Dekoration till påsk – original blomsterarrangemang för påskbordet

dekoration för påskromantiska-subtila-färger-ros-påskägg

Påskbordet är centrum för uppmärksamhet vid påsk, eftersom det är där hela familjen samlas och varför inte vänner och bekanta också. Här är några bra idéer för Dekoration till påsk – Originella vaser för små buketter ger fräschör och glädje till bordet. För en annan accent, häng upp färgade ägg.

Dekoration till påsk – blomsterarrangemang – tulpaner och ägg

dekoration för påsk romantisk-rosa-tulpan-svärd lilja-lila-mason burk

som Dekoration till påsk dessa originalvaser är perfekta – fyll bara en djupare glasskål halvvägs med vatten och låt några vita ägg simma i den. De kan kokas, blåses eller tillverkas av plast. För mer fräschör, lägg vita vårblommor med bladen i skålen i mitten av äggen. Vita tulpaner går till exempel mycket bra med detta.

Dekoration till påsk – originalvaser gjorda av färskt citronskal

dekoration för påsktulpaner-gula-lyktor-tallrik-bord-gardin-ljusblå

Använd citronskal istället för vaser. Skär toppen av en mogen citron (ca 1-1,5 cm från toppen) och hål ut den med en sked. Lägg en liten behållare med vatten, till exempel en saltskakare, ett litet glas eller ett lock, i citronskalet och fyll den med en liten bukett vårblommor.

Originalvaser som platsdekoration för gästerna

dekoration för påsklilja-vas-bord dekoration-gäster

Om du planerar en påskmiddag eller lunch kan du lägga till en original vårdekoration till varje ställe. För att göra detta, ta en tygservett och vik den i mitten två gånger. Dra ut ena änden så att den är formad som en blomma. Lägg servetten i ett glas och i den igen en kolv eller någon annan liten behållare. Fyll detta med lite vatten och lägg eventuell vårblomma i den. Forma ändarna på servetten till blad.

Romantiskt blomsterarrangemang

dekoration-för-påsk-rosor-gul-romantisk-idé-bord-arrangemang-glasögon-elegant

Du kan skapa vackra blomsterarrangemang med rosor. Du kan se ett bra exempel här med gula rosor och lila blommor. Använd vilken typ och färg som helst av blommor, beroende på vilken stil du har valt för bankettbordet eller vad färgtemat är. Blommorna döljer vasen på ett intressant sätt, så att en enkel vas också passar bra.

Ljusstakar och glas dekorerade med blommor 

Tulpaner romantiska borddekorationsidéer söt design

Dessa Dekoration till påsk med vårblommor är ännu enklare. Fäst en valfri vårblomma på ett glas med ett elastiskt band. Du kan sätta dekorativa ljus i själva glasen. För att hålla blommorna färska längre, lägg hela burken i en grund skål med vatten. Om du gör flera sådana vaser kan du dekorera bordet med dem genom att placera dem på rad.

Häng ägg med band över eller runt dem

Trädet färgglada original idéer design dekoration

För denna vackra Dekoration till påsk behöver blåst ägg. För att göra detta, sticka ett hål i äggets båda ändar och förstora en av dem. Använd en nål för att sticka igenom äggulan för att underlätta för den att rinna genom hålet. Blås försiktigt ut ägget. Skölj äggskal med vatten och låt dem torka ordentligt. Om du vill kan du färga äggen innan du hänger upp dem. Använd en lång nål för att trä vackra band genom hålen i äggen. Knyt den nedre änden i en knut och häng på en plats eller objekt du väljer.

Porslin trädgårdsbord lada dörr Påskbord idéer

färska blommor vår trädgård bord påsk 2014

Tulpaner gult vitt blomsterarrangemang bord ordna

Bordsdekoration original mjuka färger vackra frukter

färska blommor fioler blommar påsk dekoration idéer