3 pysselidéer för påskdekorationen för dig och dina barn

Hantverk idéer-påsk-dekoration-barn-tinker-krans-kaniner-mossa-jute-sladd-blommor

Om du älskar hantverk, välkomna dina vänner och familj med dessa vackra påskdekorationer. Även dina barn kan hjälpa dig med dessa enkla hantverksidéer för påskdekorationer.

Slöjdidéer för påskdekorationen – Små buketter

pyssla-idéer-påsk-dekoration-barn-pyssel-äggskal-bukett-vår-blommor-dekoration-korg

Fräscha upp miljön i ditt hem med dessa påskbuketter. Ordna några vårblommor i små buketter. För att göra detta, klipp stammarna korta och knyt ihop dem med ett gummiband. Det är bäst att välja tulpaner, påskklockor och snödroppar för påsk och vår. Lägg ett par äggkoppar på en tårtplatta eller en vacker plåt och använd dem som vaser för buketterna. Om buketterna inte står stadigt, använd ett skumblock som stöd, som används i blomsterhandlare, eller fyll vasens sidor med bomullsull.

Slöjdidéer för påskdekorationen – Garland av papperskaniner

Hantverk idéer-påsk-dekoration-barn-tinker-krans-kaniner-hantverk-papper-popons

Det finns också intressanta hantverksidéer för påskdekorationer av papper. För dem som inte vill sakna påskharen som dekoration är denna idé en bra variant som också är lätt att göra. För att göra detta, klipp ut en mall i form av en kanin. Du använder dem sedan för färgat papper. Så att du kan klippa ut flera kaniner samtidigt lägger du flera lager papper ovanpå varandra. Du kan använda de färdiga figurerna för många olika saker. Limma dem på påskkort, dekorera bordet med dem eller gör en vacker krans av dem.

Hantverk-idéer-påsk-dekoration-barn-tinker-krans-kanin-mall-idé-kreativ

För kransen, helt enkelt slå två hål i var och en av kaninerna du har klippt ut (helst med en hålslag). Trä sedan en sträng eller trä igenom den. För att förhindra att de glider kan du fästa sladden på baksidan med tejp.

Skapa idéer-påsk-dekoration-barn-pyssla-krans-kaniner-pyssel-papper-pomponger

Om du vill dekorera kort eller presentpåsar med kaninerna, använd färgat omslagspapper eller cellglas (cellofan).

Buketter med blommor i äggskal som hantverksidéer för påskdekorationer

Påskäggskal vaser tulpaner gardenia gör dig själv

Kasta inte äggskal som är över efter bakning av påskdesserten. Försök att tömma äggen så att nästan hela skalet bevaras. Skölj dem ordentligt och vid behov vidga hålet. Lägg varje skål i en äggkopp och fyll den med lite vatten (som en vas). Lägg några vårblommor inuti. För mer intressanta och färgglada “vaser” kan du pensla äggskal med färg i förväg.

Slöjdidéer Påskdekorationer barnvaser äggskal äggkoppar

Hantverksidéer för påskdekoration för barn etagere tulpaner äggkoppvaser

Hantverksidéer för påskdekorationer barnkranspapperkaniner cupcakes

tinker idéer påsk dekoration barn halsduk kaniner

Hantverksidéer för påskdekorationerna för barnkranspapper