15 διαφορετικά σχέδια αλυσίδων μαργαριταριών για Ινδικές γυναίκες

Το Pearl Jewellery είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών εδώ και χρόνια. Είτε πρόκειται για γυναίκες της φεουδαρχικής εποχής είτε για γυναίκες της σύγχρονης εποχής, όλοι έχουν φορέσει κοσμήματα από μαργαριτάρια κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτό που κάνει τα κοσμήματα από μαργαριτάρια ελκυστικά και επιθυμητά είναι η ικανότητά του να συνδυάζεται με όλα τα είδη σχεδίων. Τελευταία είναι αυτή η τάση είναι οι αλυσίδες μαργαριταριών, που έχουν μεγάλη ζήτηση από τις γυναίκες σήμερα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες αλυσίδες μαργαριταριών θα επιλέξετε για να φαίνονται υπέροχα αυτό το καλοκαίρι?

1. Αλυσίδα με μαργαριτάρια με χάντρες:

Αλυσίδα με μαργαριτάρια με χάντρες

Αυτό το κολιέ με μαργαριτάρι αλυσίδα είναι αυτό που μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή των γυναικών που αναζητούν εκλεπτυσμένο σετ κοσμημάτων. Αυτό που το κάνει κομψό είναι η minimal εμφάνιση του, που σε κάνει να δείχνεις απλή και κομψή ταυτόχρονα. Μπορεί να φορεθεί με επίσημη ενδυμασία ή αλλιώς με ενδυματολογικά δυτικά.

2. Pearl Chain in Gold:

Μαργαριταρένια αλυσίδα σε χρυσό

Αυτή η αλυσίδα από μαργαριτάρι σε χρυσό πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες για δύο λόγους. το ένα γιατί έχει χρυσό και το δεύτερο ότι έχει μαργαριτάρια, κάτι που το κάνει νικηφόρο συνδυασμό. Είναι μια χρυσή αλυσίδα με κρεμαστό κόσμημα από χρυσό, μαργαριτάρι και μερικές πέτρες. Μπορεί να φορεθεί σε ένα saree ή οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή ενδυμασία για να δώσει την καλύτερη εμφάνισή του και μπορεί να συνδυαστεί με σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

3. Κολιέ πολλών κλώνων:

Πολυκλωνικό κολιέ

Αυτό το πολύχρωμο μαργαριταρένιο κολιέ είναι αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Είναι ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Δίνει το υπέροχο και πλούσιο βλέμμα που επιθυμεί κάθε γυναίκα. Είναι φτιαγμένο με μικρά μαργαριτάρια, σε πολλαπλά σκέλη και είναι ένα μακρύ κολιέ που ταιριάζει σε παραδοσιακές ενδυμασίες.

4. Αλυσίδα κραμάτων:

Αλυσίδα κραμάτων

Αυτό το κολιέ είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια αλυσίδας μαργαριταριών σε χρυσό. Είναι επιχρυσωμένο και είναι κατασκευασμένο από κράμα. Έχει μαργαριτάρια σε όλο το κολιέ σε πολλαπλά σκέλη και έχει δύο αντίστοιχα σκουλαρίκια. Είναι κατάλληλο να φορεθεί πάνω από ένα saree ή kurta για να δείχνει κομψό.

5. Απλή χρυσή αλυσίδα με μαργαριτάρι:

Απλή χρυσή αλυσίδα με μαργαριτάρι

Αυτή η μοναδική χρυσή αλυσίδα από μαργαριτάρι είναι το πιο κομψό κομμάτι ανάμεσα στην παρτίδα. Μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε ένδυση για να σας κάνει να δείχνετε μοντέρνα. Η ελάχιστη εμφάνιση και ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται όμορφο. Έρχεται με μια απλή χρυσή αλυσίδα με ένα μόνο μαργαριτάρι μέσα. Είναι ιδανικό για βραδινές περιστάσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με τα σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

6. Αλυσίδα πλατίνας με μαργαριτάρι:

Αλυσίδα πλατίνας με μαργαριτάρι

Αυτή η όμορφη αλυσίδα με μαργαριτάρια από ασήμι είναι αυτή που πρέπει να έχετε στις ντουλάπες σας. Είναι κατάλληλο για να φορεθεί σε οποιαδήποτε ενδυμασία, είτε επίσημη είτε παραδοσιακή και μπορεί να σας κάνει να δείχνετε κομψές και υπέροχες. Αυτό που το καθιστά τόσο μοντέρνο είναι ο απλός αλλά σύγχρονος σχεδιασμός του που μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο άτομο που το φοράει. Είναι επιπλατινωμένο και συνδυάζεται με τα σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

7. Emerald and Pearl Chain:

Emerald and Pearl Chain

Αυτή η αλυσίδα με σμαράγδια και μαργαριτάρια είναι νέα στην ομάδα κοσμημάτων με μαργαριτάρια. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από όλα τα άλλα κοσμήματα μαργαριταριών είναι η σύνθεσή του, το οποίο είναι μισό μαργαριτάρι και μισό σμαράγδι. Μπορεί να ταιριάζει πολύ σε δυτικές και παραδοσιακές ενδυμασίες και δεν θα φαίνεται πολύ βαρύ. Είναι πολύχρωμο και μοντέρνο.

8. Αλυσίδα ακολουθίας πολλαπλών μαργαριταριών:

Αλυσίδα ακολουθίας πολλαπλών μαργαριταριών

Αυτό το μαργαριταρένιο κολιέ με αλληλουχία είναι αυτό που ζητείται από πολλές γυναίκες αυτές τις μέρες. Αυτό που το κάνει τόσο καλό είναι η μίνιμαλ και απλή του εμφάνιση. Συνδυάζεται καλά με πολλές επαγγελματικές ενδυμασίες καθώς και με πολλά παραδοσιακά είδη ενδυμασίας. Είναι κατασκευασμένο από απλή χρυσή αλυσίδα και μαργαριτάρια τοποθετημένα στη σειρά.

9. Layered Pearl κολιέ:

Κολιέ με στρώσεις από μαργαριτάρι

Αυτό το κολιέ με μαργαριταρένια αλυσίδα είναι αυτό που είναι πολύ της μόδας στην εμφάνισή του. Δεν μοιάζει με τα ίδια μαργαριταρένια κολιέ παλαιού σχεδιασμού. Ακόμα κι αν είναι απλό στο σχεδιασμό του, αυτό το πολυεπίπεδο κολιέ έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Μπορεί να φορεθεί σε δυτικές ενδυμασίες και μπορεί να σας κάνει να δείχνετε κομψή.

10. Κολιέ με χάντρες από χρυσό:

Κολιέ με χάντρες από χρυσό

Αυτό το κολιέ από χάντρες είναι ένα παλιό αγαπημένο σχέδιο κοσμημάτων. Μπορεί να σας δώσει μια βασιλική εμφάνιση όταν φοριέται με παραδοσιακή ενδυμασία. Φτιάχνεται βάζοντας μικρά κομμάτια μαργαριτάρι σε χρυσή βάση. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια στο τμήμα κοσμημάτων peal.

11. Ασημένιο κολιέ:

Ασημένιο κολιέ

Αυτό το κόσμημα από ασημένια μαργαριτάρια είναι κατασκευασμένο από πέτρες, μαργαριτάρια και ασήμι. Ένας τέλειος συνδυασμός όλων κάνει αυτό το κόσμημα να φαίνεται μοντέρνο. Μπορεί να συνδυαστεί με δυτική ή παραδοσιακή ενδυμασία. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να δώσει μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση όταν στολίζεται σε μια βραδινή λειτουργία.

12. Κρεμαστό Αλυσίδα:

Κρεμαστό Αλυσίδα

Αυτή η κρεμαστή αλυσίδα που προτιμάται περισσότερο από νέες γυναίκες και εφήβους είναι ένα από τα πιο απαιτητικά κοσμήματα από μαργαριτάρια. Αυτή η αλυσίδα μπορεί να είναι το καλύτερο αξεσουάρ και μπορεί επίσης να σας κάνει να δείχνετε κομψή και μοντέρνα. Είναι κατασκευασμένο με απλό ασήμι, πέτρες με κρεμαστό μαργαριτάρι. Μπορεί να φορεθεί σε πολλές λειτουργίες και σε πολλές ενδυμασίες. Μπορεί να συνδυαστεί με πιο σκουλαρίκια ή σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

13. Κοσμήματα με μαργαριτάρια

Κοσμήματα με μαργαριτάρια

Αυτό το κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι η πιο μίνιμαλ αλλά η πιο ελκυστική αλυσίδα μαργαριταριών που μπορεί να έχει κάποιος. Είναι κατασκευασμένο με ασημένια αλυσίδα με ένα μεγάλο ασημένιο κρεμαστό κόσμημα με μαργαριτάρια που μπορούν να δώσουν μια καλή δήλωση μόδας στο ντύσιμό σας. Είναι κατάλληλο για να φορεθεί με παραδοσιακή ενδυμασία.

14. Μικρή αλυσίδα μαργαριταριών:

Μικρή Μαργαριταρένια Αλυσίδα

Αυτή η μικρή αλυσίδα με μαργαριτάρια είναι αυτή που ζητείται περισσότερο από τις γυναίκες που τους αρέσει να αξεσουάρ στο μίνιμαλ. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά ή περιστασιακά και τα δύο. Είναι κατασκευασμένο με επιχρυσωμένη αλυσίδα με μαργαριτάρια που κοσμούν το λαιμό μιας γυναίκας.

15. Σύγχρονη αλυσίδα μαργαριταριών:

Σύγχρονη αλυσίδα μαργαριταριών

Αυτή η σύγχρονη αλυσίδα με μαργαριτάρια είναι αυτή που δημιουργήθηκε για τις σύγχρονες γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από μπρούτζο και κράμα, με ένα μόνο μαργαριτάρι στο κέντρο. Είναι ελαφρύ και έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τις περισσότερες αλυσίδες μαργαριταριών. Μπορεί να φορεθεί σε δυτικές ενδυμασίες.

Η αλυσίδα Pearl έρχεται σε πολλά σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις όλων. Προσπαθήστε να μάθετε περισσότερες ποικιλίες σε αυτές τις συλλογές μαργαριταριών, αν θέλετε να φαίνεστε πλούσιοι ανάμεσα στο πλήθος δοκιμάστε την αγαπημένη σας αλυσίδα με μαργαριτάρια με τη βοήθεια κλασικών στολών.