραχιόλια, για παράδειγμα. Τα περισσότερα από αυτά σίγουρα έχουν κοστούμια για να φορέσουν. Τα μανικετόκουμπα και οι συνδετήρες είναι επίσης μέρος του κοσμήματος. Τώρα έχετε περισσότερες επιλογές κοσμημάτων για να διαλέξετε. Εάν παίρνετε ένα βραχιόλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε χαραγμένο ένα μήνυμα σε αυτό.

18. Σπιτικά δώρα:

Σπιτικά Δώρα

Τι θα λέγατε να φτιάξετε κάτι για τον άνθρωπο που αγαπάτε; Αυτό θα έκανε το δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό. Ένα αυτο-κατασκευασμένο προϊόν. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό πουλόβερ, ένα παπιγιόν ή γραβάτα που ράψατε ή μια ζαρτιέρα που φτιάξατε.

19. Παπούτσια:

Παπούτσια

Αγοράζοντας παπούτσια βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε υπόψη τα γούστα και τις επιλογές του, όπως το είδος υλικού που προτιμά, το ύφος του παπουτσιού, τα χρώματα κλπ. Φροντίστε να έχετε ένα παλιό του παπούτσι για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε το σωστό του μέγεθος.

20. Παρακολουθήστε:

παρακολουθώ

Ένα ρολόι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για έναν άντρα. Και πάλι, οι επιλογές σε σχέση με αυτό μπορεί να διαφέρουν. Το να έχετε ένα μεταλλικό λουράκι απλό αλλά κομψό ρολόι θα ήταν το ιδανικό. Οι επιλογές όσον αφορά τα ρολόγια για άνδρες είναι τόσες πολλές. Αν και ένα με απλό στρογγυλό καντράν σε μαύρο χρώμα θεωρείται κλασικό.

21. Μια μέρα σπα:

Μια μέρα σπα

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσατε να απολαύσετε και οι δύο μαζί. Το ταραχώδες πρόγραμμά του και η κουραστική δουλειά μπορεί να τον κάνουν να θέλει ένα διάλειμμα. Μια μέρα σπα μαζί όχι μόνο θα έκανε τις δύο μέρες σας ευχάριστες αλλά θα τον απαλλάξει από όλο το άγχος από τη δουλειά.

22. Μια Μουσική Συλλογή:

Μια Μουσική Συλλογή

Εάν ο σύζυγός σας τυχαίνει να είναι κάποιος που αγαπά τη μουσική, τότε μπορεί απλώς να το αγαπήσει αυτό. Φτιάξτε μια συλλογή από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και μουσικούς και κάντε του δώρο. Θα μπορούσατε να το κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό κάνοντας αναπαυτικά και απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό βράδυ, με τη μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

23. Κολωνία:

Κολόνια

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του επιλογή όταν πρόκειται για κολώνιες. Οι κολόνια είναι ως επί το πλείστον ουδέτερες, αλλά μπορεί να έχουν ένα πολύ ελαφρύ άρωμα. Αγοράστε κολόνια που λατρεύει να χρησιμοποιεί ή μοιάζει πολύ με αυτό που χρησιμοποιεί. Εάν είναι πειραματικός, μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε οτιδήποτε του ταιριάζει.

24. Gadgets:

Συσκευές

Οι άντρες λατρεύουν τα gadget – MP3 players, tablets, kindles και πολλά άλλα. Εξετάστε τι αρέσει στον σύζυγό σας περισσότερο. Αν αγαπά τη μουσική και το MP3 μπορεί να είναι ιδανικό. Αν του αρέσει να διαβάζει βιβλία, μπορεί να είναι χρήσιμο ένα kindle. Για την αγάπη των εικόνων, μπορεί να του αρέσει μια φωτογραφική μηχανή. Αγοράστε του ένα δώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό του.

Εκτός από τα δώρα, αυτό που μπορεί να κάνει έναν άντρα να νιώσει πιο ευτυχισμένος είναι η παρουσία της γυναίκας του. Ένα ωραίο δείπνο, ένα κουτί φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα και ένα ζεστό βράδυ μπορούν να τον κάνουν να νιώσει ακόμα πιο ξεχωριστός. Ο χρόνος που του δίνεις ή ο χρόνος που του αφιερώνεις είναι αυτό που μπορεί να σημαίνει ένας κόσμος για αυτόν.