9 καλύτερα δώρα επετείου για φίλη το 2021

Οι επετείοι είναι η καλύτερη στιγμή για να δείξετε την αγάπη σας στη φίλη σας. Μπορεί να είναι επέτειος 6 μηνών ή επέτειος 1 έτους. Κάθε μία από αυτές είναι η τέλεια στιγμή για να χαρίσετε αντικείμενα που δείχνουν την αγάπη σας.

Τα καλύτερα δώρα επετείου για φίλη το 2021:

Εκπλήξτε τη φίλη σας με τη βοήθεια αυτών των μοναδικών δώρων,

1. Δώρο απείρου:

Δώρο απείρου

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τη φίλη στην επέτειο. Το δώρο επετείου για τη φίλη είναι τέλειο καθώς είναι ένα μενταγιόν άπειρου σε ένα σωλήνα. Το πλαίσιο μπορεί να εκτυπωθεί με ρομαντικές νότες.

2. Κολάζ φωτογραφιών:

Κολάζ φωτογραφιών

Προσπαθήστε να κάνετε ένα DIY κορνίζα για τα δώρα επετείου φίλη σας. Αυτό το κολάζ φωτογραφιών έχει τη μορφή του αριθμού των ετών που γιορτάζετε. Μπορείτε να κολλήσετε φωτογραφίες της φίλης σας και του εαυτού σας μαζί.

3. Date Night Box:

Κουτί ημερομηνίας νύχτας

Αυτό έρχεται κάτω από το καλύτερο δώρο για την επέτειο για τη φίλη. Μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο κουτί γεμάτο με μικρές δέσμες χαρτιού. Οι σημειώσεις μπορεί να είναι νυχτερινά γράμματα που μπορείτε να γράψετε για τη φίλη σας. Κάθε ένα από αυτά τα πακέτα μπορεί να τοποθετηθεί στο κουτί ως τα καλύτερα δώρα επετείου για τη φίλη.

4. Σημειώσεις τράπουλας:

Deck of Card Notes

Φτιάξτε μια λίστα με 52 σημειώσεις αγάπης για τη φίλη σας και κολλήστε καθεμία από αυτές στις κάρτες από ένα κατάστρωμα. Αυτές οι σημειώσεις μπορούν να συνδυαστούν σαν ένα μικρό βιβλίο και να δοθούν ως ιδέες δώρων επετείου για τη φίλη. Οι σημειώσεις αγάπης μπορεί να είναι λόγοι για τους οποίους αγαπάτε και τη φίλη σας.

5. Χάρτης της Αγάπης:

Χάρτης της Αγάπης

Μια ρομαντική ιδέα είναι να έχουμε δύο χάρτες κομμένους σε σχήμα καρδιάς. Οι χάρτες είναι μέρη όπου συναντηθήκατε και όπου φιληθήκατε για πρώτη φορά. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να δοθεί ως δώρο για την επέτειο της φίλης.

6. Γλυπτό με διπλωμένο βιβλίο:

Διπλωμένο γλυπτό βιβλίων

Αυτή η ιδέα DIY είναι να διπλώσετε τις σελίδες ενός βιβλίου σε γράμματα, έτσι ώστε όταν ανοίγετε το βιβλίο να μπορείτε να διαβάσετε τις λέξεις που σχηματίστηκαν. Αυτό το γλυπτό είναι τέλειο ως αυτόνομο αντικείμενο δώρου. Κάντε αυτό το καλύτερο δώρο για τη φίλη για την επέτειο. Βάλτε αυτό το δώρο στην τσάντα της και εκπλήξτε την πότε θα ανοίξει αυτό το δώρο.

7. Χαριτωμένη κούπα αγάπης:

Χαριτωμένη κούπα αγάπης

Εδώ είναι μια υπέροχη κούπα που μπορείτε να δώσετε στη φίλη σας. Η κούπα έχει τυπωμένες ρομαντικές γραμμές και μπορείτε να το δώσετε για χρήση της. Τα δώρα επετείου για τη φίλη είναι υπέροχα καθώς μπορείτε να έχετε ένα ζευγάρι και για τον εαυτό σας.

8. Love Key Chain:

Κλειδοδέσμη αγάπης

Αποκτήστε ένα ζευγάρι από αυτές τις αλυσίδες κλειδιών με αγάπη που είναι ένα ζευγάρι. Η αλυσίδα κλειδιών είναι σφραγισμένη με μικρές νότες που δείχνουν την αγάπη σας. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ή δέρμα σύμφωνα με την επιλογή σας.

9. Βραχιόλι της Αγάπης:

Βραχιόλι της Αγάπης

Αυτό το βραχιόλι άπειρου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε δώρο στη φίλη σας. Το σύμβολο του άπειρου δείχνει ότι η αγάπη σας είναι για πάντα. Η μικροσκοπική γοητεία που συνδέεται με το βραχιόλι μπορεί να έχει χαραγμένο το όνομά της. Αυτό θα είναι κατάλληλο για τη φίλη σας. φαίνεται ωραίο σε κάθε ρούχο.

Το Girl’s σκέφτεται κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και σίγουρα η κοπέλα σας θα περιμένει το δώρο σας την επόμενη επέτειο, δεν έχει σημασία το κόστος, το μέγεθος και το σχήμα του δώρου σας, αλλά το δώρο μας βοηθά να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ ζευγαριών. Βοηθά να χαμογελάσουμε στο πρόσωπο του συντρόφου μας. Αποκτήστε μοναδικό τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στη φίλη σας με τους διαφορετικούς τύπους μοτίβων δώρων. Τα δώρα επετείου για τη φίλη σας μπορεί να είναι αντικείμενα αγάπης. Μπορείτε να της δώσετε μενταγιόν, βραχιόλια ή κάρτες. Δοκιμάστε επίσης μερικές διαδικτυακές επιλογές, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εξατομικευμένο κέικ σε αυτό.