44 Ειλικρινή είδη δώρου επετείου για τους γονείς που θα εκπλήξουν

Οι γονείς σου σε μεγάλωσαν και σε φρόντισαν για όλα τα πάνω -κάτω στη ζωή. Ταιριάζει μόνο να δείξετε την αγάπη σας γι ‘αυτούς με έναν υπέροχο τρόπο. Η επέτειος και τα γενέθλια είναι ειδικές περιπτώσεις στη ζωή των γονιών σας. Κάντε αυτές τις μέρες ξεχωριστές, χαρίζοντάς τους δώρα αγάπης.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε μοναδικά δώρα και για τους δύο ή να το κάνετε ένα δώρο για το ερωτικό ζευγάρι, η επιλογή είναι δική σας. Το δώρο πρέπει να είναι ένα που θα φέρει πίσω ευχάριστες αναμνήσεις και συναισθήματα, κάνοντας τον έρωτα μεταξύ των δύο να μεγαλώνει. Θυμηθείτε, είναι ακριβώς αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή τους, όταν επαναφέρετε τις αποχρώσεις της ευτυχίας του παρελθόντος, διασφαλίζετε ότι το μέλλον διασφαλίζεται και ευλογείται ευτυχώς.

γαμήλια-επετειακά-δώρα-για-γονείς

Οι αναμνήσεις δίνουν μια φοβερή ευκαιρία να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε όλη τη στοργή και την εγγύτητα που δύο άτομα συμμετείχαν σε έναν τύπο συζυγικής ευτυχίας. Δίνουν στο ζευγάρι και τους κοντινούς τους την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά πίσω σε κάθε ένα από εκείνα τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί και αυτό τους κάνει να καλωσορίσουν τον δεσμό τους πολύ περισσότερο. Όπως και να έχει, ποια μπορεί να είναι τα καλύτερα δώρα επετείου γάμου για τους γονείς να παρουσιάσουν τους δικούς σας στη μνήμη τους; Κάτι που μπορεί να τους έχει φοβερή χρήση ενώ κρατάει μια μοναδική θέση στην ψυχή τους. Και πάλι κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει να θυμηθούν όλες τις αναμνήσεις, μεγάλες ή τρομερές, που έζησαν αντίστοιχα και θα θησαυρίσουν για μια ζωή.

επετειακά-δώρα-για-γονείς

44 καλύτερα δώρα επετείου γάμου για γονείς στην Ινδία:

Εδώ είναι μερικά από τα αποκλειστικά δώρα για την επέτειο των γονέων που μπορείτε να πάρετε για τους φίλους σας στη μνήμη τους, τα οποία θα τους κάνουν να πάνε υπέροχα και να νιώσουν τιμή που έκαναν και είχαν παιδιά σαν εσάς.

1. Αρχικό πιστοποιητικό:

Αυτό είναι ένα ωραίο συναισθηματικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στους γονείς σας ως δώρο επετείου για τους γονείς. Εδώ πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γάμου και στη συνέχεια να το επικολλήσετε στο αρχικό του ονόματος του ζευγαριού. Διακοσμήστε το με φιόγκους ή κορδέλες και μετά δώστε το σε αυτούς. Σίγουρα θα εκπλαγούν από αυτό το δώρο.

2. Επετειακό άλμπουμ:

Μπορείτε να λάβετε ένα επετειακό άλμπουμ χαραγμένο για τους γονείς σας. Αυτά τα άλμπουμ φωτογραφιών είναι υπέροχα για επετείους ορόσημα καθώς μπορείτε να βάλετε τη φωτογραφία του ζευγαριού μπροστά. Το άλμπουμ είναι ένα υπέροχο δώρο επετείου γάμου για τους γονείς καθώς δείχνει την αγάπη τους στην εικόνα.

3. Πλαίσια εικόνας παζλ:

Κάντε τις σχέσεις των γονιών σας μια αγαπημένη ανάμνηση χαρίζοντάς τους αυτό το καταπληκτικό παζλ φτιαγμένο από εικόνες και σημειώσεις. Τα ξύλινα κομμάτια παζλ τυπώνονται με σημειώσεις για το μέλος της οικογένειας. Μπορείτε να προσθέσετε μια χαριτωμένη εικόνα του ατόμου. Εδώ έχετε ένα υπέροχο δώρο για την επέτειο των γονέων καθώς θα έχει τις φωτογραφίες της εκτεταμένης οικογένειας καθώς και τα εγγόνια τους.

4. Εξατομικευμένη πινακίδα πινακίδων:

Εδώ είναι μια δροσερή πινακίδα που μπορείτε να φτιάξετε για τους γονείς σας. Η πινακίδα έχει τα ονόματά τους μαζί με τις αγαπημένες λεπτομέρειες των παιδιών και των εγγονών τους. Αυτό το δώρο επετείου γάμου για τους γονείς είναι μια ωραία πινελιά αγάπης και φροντίδας. Κάντε τα χρώματα έντονα και φωτεινά επίσης.

5. Το μαξιλάρι της αγάπης:

Αυτό το χαριτωμένο μαξιλάρι με τύπωμα τριαντάφυλλου είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε στους γονείς σας κάτι ζεστό και χαριτωμένο. Το μαξιλάρι είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό που είναι πολυτελές και είναι τυπωμένο με υπέροχα παστέλ χρώματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ωραία νότα στο δώρο όταν το κάνετε. Αυτή η ιδέα δώρου επετείου για τους γονείς είναι επίσης πολύ χρήσιμη.

6. Love Poem Frame:

Φτιάξτε ένα ωραίο αντίγραφο του ποιήματος αγάπης που λατρεύουν οι γονείς σας. Αυτό το ποίημα μπορεί να γίνει γερασμένο, λεκιάζοντας το. Το κέντρο αυτού μπορεί να είναι ένας χάρτης του τόπου όπου ζουν. Προσθέστε τα ονόματά τους στο χάρτη. Όλο αυτό το πράγμα μπορεί στη συνέχεια να πλαισιωθεί για να το κάνουμε δώρο. Θα λατρέψουν αυτό το καλύτερο δώρο επετείου για τους γονείς.

7. Σταυρόλεξο Οικογένεια:

Εδώ είναι μια ιδεατή ιδέα δώρου ενός συναισθηματικού γονέα που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι. Πρέπει να έχετε κομμάτια σταυρόλεξου που να σχηματίζουν τα ονόματα των εκτεταμένων μελών της οικογένειας. Κάθε ένα από τα ονόματα θα πρέπει να τεθεί ως σταυρόλεξο και στη συνέχεια να πλαισιωθεί. Κάντε αυτό το δώρο DIY για τους γονείς σας και θα το λατρέψουν.

8. Tree of Life:

Αυτό το χρυσό δέντρο της ζωής είναι το παραδοσιακό δώρο για τη χρυσή επέτειο των γονιών σας. Το δέντρο της ζωής είναι μια λεπτή δομή δέντρου που έχει πολλά κλαδιά. Δείχνει την ανάπτυξη των γονέων σας από ανύπανδρους σε ζευγάρι και σε γονείς και παππούδες. Είναι μια ωραία ιδέα δώρου για την επέτειο των γονιών.

9. Χειροποίητη κάρτα επετείου:

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το χέρι σας για να φτιάξετε μια ρομαντική και ταυτόχρονα κομψή κάρτα επετείου για τους γονείς σας. Η κάρτα μπορεί να έχει καρδιές και τριαντάφυλλα. Ο αριθμός των ετών γιορτής γάμου είναι επίσης κάτι που μπορείτε να ενσωματώσετε στην κάρτα. Οι κάρτες είναι πάντα εξαιρετικές ιδέες δώρων για την επέτειο του γάμου για τους γονείς.

10. Κέικ για την επέτειο:

Τι καλύτερο να κάνετε δώρο στους γονείς σας αυτό το υπέροχο παρακμιακό κέικ. Αυτό το υπέροχο κέικ δύο επιπέδων είναι διακοσμημένο με επικάλυψη κέικ πεταλούδας. Η απλή διακόσμηση με κορδέλα κάνει το κέικ να φαίνεται εκπληκτικό και εξαίσιο. Μπορείτε να επιλέξετε τις διάφορες γεύσεις για το κέικ καθώς και τις ιδέες για το γλύκισμα. Αυτό είναι σίγουρα ένα καλό δώρο για την επέτειο για τους γονείς.

11. Καλάθι δώρων:

Φτιάξτε ένα εκπληκτικό καλάθι δώρων για τους γονείς σας για την επέτειο. Αυτό το καλάθι δώρων μπορεί να έχει πολλά αντικείμενα που αγαπούν οι γονείς σας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσετε την υπέροχη περίσταση. Το καλάθι μπορεί να έχει σοκολάτες, μπισκότα ή ξηρούς καρπούς και καραμέλες. Κάντε αυτό το καλύτερο δώρο για την επέτειο των γονέων.

12. Εξατομικευμένο ρολόι:

Αποκτήστε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το υπέροχα εξατομικευμένο ρολόι για τους γονείς σας που μπορούν να τοποθετήσουν στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό τους. Αυτό το εξατομικευμένο ρολόι μπορεί να έχει τυπωμένο το όνομα του ζευγαριού. Μπορείτε να προσθέσετε επίσης το έτος επετείου ή το έτος γάμου. Αυτό το εξατομικευμένο δώρο επετείου για τους γονείς είναι πάντα ένα χρήσιμο αντικείμενο.

13. Βάζο με σημειώσεις:

Φτιάξτε ένα βαζάκι με σημειώσεις για τους γονείς σας γεμάτες σκέψεις γιατί τους αγαπάτε. Το βάζο μπορεί να διακοσμηθεί και στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε και μερικές κορδέλες. Οι σημειώσεις μπορεί να είναι λόγοι για τους οποίους οι γονείς σας σημαίνουν τόσο πολύ για εσάς. Αυτό το δώρο για την επέτειο του γάμου των γονέων είναι προσωπικό και συναισθηματικό.

14. Παρακμιακές σοκολάτες:

Δώστε κάτι γλυκό στους γονείς σας με τη μορφή υπέροχης μαύρης σοκολάτας. Αυτά τα σοκολατάκια μπορούν να παρουσιαστούν σε κουτί. Οι σοκολάτες μπορούν να διακοσμηθούν για να έχουν τυπωμένες τις ευχές για την επέτειο. Τα δώρα επετείου για τις ιδέες των γονιών είναι πάντα κάτι που θα λατρέψουν.

15. Χρονολογείται ξύλινη πινακίδα:

Αυτό το συναισθηματικό δώρο για τις σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή των γονιών σας είναι σίγουρα το τέλειο δώρο για την επέτειο του γάμου για τους γονείς. Το δώρο περιλαμβάνει ένα σετ από ξύλινες σανίδες στριμωγμένες όλες μαζί. Μπορείτε να συμπεριλάβετε την ημερομηνία και το όνομα του σημαντικού γεγονότος στη ζωή τους. Αυτή μπορεί να είναι η ημέρα που γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν, γεννήσεις των παιδιών τους κλπ.

16. Εικόνες για μεγάλα παιδιά:

Κάντε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στο δώρο για τους γονείς σας. Οι εικόνες περιλαμβάνουν τα παιδιά σας που κρατούν τα πλακάτ για τις ευχές για την επέτειο. Αυτό σίγουρα θα λιώσει τις καρδιές των γονιών σας. Θα το βρουν ως το καλύτερο δώρο για την επέτειο του γάμου των γονέων.

17. Ειδώλιο αρκούδας:

Αυτό το αξιολάτρευτο ειδώλιο για την οικογένεια είναι ιδανικό για το δώρο επετείου των γονιών σας. Το ειδώλιο περιλαμβάνει τις γονικές αρκούδες και τα παιδιά που κάθονται όλα γύρω από τον οικογενειακό καναπέ. Είναι διακοσμημένα με τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια.

18. Στολίδι επετείου:

Εδώ είναι ένα υπέροχο στολίδι για τους γονείς σας για να γιορτάσουν την επέτειό τους. Το στολίδι σε σχήμα καρδιάς είναι τέλειο με τις λέξεις μαμά και μπαμπάς. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το στολίδι με μικρές καρδιές. Το στολίδι μπορεί να κρεμαστεί με τη βοήθεια κορδονιού ή κορδέλας.

19. Χαραγμένη πλάκα φωτογραφιών:

Εδώ είναι ένα δροσερό δώρο επετείου που μπορείτε να κάνετε στους γονείς σας. Αυτή η ξύλινη χαραγμένη πλάκα έχει την εικόνα των γονιών σας σε ωραία σκούρα καφέ απόχρωση. Τα ονόματα του ζευγαριού μπορούν επίσης να προστεθούν στο κάτω μέρος.

20. Πλαίσιο έργο τέχνης:

Αυτό το εξατομικευμένο δώρο επετείου μαργαριταριών για τους γονείς είναι πολύ όμορφο. Αποτελείται από μαργαριταρένιες χάντρες που τοποθετούνται με τη μορφή καρδιάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πλαισιώσετε αυτό το υπέροχο αντικείμενο και να κάνετε δώρο στους γονείς σας. Τα μαργαριτάρια φαίνονται πολύ όμορφα με το ωραίο λευκό χρώμα.

21. Κάρτα για την επέτειο:

Εδώ είναι ένα καλό δώρο επετείου για τους γονείς σας. Η κάρτα θέσης έχει ένα οβάλ κέντρο που δείχνει τις ευχές για την επέτειο. Ένα ειδώλιο ζευγαριού με αγάπη τοποθετείται στο πλάι της κάρτας. Αυτό φαίνεται πολύ ωραίο σε ένα τραπέζι ως ανάμνηση της επετείου.

22. Επετειακό φωτογραφικό κολάζ:

Φτιάξτε αυτό το υπέροχο κολάζ των εικόνων από τη ζωή των γονιών σας. Οι εικόνες μπορούν να περιλαμβάνουν φωτογραφίες γάμου, φωτογραφίες παντρεμένης ζωής, παιδιά και εγγόνια. Ιδιαίτερες περιστάσεις όπως η γέννηση παιδιών, η βάπτιση, ο γάμος των παιδιών, η γέννηση των εγγονιών, κλπ, μπορούν να συλληφθούν και να τοποθετηθούν στο κολάζ. Αυτό το πλήρες κολάζ είναι το τέλειο δώρο για την επέτειο των γονιών σας. Τους δίνει την ευκαιρία να σκεφτούν τη ζωή που έζησαν και τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασαν.

23. Αναδημιουργήστε φωτογραφία παιδικής ηλικίας:

Εδώ είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείξετε στους γονείς σας αγάπη. Αυτή είναι μια αναζωογόνηση της παιδικής φωτογραφίας που τραβήχτηκε πριν από χρόνια. Οι γονείς σας θα λατρέψουν την ιδέα και θα γελάσουν καλά με το πόσο έχετε αλλάξει με τα χρόνια. Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο επετείου που μπορείτε να κάνετε στους γονείς σας.

24. Σετ ρολογιών:

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό δώρο που μπορείτε να κάνετε στους γονείς σας την επέτειό τους. Το σετ ρολογιών περιλαμβάνει ένα ρολόι για τους γονείς σας. Το στυλ είναι παρόμοιο και μπορείτε να το βάλετε σε ένα κουτί δώρου που είναι επενδεδυμένο με χαρτί τσόχας. Αυτό το υπέροχο κουτί δώρου είναι ένας καλός τρόπος για να παρουσιάσετε κάτι. Τα ρολόγια ή το κουτί μπορούν επίσης να είναι χαραγμένα.

25. Επέτειος Αλυσίδα:

Αυτή η αλυσίδα κλειδιών επετείου είναι ένα σετ δύο στρωμάτων που έχει ένα νόμισμα στην κορυφή. Το νόμισμα είναι χαραγμένο με μια καρδιά και τον αριθμό των ετών που γιορτάζονται. Μπορείτε να προσθέσετε μια ωραία νότα και στο κάτω στρώμα. Η αλυσίδα κλειδιού είναι κατασκευασμένη από μέταλλο. Μπορείτε ακόμη να το φτιάξετε από δέρμα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.

26. Αφίσα Candy Bar:

Φτιάξτε αυτή τη γλυκιά και παρακμιακή αφίσα με ζαχαρωτά για τους γονείς σας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ωραίο γράμμα στους γονείς σας. Μερικές από τις λέξεις των γραμμάτων μπορούν να αντικατασταθούν με μπάρες με την ίδια λέξη. Αυτό γίνεται μια ωραία αφίσα που οι γονείς σας λατρεύουν να διαβάζουν και να τρώνε ταυτόχρονα.

27. Επέτειος Πιάτα:

Δώστε τα πιάτα επετείου στους γονείς σας για κάθε επέτειο που γιορτάζουν. Αυτό μπορεί να γίνει παράδοση και μπορείτε στη συνέχεια να κρεμάτε κάθε πιάτο στον τοίχο κάθε χρόνο. Τα πιάτα είναι διακοσμημένα με λουλουδάτα σχέδια και το έτος της επετείου. Οι επετειακές πλάκες είναι κεραμικές, ώστε να φαίνονται επίσης λεπτές.

28. Δώρο με κουτάλι:

Το δώρο κουταλιού είναι ένα πλαίσιο που έχει τα δύο κουτάλια που αντιπροσωπεύουν το ζευγάρι. Τα κουτάλια μπορούν να κολλήσουν στο πλαίσιο και το έτος της επετείου μπορεί να εκτυπωθεί στο πλαίσιο. Αυτό το υπέροχο καρέ είναι για να δείξει πόσα χρόνια το ζευγάρι έχει περάσει μαζί ερωτευμένο.

29. Deck of Cards:

Εδώ είναι το υπέροχο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους γονείς σας για την επέτειό τους. Το κατάστρωμα των καρτών μπορεί να εξατομικευτεί με σημειώσεις για το γιατί αγαπάτε τους γονείς σας. Κάθε μία από τις 52 κάρτες μπορεί να έχει διαφορετική σημείωση. Μπορείτε να το κάνετε ένα πακέτο αγάπης και δώρο στους γονείς σας.

30. Πλαίσιο εικόνας με γράμμα:

Γράψτε ένα εγκάρδιο γράμμα στους γονείς σας και εκτυπώστε το με μια εικόνα της ημέρας του γάμου τους. Αυτή η κορνίζα με ένα γράμμα είναι το τέλειο δώρο για αυτούς καθώς δείχνει την αγάπη σας σε αυτούς. Το πλαίσιο μπορεί να γίνει ένα vintage στυλ σε ξύλο και μια ταλαιπωρημένη εμφάνιση.

31. Ταξίδι του μέλιτος:

ταξίδι του μέλιτος-ταξίδι-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Στείλτε τους σε δεύτερο μήνα του μέλιτος αν έχετε την οικονομική δυνατότητα. Τίποτα δεν ξεπερνά τη συγκίνηση να τους ξαναζήσουμε το πάθος του μήνα του μέλιτος. Ο χρόνος μπορεί να πέρασε αλλά ο μπαμπάς και η μαμά εξακολουθούν να έχουν τη δύναμη της αγάπης να καίει βαθιά μέσα τους. Αφήστε τους να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. επιτρέψτε τους να περνούν χρόνο μεταξύ τους, χωρίς το αυστηρό της καθημερινής ζωής που κάνουν. Αυτή είναι μια φοβερή ιδέα για να παρουσιάσετε το καλύτερο δώρο επετείου για τους γονείς.

32. Καλύτερες εξορμήσεις:

best-outings-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Βγάλτε την οικογένεια το Σαββατοκύριακο και εκπλήξτε τη μαμά και τον μπαμπά με μια μοναδική εμπειρία σπα, μοναδική. Ρίξτε αρωματικές θεραπείες, μασάζ, κούρεμα μαλλιών, μανικιούρ και πεντικιούρ, ένα παιχνίδι χρυσού, κολύμπι, συνεδρίες υδρομασάζ και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά κουπόνια δώρων και προσαρμοσμένα σχέδια ή πακέτα για να διαλέξετε, τα οποία δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρά. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο και επιλέξτε το καλύτερο.

33. Pearl Framed Mirror:

μαργαριταρένια-κάδρα-καθρέφτης-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Ας υποθέσουμε ότι αυτή είναι η 30η επέτειος του γάμου τους, συνεπώς τηρώντας την παράδοση, μπορείτε να τους χαρίσετε έναν καθρέφτη με μαργαριτάρι. Προσαρμόστε το πλαίσιο με την ημερομηνία του γάμου τους και τοποθετήστε την αρχική εικόνα του γάμου τους.

34. Etch Names On Wine Glass:

σαμπάνια-ποτήρια-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Θα μπορούσατε επίσης να έχετε μικροσκοπικά μαργαριτάρια που κοσμούν ποτήρια σαμπάνιας για δύο άτομα, να χαράξετε τα ονόματα των ζευγαριών στο ποτήρι και να το κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο για δύο, με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και για τους δύο. Αυτή είναι μια από τις ενδιαφέρουσες ιδέες δώρων για την επέτειο του γάμου για τους γονείς.

35. Τα δώρα που τους άρεσαν:

δώρα-άρεσε-δώρα-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Φτιάξτε ένα κουτί με καλούδια για τη μαμά, πάρτε της ένα μαργαριτάρι κολιέ που καθορίζει τους αριστοκρατικούς τρόπους ζωής της και για τον μπαμπά θα μπορούσατε να έχετε μανικετόκουμπα. Το διαμάντι και τα μαργαριτάρια είναι το σημαντικότερο υλικό δώρου για να συμμετάσχετε για 30η επέτειο γάμου, οπότε ανακαλύψτε καλά, είναι μια επένδυση που θα αγαπούσαν μέχρι την τελευταία τους πνοή και πέρα.

36. Άλμπουμ με τις καλύτερες στιγμές:

άλμπουμ-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Φτιάξτε ένα κολέγιο, πλαισιωμένο με εικόνες από τη στιγμή που ήταν παιδιά μέχρι την εποχή που σας απέκτησαν ως παιδιά, εποχές μεγάλωσης και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ακόμη και χθες το βράδυ. Ένα ενημερωμένο κολάζ, πλαισιωμένο από μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους δείχνει ισχυρό δέσιμο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και τέλεια δώρα επετείου γάμου για γονείς στην Ινδία με αγάπη.

37. Ατομικά Δώρα:

ατομικά-δώρα-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Δεδομένου ότι στη μαμά αρέσει να κάνει το σπίτι και να το διατηρεί σε τάξη, αγόρασε τα λαμπερά μαργαριταρένια χαλάκια και κομμάτια τραπεζομάντιλου τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για ειδικές περιστάσεις. Διακοσμήστε το σπίτι με κρίνα και λευκά γαρίφαλα και επιλέξτε ένα λευκό μαργαριταρένιο πουκάμισο ή γραβάτες για τον μπαμπά.

38. Καλάθι με μαργαριτάρια με δώρα:

μαργαριτάρι-καλάθι-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Φτιάξτε ένα DIY καλάθι δώρων με μαργαριταρένιες καραμέλες, κεκάκια σε σχήμα μαργαριταριού, σοκολάτες σε σχήμα διαμαντιού και γεμίστε το ψάθινο καλάθι με όλα αυτά. Μην ξεχάσετε να ρίξετε λίγη αγάπη ενώ τυλίγετε ολόκληρο το καλάθι με λευκό σελοφάν και λευκές κορδέλες και κολλάτε μικροσκοπικά πλαστικά μαργαριτάρια γύρω από το σελοφάν.

39. Δώρα υγείας:

υγεία-δώρα-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε κουπόνια υγείας για τη μαμά και τον μπαμπά για έναν πλήρη έλεγχο σώματος. Or ίσως ένα προσιτό ασφαλιστικό σχέδιο για τις ανάγκες υγείας τους, έχοντας υπόψη την ηλικία τους. Αυτό είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και χρήσιμα δώρα επετείου γάμου των γονέων στην Ινδία καθώς και σε άλλες χώρες επίσης.

40. Έκπληκτο πάρτι:

έκπληξη-πάρτι-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Έδωσαν τον απόλυτο εαυτό τους για να κάνουν κάθε ένα από τα γενέθλιά σας να εκτιμάται. Τώρα είναι η σειρά σας να κάνετε κάτι για αυτούς, ένα πάρτι έκπληξη θα χωρίσει χωρίς αμφιβολία τις καρδιές τους. Επικοινωνήστε ξανά με όλους τους συγγενείς και συντρόφους και ζητήστε να είναι εκεί εγκαίρως. Μπορείτε να το κανονίσετε στο σπίτι.

Διοργανώστε ένα θέμα για τη συνάντηση και στολίστε το σημείο με συναισθηματικές αποχρώσεις και πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι οι κηδεμόνες είναι έξω για αρκετό καιρό, με στόχο να έχετε αρκετό χρόνο για να φωτίσετε το δωμάτιο. Λαμπρά φουσκωτά ηλίου εμφανίζονται σε οποιαδήποτε εκδήλωση, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα διακοσμήσετε το δωμάτιο μαζί τους. Ζητήστε από τους φίλους και τους συγγενείς να τους δώσουν μερικές φωτογραφίες μαζί τους και να περιλάβουν τη σύνθεση μηνυμάτων για να τους δημιουργήσουν ένα σοκ αναδρομής. Αυτό είναι πραγματικά το υπέροχο δώρο για την επέτειο των γονέων.

41. Ρομαντικό δείπνο:

Αυτή είναι μια έντονη και συναισθηματική σκέψη που δεν θα αποτύχει ποτέ με οποιοδήποτε κόστος και αντίθετα αποδεικνύεται πάντα ότι είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για την επέτειο των γονέων. Επιλέξτε ένα κομψό εστιατόριο για τον εορτασμό τους. Κρατήστε μια θέση μπροστά από το χρόνο και ζητήστε να βελτιώσουν το τραπέζι. Εξετάστε προσεκτικά ενώ κανονίζετε το μενού, ένα λεπτομερές δείπνο πέντε πιάτων θα ήταν καλό. Θυμηθείτε επιπλέον τα πιο αγαπημένα πράγματα διατροφής των ανθρώπων σας. μπορείτε να πάτε για μοναδικά πιάτα στο εστιατόριο.

Ρομαντικό δείπνο

Κλείστε μια εξαιρετικά συνθετική γαμήλια τούρτα γι ‘αυτούς. Συμπεριλάβετε τις φωτογραφίες τους, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων του γάμου, στη διακόσμηση που θα τους κάνει τη διασκεδαστική διάθεση, παίρνοντάς τους μια επιχείρηση αναδρομής. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε κιθαρίστα και μουσικό που παίζουν παθιασμένες μελωδίες γι ‘αυτούς. Δίνοντας τους τον πραγματικά απαραίτητο χώρο και ασφάλεια θα τους κάνει να βιώσουν παθιασμένα συναισθήματα στο τέλος της ημέρας μεταξύ τους.

42. Παρουσίαση διαφανειών:

slide-show-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Κάντε μια παρουσίαση χρησιμοποιώντας τις παλιές φωτογραφίες του γονέα σας, φωτογραφίες γάμου και μοναδικές οικογενειακές φωτογραφίες. Περιγράψτε τα με μια ευχάριστη σκίαση και δημιουργήστε ένα μοναδικό και ευχάριστο φωτογραφικό βιβλίο. Πάρτε το παλιό. Δώστε τους μια άλλη εμφάνιση που είναι ένα συγκινητικό δώρο για την επέτειο του γάμου των γονέων.

43. Φωτιστικό:

φωτιστικό

Πηγαίνετε για κάτι σύγχρονο δώρο! Τα φωτιστικά φωτός είναι μια σημαντική ευλογία στη μόδα στις μέρες μας και, αν δεν μπορείτε, μπορείτε να τα προσαρμόσετε με ένα μέρος των ζωτικών φωτογραφιών των ανθρώπων σας, μπορεί θετικά να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα χαρίσματα στη μνήμη του γάμου για τους ανθρώπους σας. Θα λατρέψουν να το βάζουν κοντά στο κρεβάτι τους ή στο διάδρομο. Αυτό είναι επίσης ένα άλλο απλό δώρο επετείου γάμου για τους γονείς.

44. Ρολόγια ζευγαριού:

ζευγάρι-ρολόγια-γάμος-επέτειος-δώρα-για-γονείς

Τα ρολόγια δώρων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια είναι ένας συμβολισμός των αναμνήσεων που έχουν περάσει μαζί. Είναι βέβαιο ότι οι δικοί σας άνθρωποι διαθέτουν αποτελεσματικά λίγα σετ ρολογιών καρπού. Ωστόσο, ένα ρολόι χειρός με υψηλή ένδειξη δεν μπορεί ποτέ να είναι υπερβολικό σε αποθήκες κανενός. Με αυτόν τον τρόπο, τυχαία ότι δεν έχετε ενοχληθεί από το οικονομικό σχέδιο, απλώς αφήστε τα όλα έξω και χαμογελάστε στο πρόσωπο των γονιών σας, παρουσιάζοντάς τους τα καλύτερα δώρα επετείου γάμου για τους γονείς.

Θυμηθείτε ότι, αυτή είναι μια υπέροχη ανοιχτή πόρτα για να εκφράσετε τη λατρεία σας προς τους ανθρώπους σας. Απλώς κάντε το απίστευτο και απαραίτητο για αυτούς με το γλυκό σας σήμα. Αυτές οι απίστευτες σκέψεις θα τους κάνουν να θυμούνται τα χθεσινά τους, να σχεδιάζουν το αύριο και να επαινούν κάθε λεπτό μαζί.