10 καλύτερες καμπάνες για πόρτα Pooja με εικόνες το 2021

Δεν θα ήταν υπέροχο, αν μπορείτε να ακούσετε τον ευχάριστο ήχο των κουδουνιών ενώ μπαίνετε στο δωμάτιο pooja σας; Ένας τέτοιος χαλαρωτικός και ευχάριστος ήχος που θα δημιουργούνταν από τα σχέδια των κουδουνιών της πόρτας pooja, έτσι δεν είναι; Η χρήση κρεμασμένων κουδουνιών για το δωμάτιο pooja είναι αν και μια αρχαία παράδοση, αλλά έχει γίνει μια τάση τον τελευταίο καιρό.

Οι καλύτερες καμπάνες για την πόρτα Pooja στην Ινδία

Δεδομένου ότι το δωμάτιο pooja είναι ένας ιερός χώρος, η είσοδός του θα πρέπει επίσης να είναι πολύ μοναδική. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να έχετε κουδούνια για πόρτα pooja για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό ήχο για τους πιστούς κάθε φορά που μπαίνουν στο δωμάτιο pooja για τις προσευχές τους.

Τελευταίες καμπάνες για πόρτα Pooja στην Ινδία:

Για να προσελκύσουν τους χρήστες και να προσθέσουν μια γοητευτική γοητεία στο δωμάτιο pooja, αυτές οι καμπάνες διατίθενται σε διαφορετικά στυλ, χρώματα και μοτίβα. Ακολουθούν μερικά από τα κουδούνια της πόρτας του δωματίου pooja που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον δικό σας τρόπο για να δημιουργήσετε μια διαρκή εντύπωση:

1. Καμπάνες με γυάλινη πόρτα:

σχέδια πόρτας δωματίου pooja με κουδούνια

Ένα από τα καλύτερα στυλ χρήσης πόρτας δωματίου pooja με κουδούνια είναι να συνδυάσετε μια γυάλινη πόρτα με κουδούνια. Ο συνδυασμός είναι μοναδικός και φαίνεται επίσης εκπληκτικά όμορφος. Μπορείτε να συνδυάσετε είτε περιορισμένες καμπάνες στην πόρτα είτε να προσθέσετε όσες καμπάνες θέλετε.

Αυτός ο τύπος κουδουνιού για την πόρτα είναι επίσης ένας προτεινόμενος σχεδιασμός του κουδουνιού της πόρτας pooja Vastu και έτσι εξασφαλίζει τη μέγιστη ευτυχία και ζεστασιά στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα και το σχέδιο των κουδουνιών σύμφωνα με το εσωτερικό του δωματίου σας.

2. Λαχτάρα για κουδούνι σε ξύλινη πόρτα:

πόρτες δωματίου pooja με κουδούνια

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να συνδυάσετε τις παραδόσεις με το στυλ και αυτό είναι επίσης κάτι που μπορείτε να κάνετε με την ιδέα της πόρτας pooja. Μια από τις απλές αλλά ελκυστικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε σχέδια πόρτας δωματίου pooja με κουδούνια είναι να λαχταράτε το σχέδιο καμπάνας στην ξύλινη πόρτα.

Για να κάνετε αυτό το σχέδιο πιο ρεαλιστικό, μπορείτε επίσης να βάλετε μερικές πραγματικές καμπάνες στις επιθυμίες και να έχετε τον ευχάριστο ήχο των κουδουνιών όπως και όταν χρειάζεται. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε το ίδιο σχέδιο στην πλήρη πόρτα είτε να χωρίσετε την πόρτα στο μισό με αυτό το σχέδιο και να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο σχέδιο στο υπόλοιπο μισό της πόρτας.

3. Σχεδιαστής Hanging Bell on Pooja Door:

κουδούνια δωματίου pooja

Η χρήση ενός κουδουνιού σχεδιαστών στην πόρτα της pooja σας είναι μια λεπτή ιδέα για τη δημιουργία μιας μόνιμης και μοναδικής εντύπωσης και επίσης για να αποφύγετε την υπερβολική χρήση των κουδουνιών για την πόρτα pooja. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 ή 2 σχεδιαστής που κρέμονται κουδούνια στην πόρτα της pooja σας και έχετε τελειώσει με τις απαραίτητες διακοσμήσεις.

Υπάρχει άφθονος αριθμός κουδουνιών σχεδιαστών που κυκλοφορούν στην αγορά και οι χρήστες μπορούν να το επενδύσουν. Μπορείτε να επιλέξετε το κρεμαστό κουδούνι ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά σας. Το καλύτερο μέρος της χρήσης τέτοιων σχεδιαστών που κρεμούν κουδούνια δωματίου pooja είναι ότι δεν απαιτούν ιδιαίτερες προσπάθειες για την τοποθέτησή τους στις πόρτες pooja.

4. Brass Doorbell with Ganesha Statue for Pooja Door:

κρεμαστά κουδούνια για το δωμάτιο pooja

Αν θέλετε κάτι μοναδικό και κομψό στο σχέδιο κουδουνιών πόρτας pooja, τότε αυτό είναι κάτι που θα λατρέψετε απόλυτα. Αυτό δεν είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο καμπάνας για το δωμάτιο pooja αλλά είναι ένα μοναδικό και διαφορετικό σχέδιο κουδουνιού για το δωμάτιο pooja. Έρχεται σε υλικό από ορείχαλκο και μπορεί να συνοδευτεί με το άγαλμα του Λόρδου Γκανέσα ή ακόμα και με οποιοδήποτε άλλο άγαλμα του Θεού.

Αυτό δεν είναι επίσης ένα κρεμαστό κουδούνι, αλλά μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο πόρτας καμπάνας δωματίου pooja τοποθετώντας το κουδούνι στην κορυφή της πόρτας του δωματίου pooja. Η εγκατάσταση αυτού του κουδουνιού είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί καμία προσπάθεια.

5. Πλευρικά κρεμαστά κουδούνια για πόρτα δωματίου Pooja:

σχέδιο κουδούνι πόρτας pooja

Ανεξάρτητα από το αν έχετε έναν μεγάλο ναό ή ένα μικρό μέγεθος, αυτά τα κουδούνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τα δύο. Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, αυτά τα κουδούνια στο πλάι προτιμώνται σε μικρά μαντίρ καθώς όχι μόνο δείχνουν καλά αλλά και εξοικονομούν μέγιστο χώρο.

Αυτή η πλευρική κρεμαστή πόρτα κουδουνιού για το δωμάτιο pooja έρχεται σε διάφορα μεγέθη και σχεδιασμό και έτσι μπορεί εύκολα να επιλεγεί ανάλογα με τη συνολική εμφάνιση του δωματίου pooja. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα άλλα διακοσμητικά αντικείμενα μαζί με αυτά τα δωμάτια pooja που κρεμούν κουδούνια για να δημιουργήσετε μια φοβερή έλξη για τους χρήστες.

6. Μοναδική παραδοσιακή καμπάνα πόρτας για δωμάτιο Pooja σε ορείχαλκο:

καμπάνες για pooja mandir

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμαστό κουδούνι για το δωμάτιο pooja σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε και το παραδοσιακό κουδούνι. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές στην κατηγορία του μοναδικού παραδοσιακού κουδουνιού πόρτας σε ορειχάλκινο υλικό. Το καλύτερο μέρος αυτής της ιδέας για τις πόρτες των δωματίων pooja με κουδούνια είναι ότι αυτά τα κουδούνια μπορούν να τοποθετηθούν σε μια συγκεκριμένη θέση, ιδιαίτερα πάνω από την πόρτα της pooja και ως αποτέλεσμα, δεν παρεμβαίνουν με τον τρόπο του χρήστη.

Αυτές οι σύντομες και σταθερές καμπάνες φαίνονται επίσης κομψές και κομψές στις πόρτες του δωματίου pooja. Αυτά είναι επίσης αρκετά προσιτά και μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν σε μεμονωμένη βάση είτε σε πολλαπλούς αριθμούς.

7. Shubh Labh Hanging Bells for Pooja Room Door:

πόρτα κουδουνιού για το δωμάτιο pooja

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να διατηρούν τα πάντα σύμφωνα με τις παραδόσεις στο δωμάτιο pooja τους. Επομένως, αντί να πηγαίνουν με τα κομψά κουδούνια, προτιμούν να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά κουδούνια. Εάν είστε επίσης ένας από αυτούς, τότε αυτό το κουδούνι Shubh Labh θα σας ενθουσιάσει εντελώς.

Αυτό το κουδούνι πόρτας Shubh Labh για το δωμάτιο pooja είναι επίσης ένα προτεινόμενο κουδούνι πόρτας δωματίου Vastu που μπορεί να προσελκύσει όλη τη θετικότητα και τη ζεστασιά ακριβώς στις πόρτες του δωματίου σας pooja. Μπορείτε είτε να τοποθετήσετε ένα από αυτά τα κουδουνάκια στο κέντρο της πόρτας είτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι από αυτά τα κουδουνάκια και για τις δύο πόρτες.

8. Bell with Diya Design for Pooja Room Door:

σχέδια πόρτας καμπάνας δωματίου pooja

Οι καμπάνες και οι ντίγια είναι δύο βασικά πράγματα για κάθε μαντίρ. Και τα δύο πράγματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο δωμάτιο pooja για τη δημιουργία της αυθεντικότητας του δωματίου pooja μαζί με τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στο δωμάτιο pooja.

Τώρα φανταστείτε πόσο εκπληκτικό θα γίνει αν και τα δύο αυτά σημαντικά στοιχεία του δωματίου pooja συνδυάζονται μαζί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουδούνι με σχέδιο Diya στην πόρτα του δωματίου σας pooja και να λάβετε τα οφέλη της πόρτας καμπάνας για το δωμάτιο pooja. Μπορείτε να πάρετε πολλές επιλογές στο σχεδιασμό αυτών των κουδουνιών και επίσης σε διαφορετικές επιλογές χρωμάτων.

9. Om Bell Design for Pooja Room Door:

κουδούνια στην πόρτα του δωματίου pooja

Ένα άλλο μοντέρνο σχέδιο κουδουνιών πόρτας pooja που έχει γίνει το αγαπημένο πολλών ανθρώπων είναι αυτό του σχεδιασμού Om bells. Συνδυάζει το σχέδιο του συμβόλου Om και των κουδουνιών μαζί και δημιουργεί έτσι ένα εκπληκτικό σχέδιο στο σχέδιο pooja που κρεμά τις καμπάνες.

Μπορείτε να βρείτε μια καλή ποικιλία σχεδίων σε αυτόν τον τύπο κουδουνιών Om και αυτό σε προσιτή κλίμακα τιμών. Η χρήση ενός μόνο κουδουνιού Om στην πόρτα του δωματίου pooja θα δημιουργήσει ένα εκπληκτικό θέαμα για τους ανθρώπους. Για να κάνετε μια ισορροπία μεταξύ των κουδουνιών για το pooja mandir, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 από αυτά τα κουδούνια Om bell που έχουν σχεδιαστεί και στις δύο πόρτες του δωματίου pooja.

10. Παραδοσιακός σχεδιασμός κουδουνιών πόρτας Pooja:

πόρτα δωματίου pooja σχεδιάζει καμπάνες

Αυτό είναι ένα από τα παραδοσιακά σχέδια στον τύπο των κουδουνιών δωματίου pooja. Μπορείτε να δοκιμάσετε το σχέδιο του κουδουνιού είτε στη γυάλινη πόρτα είτε ακόμα και σε μια ξύλινη πόρτα. Αναμφίβολα, ο σχεδιασμός καμπάνας θα φαίνεται καλός σε όλους τους τύπους σχεδίων πόρτας.

Παρά τη χρήση πραγματικών κουδουνιών στην πόρτα του δωματίου pooja, μπορείτε να δημιουργήσετε το σχέδιο των κουδουνιών στην πόρτα του δωματίου pooja. Αυτή η ιδέα σχεδιασμού όχι μόνο θα διατηρήσει το χώρο για κάποιες άλλες διακοσμήσεις αλλά θα φαίνεται επίσης καλή και μοντέρνα με τους δικούς της τρόπους.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή σχέδια πόρτας δωματίου pooja με κουδούνια που θα κάνουν το δωμάτιο pooja σας να φαίνεται ελκυστικό και ξεχωριστό. Η αγορά πλημμυρίζει από πολλούς τύπους σχεδίων του κουδουνιού για το δωμάτιο pooja. Σίγουρα θα βρείτε το πιο κατάλληλο σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, η εγκατάσταση αυτών των κρεμασμένων κουδουνιών για το δωμάτιο pooja είναι αρκετά εύκολη και βολική για τους χρήστες.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια για την επιλογή των κουδουνιών της πόρτας του δωματίου pooja, παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο καμπάνας για το δωμάτιο pooja σας.