Κορυφαία 9 καλύτερα μαύρα μαργαριτάρια και σχέδια κοσμημάτων με εικόνες

Το μαύρο είναι το χρώμα όλων των εποχών. Το μαύρο χρώμα είναι επίσης κάτι που αναζητείται στα μαργαριτάρια. Τα φυσικά και καλλιεργημένα μαργαριτάρια που έχουν μαύρο χρώμα είναι πάντα σε ζήτηση καθώς φαίνονται εκπληκτικά. Μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια δήλωσης που χρησιμοποιούν μαύρα μαργαριτάρια ως κεντρικό κομμάτι. Αυτά τα μαργαριτάρια χρησιμοποιούνται για δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, ακόμη και μενταγιόν. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε καρφίτσα με μαργαριτάρια.

Τελευταία σχέδια κοσμημάτων με μαύρα μαργαριτάρια για γυναίκες στη μόδα:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 μαύρα μαργαριτάρια γλυκού νερού.

1. Καρφιά Μαύρου Μαργαριταριού:

Μαύρα μαργαριτάρια

Αυτά τα δροσερά και απλά σκουλαρίκια με μαύρα μαργαριτάρια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δείξετε το στυλ των μαύρων μαργαριταριών. Αυτά τα μαργαριτάρια έχουν τέλεια στρογγυλό σχήμα και δεν έχουν κηλίδες πάνω τους. Είναι μαργαριτάρια ποιότητας AA+ που φαίνονται υπέροχα στα αυτιά.

2. Triple Strand Black Pearl:

Μαύρο Μαργαριτάρι Triple Strand

Αποκτήστε αυτό το μοναδικό κολιέ με τριπλό μαύρο μαργαριτάρι ως αντικείμενο σχεδιαστή. Τα μαύρα μαργαριτάρια που χρησιμοποιούνται εδώ είναι ιδιαίτερα και στρογγυλά σε σχήμα. Είναι σχεδόν πανομοιότυπα και κάνουν το κολιέ να φαίνεται λαμπρό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ειδικές περιστάσεις, καθώς και επίσημα ρούχα.

3. Βραχιόλι Μαύρο Μαργαριτάρι:

Βραχιόλι Μαύρο Μαργαριτάρι

Αυτό το βραχιόλι από την Ταϊτή μαύρο μαργαριτάρι είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι που θα απολαύσετε να φοράτε πάντα. Τα μαργαριτάρια έχουν στρογγυλό σχήμα και έχουν την ξεχωριστή ταϊτινή φωτοβολίδα και λάμψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με μεταλλικό κούμπωμα ή ακόμα και χρυσό ή ασήμι. Το βραχιόλι είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτά χέρια.

4. Μεγάλο μενταγιόν από μαύρο μαργαριτάρι:

Μεγάλο μενταγιόν από μαύρο μαργαριτάρι

Αποκτήστε τα μαύρα κοσμήματα από μαργαριτάρια που ξεχωρίζουν και κάνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτό το μεγάλο πραγματικό μαύρο μαργαριτάρι είναι αυτό που χρειάζεστε ως κρεμαστό κόσμημα για την αλυσίδα σας. Η αλυσίδα μπορεί να είναι απλή και κομψή. Το μαργαριτάρι κάνει αυτή την αλυσίδα να δείχνει δραματική. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με απλά σκουλαρίκια.

5. Chunky Black Pearls:

Χοντρά μαύρα μαργαριτάρια

Δοκιμάστε αυτά τα χοντρά μαύρα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και κολιέ για μια δήλωση μόδας. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι στη μόδα και το κολιέ είναι περισσότερο τσόκερ. Τα μαργαριτάρια που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σετ έχουν τέλεια στρογγυλό σχήμα και λάμπουν καλά.

6. Δέρμα και μαργαριτάρι:

Δέρμα και Μαργαριτάρι

Τα μαύρα μαργαριτάρια ταιριάζουν επίσης με το δέρμα. Αυτό το δερμάτινο βραχιόλι με τα μαύρα μαργαριτάρια είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείχνεις μποέμ. Το στυλ είναι ρουστίκ και μοντέρνο. Μπορείτε να το φορέσετε για κολέγιο ή για περιστασιακές εξόδους. Συνδυάστε τα με τζιν και δείξτε κομψότητα.

7. Σκουλαρίκια Drop Chain:

Σκουλαρίκια Drop Chain

Τα καλύτερα μαύρα μαργαριτάρια βρίσκονται σε αυτά τα σκουλαρίκια. Τα ασημένια σκουλαρίκια με αλυσίδα έχουν τρία μαύρα μαργαριτάρια το καθένα. Τα μαργαριτάρια είναι διαφορετικών μεγεθών και αυτό κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο για casual όσο και για ειδικές περιστάσεις.

8. Δερμάτινο μαργαριτάρι κολιέ:

Δερμάτινο μαργαριταρένιο κολιέ

Αυτό το κολιέ έχει μαύρα μαργαριτάρια γλυκού νερού που είναι μοναδικά και ακριβά. Τα μαργαριτάρια έχουν τοποθετηθεί στο δερμάτινο κολιέ. Τα μαργαριτάρια της Ταϊτής έχουν σχήμα σταφυλιού και φαίνονται εκπληκτικά. Αυτά τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια είναι αρκετά ακριβά και μοναδικά.

9. Φυσικά μαύρα μαργαριτάρια:

Φυσικά μαύρα μαργαριτάρια

Ένα από τα πιο περιζήτητα μαργαριτάρια είναι τα φυσικά μαύρα μαργαριτάρια. Αυτά τα μαργαριτάρια δεν καλλιεργούνται και είναι σπάνια. Αυτό τα καθιστά ακριβά και πιο πολύτιμα. Αυτό το κολιέ με φυσικά μαύρα μαργαριτάρια είναι αυτό που κάνει το σετ ξεχωριστό. Το μενταγιόν του κρυστάλλου στο κέντρο είναι επίσης μαύρο και φαίνεται vintage στιλ.

Τα μαύρα μαργαριτάρια είναι υπέροχα αντικείμενα που έρχονται με τη λάμψη και τη λάμψη που είναι εκπληκτική. Τα μαύρα μαργαριτάρια κάνουν υπέροχα κοσμήματα όπως κολιέ και βραχιόλια. Μπορείτε να πάτε για μονό δαχτυλίδι μαργαριτάρι, μενταγιόν ή ακόμα και καρφίτσα. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία στη λίστα σας δίνει την ευκαιρία να έχετε τα καλύτερα από τα μαύρα μαργαριτάρια στη συλλογή σας.