Κορυφαία 9 κραγιόν και αποχρώσεις Bourjois

Η μάρκα Bourjois γεννήθηκε ήδη το 1863 στο Παρίσι. Χρησιμοποιήθηκε από διακεκριμένους καλλιτέχνες σε θέατρα και παραστάσεις. Από τότε, ήταν μια εξέχουσα μάρκα καλλυντικών με ποικίλη γκάμα αποχρώσεων και καλλυντικών.

Εδώ, έχουμε μερικές αποχρώσεις κραγιόν Bourjois από τις διάσημες μάρκες.

κραγιόν bourjois

Κραγιόν Bourjois:

Εδώ μπορείτε να πάρετε μερικά από τα καλύτερα κραγιόν και αποχρώσεις Bourjois για τα όμορφα χείλη σας.

Bourjois Sweet Kiss Shine Lipstick – Frambroise Pettilant:

Αυτή είναι μια λαμπερή ροζ απόχρωση που συμπληρώνει τα περισσότερα χρώματα του δέρματος. Έχει όλο τον πλούτο διαφόρων ελαίων που δίνουν στη σκιά φυσική λάμψη και διατηρεί επίσης την υγεία των χειλιών σας όταν εφαρμόζεται για πολλές ώρες.

Η τιμή είναι Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss Shine Lipstick – Juicy Tangerine:

Αυτή η απόχρωση έχει κόκκινη βάση με κοραλλί και ροζ αποχρώσεις. Ταιριάζει πολύ στις περισσότερες επιδερμίδες και σίγουρα τα χείλη σας θα ξεχωρίζουν με το χρώμα που δίνει. Δεν είναι γυαλιστερή απόχρωση αλλά το φυσικό περιεχόμενο λάμψης προσθέτει ένα λαμπερό φινίρισμα.

Η τιμή είναι Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss Lipstick – Natural Rose Innocence:

Το κραγιόν έχει πλούσια περιεκτικότητα σε λάδι μανόλιας και βούτυρο καριτέ που διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα και απαλά. Επιπλέον, αυτό δίνει επίσης στα χείλη ένα φυσικό ροζ χρώμα που ενισχύει το σχήμα των χειλιών σας. Το κραγιόν είναι μια ιδανική απόχρωση για να φοράτε σε φυσικό ροζ σε τακτική βάση.

Η τιμή είναι Rs. 925

Bourjois Rouge Edition Lipstick – Fraise Remix:

Αυτή είναι μια φωτεινή απόχρωση που έχει ένα καλό κόκκινο χρώμα που ταιριάζει πολύ στους περισσότερους τόνους δέρματος. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και υπόσχεται να κρατήσει τα χείλη σας καλά ενυδατωμένα. Αποτρέπει επίσης τα χείλη να σκουραίνουν με την τακτική χρήση κραγιόν λόγω των φυσικών συστατικών του.

Η τιμή είναι Rs. 955

Κραγιόν Bourjois Rouge Edition – Peche Cozy:

Οι ροδάκινοι και οι ανοιχτό καφέ αποχρώσεις κάνουν αυτή τη σκιά πολύ απαιτητική. Δίνει φυσικό χρώμα στα χείλη και είναι επίσης κατάλληλο για να κρύψει τα σκούρα χείλη λόγω των έντονων αποχρώσεων. Η υφή είναι κρεμώδης και προστατεύει τα χείλη όλη την ημέρα.

Η τιμή είναι Rs. 955

Κραγιόν Bourjois Rouge Edition – Rose Coquette:

Η απόχρωση δεν είναι ούτε στη ροζ οικογένεια ούτε προς την κόκκινη οικογένεια. Έχει επίσης υπαινιγμούς με πολύ λάμψη που δίνει φυσική λάμψη. Ωστόσο, αυτή είναι μια δύσκολη απόχρωση καθώς μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε σκοτεινοί όταν δεν ταιριάζουν.

Η τιμή είναι Rs. 955

Bourjois Rouge Edition Lipstick – Beige Trench:

Η Rouge Edition είναι η νέα σειρά κραγιόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Αυτή η απόχρωση έχει μπεζ και γκρι αποχρώσεις που δίνουν σκούρο χρώμα αλλά ταιριάζουν πολύ στα περισσότερα χρώματα που φορούν οι γυναίκες. Αναμφίβολα, η απόχρωση είναι πολύ διαφορετική από τις κανονικές ροζ και κόκκινες που συνήθως επιλέγουν οι γυναίκες.

Η τιμή είναι Rs. 955

Κραγιόν Bourjois Rouge Edition – Rose Neon:

Μπορείτε να ονομάσετε τη σκιά ένα πολύ τολμηρό ροζ που είναι βαθύ, φωτεινό και έχει πολύ έντονη απόχρωση. Ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα συμπαγές ροζ χωρίς μείγματα από άλλα χρώματα ή ακόμη και μια υπόδειξη ή υποτονία αυτών.

Η τιμή είναι Rs. 955

Bourjois Paris Delhi Sanghai – 81 Rose Folk:

Αυτή είναι μια παλιά σκιά από το Bourjois αλλά άρεσε σε όλους. Αυτή είναι μια ροζ ροζ απόχρωση και ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό δεν φαίνεται ποτέ από την κορυφή και ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει τα χείλη σας από το να σπάσουν ή να στεγνώσουν πολύ.

Η τιμή είναι Rs. 925

Οι αποχρώσεις κραγιόν Bourjois είναι άμεσα διαθέσιμες στο διαδίκτυο και είναι ασφαλείς στη χρήση λόγω των φυσικών ιδιοτήτων τους. Υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές και τόνοι που τις ερωτεύεσαι μόλις τις χρησιμοποιήσεις.