9 parasta ja kotitekoista pirtelöä laihtumiseen

Te kaikki haaveilette hoikasta ja hoikasta ja nälkäätte itsenne, vietät tuntikausia kuntosalilla ja hikoilet laihduttaaksesi. Mutta nyt voit vaalia ja hemmotella itseäsi ja silti laihtua siemaillen herkullisia, suussasulavia pirtelöitä, ja silti sinulla on taipumus pilkkoa kiloja ja näyttää houkuttelevammalta. Nämä ravistukset eivät ainoastaan ​​auta sinua ohuemmaksi, vaan samalla auttavat nuorentamaan ihoasi, koska pirtelö on täynnä välttämättömiä ravintoaineita ja mineraaleja. Nämä auttavat lisäämään aineenvaihduntaa..

Paras ja kotitekoinen pirtelö painonpudotukseen

Tehokas laihtuminen pirtelöresepti:

Tässä on joitain 9 parasta ainutlaatuista ja houkuttelevaa pirtelöä, jotka auttavat sinua laihduttamaan ja näyttämään nuoremmalta.

1. Amazing Green Protein Milkshake painonpudotukseen:

Monet teistä eivät pidä pinaatin mausta, mutta nyt muiden ainesosien avulla voit siemailla ja tulla terveemmäksi ja ohuemmaksi.

Ainekset:

Puhdistetut 20-25 pinaatinlehteä, muutama ananaspala ja yksi banaani, yksi ruokalusikallinen chia -siemeniä ja pellavajauho, yksi kuppi makeuttamatonta mantelimaitoa ja muutama jääpala.

Valmistusprosessi:

Nyt sinun on valmistettava runsas proteiinipirtelösi, joka on täynnä A -vitamiinia. Ota kaikki ainekset tehosekoittimessa ja sekoita kunnes ne ovat tasaisia. Lisää sitten jääpalat ja sekoita uudelleen hetken. Kaada se lasiin ja siemailla hitaasti.

2. Kookosmaidonpudotus laihtumiseen:

Sinun on vastustettava kookosmaidon kulutusta, koska siinä on paljon rasvaa ja suklaata, mutta nyt voit tehdä siitä terveellisen pirtelön ja vähentää painoa.

Ainekset:

Yksi tölkki vähärasvaista kevyttä kookosmaitoa, kolme ruokalusikallista raakaa riisiproteiinijauhetta suklaamakuista, muutama jääpala ja yksi teelusikallinen vaniljauutetta.

Valmistusprosessi:

Nyt kookosmaitoa on saatavana vähärasvaisena, ja voit kokeilla sitä hyvänä proteiinipirtelänä, joka auttaa lisäämään aineenvaihduntaa ja puolestaan ​​auttaa murskaamaan muutamia kiloja. Ota kaikki ainekset puhtaaseen tehosekoittimeen ja sekoita muutama sekunti, kunnes kaikki ainekset sekoittuvat kauniisti. Laita sitten jääpalat lasiin ja pudista ravistelu ja jos haluat lisätä juomaan orgaanista hunajaa.

3. Marjat ja banaanipirtelöt laihtumiseen:

Tässä tulee ravistus, joka sisältää paljon C -vitamiinia ja antioksidantteja, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa.

Ainekset:

Yksi kuorittu viipaloitu banaani, puoli kuppia mansikoita, mustikoita, vadelmia, yksi omena ja yksi kuppi makeuttamatonta mantelimaitoa, muutama jääpala

Valmistusprosessi:

Jos haluat paksumpaa ja kylmempää ravistelua kuin pakastat kaikki ainekset muutama tunti sitten tai jäähdytät ne valintasi mukaan. Ota kaikki hedelmät ja sekoita ne hyvin joidenkin jääpalojen kanssa ja nauti hitaasti tasaisesti pirtelöstä.

4. King of Fruits Milkshake laihtumiseen:

Jokainen teistä rakastaa mangoa, mutta vastustakaa, kun olemme kaikki laihdutusohjelmassa, mutta valmistamme nyt herkullista pirtelöä ja laihdutamme.

Ainekset:

8-10 viipaletta tuoretta mangoa ja ananasta, yksi kuppi mitä tahansa maustettua jogurttia tai tavallista maun mukaan ja jauhettua pellavansiementä yksi ruokalusikallinen.

Valmistusprosessi:

Puhdista ensin hedelmät ja kuutioi ne kuutioiksi ja ota kaikki ainekset tehosekoittimeen, mukaan lukien jogurtti ja pellavansiemen. Sekoita tai sekoita lähes minuutin ajan, kunnes se muuttuu sileäksi ja proteiinipitoinen ja virkistävä pirtelösi on valmis korvaamaan aterian.

5. Ananas ja Chia Seeds Milkshake painonpudotukseen:

Tässä tulee kaikkein ravitsevin pirtelö, joka on valmistettu chian siemenistä ja ananasta.

Ainekset:

Yksi ruokalusikallinen chian siemeniä, yksi kookosmaito, yksi teelusikallinen hiutaleinen kookospähkinä, yksi kuppi jäädytettyä ananasta ja puoli kupillista jogurttia tavallista tai maustettua haluamallasi tavalla.

Varmista, että liotat chia -siemeniä yön yli jääkaapissa, jotta ne muuttuvat pehmeiksi

Valmistusprosessi:

Ota kaikki ainekset puhtaaseen tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi ja siemaile niitä hitaasti, koska se pitää sinut täynnä tuntikausia ja aktiivisena.

6. Vihreät viinirypäleet ja Blue Berry Milkshake painonpudotukseen:

Täältä tulevat herkulliset viinirypäleet ja sinisten marjojen pirtelö, joka on täynnä C -vitamiinia.

Ainekset:

Yksi kuppi pestyjä viinirypäleitä ja sinimarjaa (tuoretta tai jäädytettyä saatavuutesi mukaan), yksi kuppi mantelimaitoa ja ripaus kanelia lisää makua

Valmistusprosessi:

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi, kaada se lasiin, täytä jäällä ja nauti maukas terveellinen pirtelö.

7. Jogurtti, avokado ja mansikka -pirtelö laihtumiseen:

Toinen maukas pirtelö, joka auttaa laihduttamaan ja saa sinut näyttämään hyvältä ja terveeltä.

Ainekset:

Yksi kuppi avokadoa, mansikoita ja vähärasvainen maustettu tai tavallinen jogurtti, yksi ruokalusikallinen pellavansiemenöljyä ja joitakin jääpaloja.

Valmistusprosessi:

Laita kaikki hedelmät ja jogurtti tehosekoittimeen ja sekoita minuutti tai kaksi, kunnes se on tasaista, lisää sitten jääkuutioita ja kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä ja sekoita uudelleen minuutin ajan. Kylmä houkutteleva pirtelösi on valmis juotavaksi.

8. Tehokas munanvalkuainen ja mantelipirtelö laihtumiseen:

Tässä tulee ravistelu ihmisille, jotka rakastavat munaa eivätkä voi jäädä ilman sitä.

Ainekset:

Yksi kauha munanvalkuaisen proteiinijauhetta, yksi mantelimaito ja muutama jääpala.

Valmistusprosessi:

Sekoita kaikki ainekset lähes 1-2 minuutin ajan, ja tämä herkullinen vähäkalorinen pirtelö on valmis täyttämään vatsasi.

9. Ravitseva kaurapuuro -pirtelö laihtumiseen:

Kaurapuuro ja banaani ovat sekä terveellisiä että liukoisia kuituja, jotka auttavat sinua pysymään aktiivisina ja jopa vahvistamaan sydäntäsi.

Ainekset:

Neljäsosa kupillista kauraa tai maustettua kauraa, yksi kuorittu kuutioitu banaani, puoli kupillista vähärasvaista jogurttia ja mantelimaito ja vaaleanpunainen kanelia.

Valmistusprosessi:

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes ne ovat sileitä, ja tee runsaskuituinen pirtelö, joka auttaa vähentämään painoa.

Kun päätät laihduttaa ylimääräisiä kiloja, joiden ajattelet jättävän aterian väliin, mutta kun ajattelet sitä, korvaa ateria terveydellisellä, proteiinipitoisella pirtelöllä. Pirtelö pitää sinut kylläisenä seuraavaan ateriaan asti, mikä estää sinua syömästä roskaruokaa ja paljon kaloreita sisältävää ruokaa ja hillitsee jopa himoa, kun vatsa on täynnä muutama tunti ja samalla pysyt aktiivisena.