9 Σχέδια δαχτυλιδιών μύτης σχεδιαστής ινδικού στυλ για καθημερινή χρήση

Τα κοσμήματα σχεδιαστών γοητεύουν πάντα τις γυναίκες είτε είναι κατασκευασμένες από χρυσό, ασήμι ή οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Το τρύπημα της μύτης θεωρείται σημαντικό από την αρχαιότητα καθώς πιστεύεται ότι η ανθρώπινη έκτη αίσθηση βρίσκεται ακριβώς πάνω από το άκρο της μύτης. Τα κορίτσια φορούν δαχτυλίδια μύτης καθώς τους δίνει μια εξωτική και όμορφη εμφάνιση και τα κάνουν να φαίνονται ολοκληρωμένα. Είναι πεποίθηση ότι οι δακτύλιοι στη μύτη συνδέονται ακόμη και με ρομαντισμό, σεξουαλικότητα, γονιμότητα και ενισχύουν τα συναισθηματικά συναισθήματα σε μια γυναίκα. Αυτός είναι ο λόγος στην ασιατική κουλτούρα να φοράει δακτυλίους μύτης σε ένα σημαντικό σχεδόν για κάθε γυναίκα.

Δαχτυλίδια μύτης από σχεδιαστή:

Ο σχεδιαστής έχει σκεφτεί την εμφάνιση και το μοτίβο των δαχτυλιδιών μύτης και τους έδωσε μια νέα προοπτική και εμφάνιση. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 δαχτυλίδια μύτης σχεδιαστών.

1. Σχέδιο Diamond Nose Ring:

Σχέδιο Diamond Nose Ring

Ο πιο δημοφιλής τύπος δαχτυλιδιών είναι αυτά τα δαχτυλίδια μύτης με διαμάντια. Ο σχεδιαστής έδωσε μια νέα εμφάνιση σε αυτό το δαχτυλίδι μύτης και τους έδωσε μια γοητευτική εμφάνιση. Το δαχτυλίδι της μύτης έχει τέσσερα πέταλα από λευκό χρυσό με μικρά αστραφτερά διαμάντια προς τις άκρες και στο κέντρο εκθαμβωτικό λευκό διαμάντι κατασκευασμένο, δίνοντας έτσι μια κομψή και βασιλική εμφάνιση σε μια γυναίκα.

2. Δαχτυλίδι μύτης 14 K Solid Gold 4 Layer Designer:    

Δαχτυλίδι μύτης 14 K Solid Gold 4 Layer Designer

Στα νεαρά κορίτσια αρέσει να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους με τη βοήθεια δαχτυλιδιών μύτης. Αυτό το δαχτυλίδι μύτης είναι κατασκευασμένο από χρυσό σε 14 k και είναι κατασκευασμένο σε 4 στρώσεις δίνοντας μια νέα εμφάνιση στον χρήστη. Αυτός ο τύπος δαχτυλιδιών ενισχύει την ενδυμασία των νέων και τους δίνει μια χιπ χοπ εμφάνιση.

3. Ασημένιο δαχτυλίδι μύτης με μπλε πέτρα:

Γυναικείο ασημένιο δαχτυλίδι μύτης με μπλε πέτρα

Μερικές γυναίκες προτιμούν να φορούν φλούδες μύτης που είναι αρκετά μικρές σε μέγεθος αλλά φαίνονται συναρπαστικές όταν φοριούνται. Αυτός ο τύπος δαχτυλιδιών είναι μια καλή επιλογή καθώς είναι κατασκευασμένος από ασήμι και έχει ελκυστική μπλε πέτρα από ζαφείρι με επένδυση προσθέτοντας πιο εκπληκτική εμφάνιση στα έφηβα κορίτσια.

4. Designer Gold Hoop Rose Rose:

Δαχτυλίδι μύτης από χρυσό κρίκο σχεδιαστή

Αυτοί οι τύποι μοντέρνου δαχτυλιδιού στεφάνης στεφάνης σε σχήμα y όταν το σχήμα φαίνεται εξαιρετικό και δίνει μια νέα εμφάνιση σε κάθε γυναίκα. Το δαχτυλίδι της μύτης είναι κατασκευασμένο από χρυσό και είναι μια καλή επιλογή για να φοριέται σε καθημερινή βάση, καθώς και μια καλή φθορά κολάζ. Αυτός ο τύπος δακτυλίου μύτης θα μπορούσε να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ρούχο φοράτε.

5. Σχεδιαστής “Om” χαραγμένο ασημένιο δαχτυλίδι μύτης:

Σχεδιαστής

Τα χαραγμένα μενταγιόν και δαχτυλίδια «Om» ήταν πολύ δημοφιλή, αλλά οι σχεδιαστές σχεδίασαν ένα δαχτυλίδι στη μύτη στο οποίο είναι χαραγμένο το «Om», δίνοντας έτσι στα νεαρά κορίτσια μια υπέροχη και μοναδική εμφάνιση όταν φοριούνται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα..

6. Designer Nose Stud Ring with Small Stones:

Σχεδιαστής Nose Stud Ring with Small Stones

Πολλές γυναίκες εκτιμούν να φορούν καρφιά στη μύτη τους. Έτσι, αυτός ο τύπος κομψών σχεδιαστικών καρφιών θα ήταν καλή επιλογή. Το δαχτυλίδι της μύτης είναι φτιαγμένο από χρυσό και μικρή πολύχρωμη πέτρα σταθερά δίνοντας μια λαμπρή εμφάνιση όταν φοριέται.

7. Σχεδιαστής Kundan Nose Ring:

Σχεδιαστής Kundan Nose Ring

Αυτός ο τύπος δακτυλίου μύτης kundan προσδίδει σε μια γυναίκα μια παραδοσιακή και κομψή εμφάνιση όταν φοριέται. Αυτό το είδος δαχτυλιδιών μύτης μπορεί να φορεθεί σε κάθε ειδική και ευοίωνη περίσταση, δίνοντάς σας έτσι μια κομψή εμφάνιση.

8. 18 K Gold Designer Nose Ring with Bells:

18 K Gold Designer Nose Ring with Bells

Αυτοί οι τύποι δαχτυλιδιών μύτης από μασίφ χρυσό 18k φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί και δίνουν μια εμφάνιση που συμβαίνει. Το δαχτυλίδι της μύτης είναι κατασκευασμένο σε σχήμα λουλουδιού και κάτω από αυτό κρεμούνται δύο μικρά κουδούνια δίνοντας μια μοντέρνα εμφάνιση σε κάθε γυναίκα.

9. Σχεδιαστής Νυφικό δαχτυλίδι μύτης με αλυσίδα:

Σχεδιαστής Νυφικό δαχτυλίδι μύτης με αλυσίδα

Κάθε νύφη θέλει να εμφανιστεί το πιο όμορφο κορίτσι την ημέρα του γάμου της, οι σχεδιάστριες έχουν σχεδιάσει ένα φοβερό και παραδοσιακό δαχτυλίδι μύτης με αλυσίδα που μπορεί να στερεωθεί πάνω από τα αυτιά. Το δαχτυλίδι είναι ήσυχο μεγάλο σε μέγεθος δίνοντας μια παραδεισένια εμφάνιση στη νύφη.

Τα δαχτυλίδια μύτης των σχεδιαστών ήταν πάντα συναρπαστικά εδώ και δεκαετίες λόγω των εξαιρετικά συνηθισμένων σχεδίων του και αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση του ατόμου. Η μύτη είναι η πιο ορατή και προσελκύει την προσοχή των άλλων πολύ εύκολα, οπότε το δαχτυλίδι μύτης σχεδιαστής θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς το ντύσιμό της όταν φοριέται στο γραφείο, στα κολάζ ή σε οποιαδήποτε πάρτι.