10 uusinta keittiötä Pooja -huonemallia kuvilla

Nykyaikaisten talojen rajallisen tilan vuoksi on joskus todella vaikeaa löytää oikea paikka pooja -huoneelle. Siten tilan säästämiseksi suurin osa ihmisistä yrittää nyt keittiön pooja -huoneita. Kyllä, tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he yhdistävät keittiönsä ja huoneensa käyttämällä parhaita mahdollisia malleja.

Vaikka joillekin ihmisille tämä koko ajatus pooja mandirin ottamisesta keittiössä on suuri ei-ei, mutta monet ihmiset tekevät tämän suuntauksen virheettömäksi käyttämällä parhaita luovia ideoita. Vaikka pooja -huone on pyhä paikka, sinäkin voit käyttää saatavilla olevaa pooja -huonetta keittiössä, jotta se näyttää tyylikkäältä menettämättä hengellisyyttään.

keittiön pooja -huoneen mallit

Pooja -huoneen suunnittelun valitseminen keittiössä?

Koko ajatus pooja gharin käyttämisestä keittiössä vaatii monien asioiden asianmukaista pohdintaa, jotta ihmiset voivat saada todellisen tunteen pooja mandirista. Kaikkein tärkeintä on olla tietoinen siitä, miten valita keittiöösi pooja -muotoilu, joka ei saisi häiritä rutiiniasi ja tarjota sinulle myös halutut edut.

Seuraavassa on muutamia asioita, joiden avulla voit valita keittiöstä sopivan huonekalun:

  • Katso käytettävissä oleva tila ennen suunnittelun valitsemista.
  • Pidä pooja -huone suljettuna, kun sitä ei käytetä.
  • Ymmärtää mandirin sijoittamisen suunta.
  • Harkitse pooja -mandirin asemaa ja sijaintia.
  • Tarkista myös budjettisi.
  • Harkitse Vastu Shastraa ennen kuin otat keittiön pooja -huoneen suunnittelun.

Modernit Pooja -huonemallit keittiössä:

On melko vaikeaa yhdistää keittiön huone keittiöön, ellet tiedä tarkalleen kuinka se tehdään. Oletko kiinnostunut tietämään tämän salaisuuden? Tässä on 10 yksinkertaista ja parasta keittiömallia, jotka eivät keskeytä keittiön normaalia toimintaa ja saavat myös mandirisi näyttämään kauniilta:

1. Pooja -huoneen kaappi keittiössä:

pooja -huone keittiömalleissa

Todennäköisesti paras tapa hyödyntää keittiön pooja -huonemalleja on työntää se kaappiin. Tämä muotoilu on yksi yleisimmistä malleista, koska se ei estä keittiötyötä ja tarjoaa myös tarvittavan hengellisyyden käyttäjille.

Tämä muotoilu auttaa myös pitämään pooja -huoneen eristettynä muusta keittiöstä, mikä on yksi tärkeimmistä tarpeista, kun asetat mandirin keittiöön. Voit myös tehdä erikoiskaapin modulaariseen keittiösi muotoiluun, joka ei edes näytä oudolta muista saatavilla olevista malleista.

2. Pooja Mandir keittiön ulkoseinällä:

pooja huone keittiössä

Jos sinulla ei myöskään ole tarpeeksi tilaa keittiössäsi, voit käyttää tätä pooja -huonetta keittiön suunnittelussa ja sijoittaa mandirisi seinälle aivan keittiön ulkopuolelle. Tästä suunnittelusta on tulossa varsin suosittua pienissä huoneistoissa, koska tilaa ei ole tarpeeksi tarpeisiin.

Voit räätälöidä pooja -huoneen mandapin tai kaapin seinän koon tai haluamallasi tavalla. Voit myös harkita Vastu Shastralta apua keittiön huoneeseen, jotta varmistat, että teet oikein.

3. 2 -tasoisen laskurin käyttäminen:

pooja mandir keittiössä

Voit aina käyttää keittiössäsi erillistä työtasoa mandirin asettamiseen. Vaikka nämä keittiöt, joissa on huonekaluja, vievät jonkin verran tilaa ja saat runsaasti tilaa kaikkien pooja -huoneen olennaisten esineiden sijoittamiseen.

Aseta kaikki epäjumalat ja muut tavarat oikeaan paikkaansa, jotta ne eivät häiritse keittiön toimintaa. Voit käyttää joko pientä tai isompaa työtasoa, riippuen käytettävissä olevasta tilasta. Voit myös käyttää vain yhtä laskurin hyllyä ja toista keittiön tarpeisiin.

4. Pieni seinälle asennettava Pooja Mandir:

pooja -hylly keittiössä

Jos haluat pitää asiat perinteisinä, voit käyttää keittiössäsi seinälle asennettua mandiria. Tämä on yksi keittiön yleisimmistä pooja ghar -malleista, joita löydät useimmista paikoista. Mandirin koko voi tietysti vaihdella sen mukaan, onko keittiössä tilaa.

Varmista, että käytät mandiria, jossa on ovet, jotta voit sulkea ne, kun pooja -mandiri ei ole käytössä. Kun teet tämän, saat erillisen paikan poojalle ja voit pitää sen poissa keittiön päivittäisestä rutiinista säilyttäen sen pyhyyden.

5. Pieni Pooja Mandir keittiössä:

pooja ghar keittiössä

Jos keittiössäsi on tarpeeksi tilaa, voit aina valita, onko keittiössäsi joko pienikokoinen tai iso kokoinen mandiri. Katso keittiön hiljaista nurkkaa ja aseta mandirisi siihen nurkkaan.

Varmista, että valittu kulma ei ole niin usein käytössä keittiössäsi, jotta mandir -toiminnot voivat jäädä erillään kuin keittiöön liittyvät. Varmista myös, että mandirissa on ovet mandirin sulkemiseen, kun sitä ei käytetä. Harkitse Vastu Shastraa keittiön pooja -huoneeseen, jotta voit myös olla varma mandirisi asennosta ja suunnasta.

6. Käytä Kitchenin varastotilaa:

keittiö, jossa on pooja -huonemalleja

Jos keittiöön on liitetty varasto, olet täysin siunattu. Miksi? Tämä johtuu siitä, että voit käyttää käytettävissä olevaa keittiövarastoa pooja -huoneena. Tämä on yksi yksinkertaisimmista keittiöistä, joissa on pooja -huonemalleja ja joita voidaan kokeilla ilman, että yhdistetään keittiö ja pooja -huone.

Varaston käyttäminen voi myös tarjota monia etuja, kuten saat tarpeeksi tilaa kauniisti sisustaa pooja -huoneesi. Saat myös tarpeeksi tilaa pitää kaikki pooja -huoneesi olennaiset tavarat oikeassa paikassa ilman kompromisseja.

7. Koristeellinen Pooja -huone seinässä:

modulaarinen keittiö, jossa on pooja -huone

Jos et halua käyttää oikeaa tai yleistä tapaa käyttää keittiön pooja -huonetta, voit käyttää tätä ratkaisua. Voit pitää keittiön koko seinän koristettuna Jumalan epäjumaleilla ja käyttää sitä kaikkien poojien ja rituaalien tekemiseen.

Parasta tämän mallin käytössä on, että se ei vaadi paljon tilaa ja voidaan siten tehdä missä tahansa tilassa. Mutta sinun on huolehdittava seinän suunnasta ennen kuin käytät sitä huoneesi huoneena. Voit myös koristella seinän haluamillasi yksinkertaisilla tavoilla.

8. Naamioitu seinä:

vastu shastra keittiön huoneeseen

Naamioidun seinän käyttäminen on yksi modulaarisen keittiön trendikkäistä malleista, joissa on pooja -huone. Nämä mallit varmistavat, että ne eivät liioittele mihinkään, kun yhdistyvät keittiö ja pooja -huone. Toinen asia, jonka voit olla varma tällä muotoilulla, on se, että se näyttää aivan uskomattomalta ja kauniilta.

Voit valita seinän, joka yleensä erottaa keittiön muusta kodin tilasta, jotta tilaa käytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Voit myös yhdistää mandirisi lasioviin, jotta ne voivat säilyttää pooja -mandirin aitous parhaalla mahdollisella tavalla.

9. Mandir keittiön kulmassa:

vastu pooja -huoneeseen keittiössä

Mikään ei voi olla turvallisempi paikka saada pooja -huone keittiössä kuin olla nurkassa. Sinun tarvitsee vain valita sopiva nurkka keittiöstäsi, joka on hieman kaukana keittiötyöstä, ja sijoittaa mandirisi sinne. Voit pitää sen niin yksinkertaisena kuin haluat tai voit pitää sen niin sisustettuna kuin haluat.

Voit myös valita keittiön poojahyllyn. Varmista, että olet tietoinen keittiön Vastu for pooja -huoneesta, ennen kuin valitset mandir -kulman. Tämä säästää myös paljon keittiön tilaa.

10. Keittiöhyllyn käyttö:

pooja huone keittiössä vastuksen mukaan

Yksi turvallisimmista vaihtoehdoista pooja gharin ja keittiön yhdistämiseksi on, että keittiössä on poojahylly. Tässä mallissa sinun ei tarvitse käyttää mitään erityistä, koska tarvitset vain hyllyn, johon voit tehdä mandirisi.

Tämä on myös yksi trendikkäistä muotoiluista modulaarisessa keittiössä, jossa on pooja -huone, jossa yksi keittiön hylly pidetään mandirina. Jos ei ole mahdollista saada ovia pooja -mandirillesi, voit aina käyttää verhoja pitämään mandirisi erillään muusta keittiötilasta.

Nämä ovat joitain parhaista ja helpoista pooja -huoneista keittiömalleissa, joita voit käyttää. Jos et ole varma mandirin sijoittamisesta keittiöön, on parempi valita keittiön pooja -huone Vastu -ohjeiden mukaisesti mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Voit myös kysyä neuvoa kokeneelta sisustussuunnittelijalta ja hankkia paras Vastu keittiön huoneeseen.

Jos sinulla on muita epäilyksiä pooja -huonemallien käytöstä keittiössä, kommentoi alla. Palaamme sinulle parhaan mahdollisen avun ja tietojen kanssa.