9 Τελευταία κλιπ για σχέδια μύτης για γυναίκες

Το κλιπ στη μύτη είναι μια στρογγυλή καρφίτσα μύτης σε σχήμα κλιπ. Για αυτό, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τη μύτη σας. Διορθώνεται από τις δύο πλευρές της μύτης. Περιέχει πολλές ποικιλίες στο κλιπ μύτης. Αυτό φαίνεται τόσο όμορφο στις κυρίες. Το κλιπ στη μύτη είναι πολύ διάσημο στους ανθρώπους της φυλής. Το φοράνε καθημερινά. Βλέποντάς τους, έγινε δημοφιλές στους ανθρώπους της πόλης. Το κλιπ μύτης χρησιμοποιείται περισσότερο και από κορίτσια κολλεγίων. Δίνει σέξι όψη στο πρόσωπό τους. Οι κολυμβητές χρησιμοποιούν υποχρεωτικά κλιπ μύτης. Και όσοι έχουν τη συνήθεια να ροχαλίζουν στον ύπνο, είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς.

Κομψό και ελκυστικό σχέδιο για δαχτυλίδια μύτης για νεαρά κορίτσια σε τάση:

Ας πρέπει να δούμε το κορυφαίο 9 κλιπ μύτης σε δαχτυλίδια.

1. Κλιπ μύτης με τιρκουάζ πέτρα:

Κλιπ μύτης με τιρκουάζ πέτρα

Αυτό είναι απλά ένα εξαιρετικό κλιπ στη μύτη. Ένα πολύ όμορφο ασημί μοτίβο έχει γίνει σε αυτό το στρογγυλό κλιπ. Πολλά κυκλικά σχήματα γίνονται με ένα είδος κουκκίδων. Υπάρχει μια τυρκουάζ πέτρα σε στρογγυλό σχήμα καρφωμένη στο μεταξύ. Η πέτρα έχει ασημένιο κάλυμμα.

2. Φυλετικό κλιπ στη μύτη:

Φυλετικό κλιπ στη μύτη

Αυτό είναι ένα είδος κλιπ μύτης με ιερές εικόνες. Αυτά τα σχέδια φοριούνται από κυρίες της φυλετικής περιοχής. Τρία κλιπ διαφορετικού σχήματος υπάρχουν. Το ένα είναι σχήμα καρδιάς με γραμμένο το ‘om’. Το ένα είναι στρογγυλό με μερικές ακτίνες και κύκλος στο μεταξύ. Τρίτον, υπάρχει μια εικόνα της Θεάς.

3. Κλιπ φύλλων στη μύτη:

Κλιπ φύλλων στην καρφίτσα μύτης

Θα φαίνεται μαγευτικό κλιπ στο δαχτυλίδι της μύτης. Έχει μοτίβο τριών φύλλων σε ασήμι. Αυτό το στρογγυλό κλιπ θα σταθεροποιηθεί μέσα στη μύτη. Έχει παραδοσιακό σχεδιασμό ιδανικό για το εθνικό σας φόρεμα όπως το choli. Είναι απλό και λαμβάνει προσοχή με την απλότητά του.

4. Κλιπ καρδιάς στη μύτη:

Κλιπ καρδιάς στη μύτη

Αυτό το κλιπ μύτης είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ειδικά για παιδιά. Έχει σχήμα καρδιάς σε κόκκινο χρώμα. Κάτω από το σχήμα της καρδιάς, το καλώδιο είναι λυγισμένο και έχει στρογγυλό σχήμα που μπαίνει μέσα στη μύτη. Το κόκκινο κλιπ μύτης τραβά αμέσως την προσοχή. Είναι ένα χαριτωμένο κλιπ μύτης.

5. Διαμαντένιο κλιπ μύτης:

Διαμαντένιο κλιπ μύτης

Είναι συνδετήρας στο δαχτυλίδι της μύτης σε χρυσό. Είναι γεμάτη με τρία αφρώδη διαμάντια. Δύο είναι στη σειρά και το ένα είναι κάτω από τα δύο. Στις γυναίκες αρέσει περισσότερο αυτό το κλιπ μύτης σε στυλ στεφάνης και τα διαμάντια προσδίδουν γεύση. Το μείγμα διαμαντιού και χρυσού απευθύνεται πάντα στις κυρίες.

6. Νυφικό κλιπ στη μύτη:

Νυφικό κλιπ στη μύτη

Αυτό το σχέδιο κλιπ στη ρινική τσάντα φοριέται από τη νύφη την ιδιαίτερη ημέρα της. Είναι ένα μεγάλο στεφάνι ανάγλυφο με μια μεγάλη κόκκινη πέτρα και αριθμό μικρού λευκού λίθου. Μια αλυσίδα είναι στερεωμένη με ένα στεφάνι που πρέπει να φτιάξετε με τις τρίχες σας. Η αλυσίδα περιέχει μια σειρά από μικρές χάντρες σε συγκεκριμένο κενό.

7. Floral Clip στη μύτη:

Floral Clip στη μύτη

Είναι ένα δαχτυλίδι μύτης με κλιπ λουλουδιού. Είναι σε ασημί χρώμα και δημιουργήθηκε γοητευτικά με σχήμα λουλουδιού. Υπάρχει μια λευκή πέτρα στη μέση και έχει σχέδιο πέταλου με μπλε πέτρα. Πρόκειται για ένα παλαιό σχέδιο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Ο λουλουδάτος σχεδιασμός είναι αειθαλής και ελκυστικός.

8. Κλιπ στη μύτη για κολυμβητές:

Κλιπ στη μύτη για κολυμβητές

Αυτό το κλιπ μύτης κολύμβησης είναι μια ειδική δημιουργία για κολυμβητές. Οι γυναίκες ενώ πηγαίνουν για κολύμπι μπορούν να φορέσουν αυτό το κλιπ μύτης. Προστατεύει το νερό από το να μπει στη μύτη και μπορεί να κολυμπήσει άνετα. Στερεώνεται πάνω από τη μύτη σας και έχει τρία καρφιά και στις δύο πλευρές.

9. Κλειδί μύτης Peacock Motif:

Κλειδί μύτης Peacock Motif

Είναι ένα καταπληκτικό κλιπ στο δαχτυλίδι της μύτης με μοτίβο παγώνι. Φαίνεται ότι είναι οξειδωμένο μέταλλο. Ένα χορευτικό και χαρούμενο πλάσμα παγώνι είναι φτιαγμένο σε αυτό το κλιπ μύτης. Οι κυρίες νιώθουν χαρά βλέποντας το παγωνάκι να χορεύει. Αυτό το κλιπ μύτης έχει ελκυστικό σχεδιασμό.

Όπως είδαμε, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια σε κλιπ για δαχτυλίδι στη μύτη και χρήσιμα επίσης. Η ιδέα της κατασκευής κλιπ μύτης για κολυμβητές προέρχεται από αυτόν τον παραδοσιακό δακτύλιο μύτης. Οι κυρίες μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν την ποικιλία κλιπ μύτης και να αποκτήσουν ένα σαγηνευτικό πρόσωπο. Μπορεί να τους φτιάξει τη μέρα.