9 Τελευταία σχέδια από μαγνητική μύτη για γυναίκες στη μόδα

Τα μαγνητικά στηρίγματα μύτης είναι από μέταλλο με ισχυρή ποιότητα. Έρχεται σε 2 κομμάτια. Ένα που πρέπει να τοποθετήσετε μέσα στη μύτη και το άλλο μέρος θα μείνει έξω. Το εσωτερικό τμήμα θα έχει μαγνητική επιφάνεια που θα προσελκύει το εξωτερικό μέρος και θα κολλάει σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο χωρίς τρύπημα, μπορείτε να φορέσετε μύτη. Έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων. Με αυτό μπορείτε να αποφύγετε την τρυφερή κάποια διαδικασία διάτρησης της μύτης σας. Προς το παρόν, τα κορίτσια δεν τους αρέσει να φοράνε δακτύλιο μύτης καθημερινά και να κάνουν μια τρύπα στη μύτη. Αυτό το μαγνητικό στήριγμα μύτης είναι για αυτούς, ώστε να μπορούν να φορούν δακτύλιο μύτης μόνο σε κάποια ειδική ημέρα.

Όμορφα σχέδια μαγνητικών δαχτυλιδιών μύτης για γυναίκες σε τάση:

Εδώ είναι τα καλύτερα σχέδια μαγνητικής καρφίτσας μύτης.

1. Μαγνητικό κρύσταλλο μύτης:

Magnetic Crystal Nose Stud

Αυτό το μαγνητικό στήριγμα μύτης είναι ανάγλυφο με λευκή κρυστάλλινη πέτρα. Η λευκή κρυστάλλινη πέτρα διατίθεται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη. Πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το μέγεθος της μύτης σας. Έχει χαλύβδινη πλάκα που προσελκύει αυτήν την κρυστάλλινη πέτρα και γίνεται μύτη.

2. Μοναδικό μαγνητικό στήριγμα μύτης:

Μοναδικό Magnetic Nose Stud

Είναι ένα σπάνιο σχέδιο στο μαγνητικό στήριγμα μύτης με μοτίβο ελέφαντα. Ένας πολύ υγιής και χαριτωμένος σχεδιασμός ελέφαντα υπάρχει στο στήριγμα μύτης. Μέσα στη μύτη, υπάρχει μια στρογγυλή πλάκα με υψηλό μαγνήτη. Φαίνεται ότι ένας ελέφαντας κινείται στη μύτη σας.

3. Pearl Magnetic Nose Stud:

Pearl Magnetic Nose Stud

Αυτό το στήριγμα μύτης είναι με τρία μεγέθη μαργαριτάρι. Το ροζ χρώμα μαγνητικής μύτης είναι υψηλής ποιότητας. Αυτό το όμορφο μαργαριτάρι θα κολλήσει σε αυτό το μαγνητικό πιάτο. Το μαργαριτάρι στη μύτη φαίνεται υπέροχο με λεία επιφάνεια. Εκτός από το ροζ, άλλα χρώματα είναι επίσης διαθέσιμα σε μαργαριτάρι.

4. Στεφάνι καρδιάς μαγνητικού χάλυβα:

Magnetic Steel Heart Stud

Είναι επιλογή ρομαντικής κυρίας. Ο μαγνητικός πείρος της μύτης περιέχει καρδιά από χάλυβα. Αυτή η χρυσή καρδιά πρέπει να κολληθεί σε ασημένια στρογγυλή πλάκα. Μια κυρία μπορεί να προσελκύσει τον άντρα της μέσω αυτής της μύτης. Ο σχεδιασμός της καρδιάς δείχνει το πέταλο της αγάπης στο πρόσωπό της.

5. Μαγνητικό αφρώδες δαχτυλίδι μύτης:

Μαγνητικό αφρώδες δαχτυλίδι μύτης

Αυτό είναι εκπληκτικό μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης σε ασήμι. Δύο στρογγυλές χάντρες συνδέονται μεταξύ τους με μαγνήτη. Η εξωτερική χάντρα είναι ανάγλυφη με μια λαμπερή πέτρα. Υπάρχουν πέτρες διαφόρων χρωμάτων. Η πέτρα που είναι κολλημένη στο δαχτυλίδι μοιάζει στριμωγμένη και τραβά την καρδιά των κυριών.

6. Ασημένιο μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης με μπλε σφαίρα:

Ασημένιο μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης με μπλε σφαίρα

Σε αυτόν τον δακτύλιο μύτης, η πλάκα μαγνήτη είναι προσαρτημένη στο εσωτερικό. Αυτός ο ασημένιος δακτύλιος μύτης έχει μπλε ουρανό σκιασμένη μπάλα. Και στις δύο πλευρές της μπάλας, υπάρχουν δύο ασημένιες στροφές για να διατηρείται σταθερή η μπάλα. Αυτό είναι ένα έθνικ σχέδιο και τέλειο με παραδοσιακή στολή.

7. Ινδικό στυλ Large Nose Hoop:

Ινδικό στυλ Large Nose Hoo

Είναι ινδικού στιλ μαγνητικό δαχτυλίδι μεγάλης μύτης. Υπάρχει ένα σχέδιο αστεριού σε χρυσό δαχτυλίδι μύτης. Αυτός ο δακτύλιος μύτης είναι μεγάλος και θα συνεχίσει να κρέμεται στο πρόσωπό σας. Είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο με αστραφτερό αστέρι. Μπορείτε ακόμη να ενώσετε μια αλυσίδα όπως το νυφικό δαχτυλίδι μύτης.

8. Απλό μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης:

Απλό μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης

Αυτό είναι ένα παλαιό ασημένιο μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης με σχέδιο μικρού κύκλου. Υπάρχει ένα ανοιχτό κυκλικό μοτίβο στην εξωτερική μύτη. Και ο δακτύλιος μπαίνει μέσα όπου υπάρχει μαγνητική πλάκα. Είναι πολύ απλό και εύκολο να φορεθεί καθημερινά. Η απλότητα είναι η αξία της.

9. Μαγνητικό δημοφιλές δαχτυλίδι μύτης:

Μαγνητικό δημοφιλές δαχτυλίδι μύτης

Αυτό είναι ένα απίστευτο μαγνητικό δαχτυλίδι μύτης και επίσης διάσημο. Υπάρχει λευκό διαμάντι πάνω από το δαχτυλίδι της μύτης και το χρώμα του δακτυλίου αλλάζει. Με αυτήν την ποικιλία χρωμάτων δαχτυλιδιών, μπορείτε να ταιριάξετε με τη στολή σας. Αυτά τα υπέροχα δαχτυλίδια μύτης έχουν τη δύναμη της έλξης.

Η μαγνητική μύτη και το δαχτυλίδι είναι στην τάση αυτή τη στιγμή. Απέκτησε φήμη λόγω της μη διαπεραστικής του ποιότητας. Είναι αξιοθαύμαστη και θαυμάσια εμπνευσμένη ευχάριστη διάθεση. Τα μαγνητικά καρφιά μύτης είναι λογικά, ώστε να μπορείτε να έχετε όσα σας αρέσουν. Μπορείτε να φοράτε καινούργια κάθε μέρα. Σχεδόν όλες οι κυρίες θα προτιμήσουν να το έχουν λόγω των εντυπωσιακών σχεδίων του. Είναι πιο άνετα.