Kuinka tehdä sukkapulla?

Hyvä kampaus voi olla tekijä hyvännäköisyyden ja hyvännäköisyyden välillä tapahtumassa, johon haluat osallistua, ja oikean kampauksen valitseminen voi turhauttaa. Tämä johtuu siitä, että monet ihmiset eivät tiedä, että oikean kampauksen valitseminen on prosessi, jossa sinun on nähtävä, mikä kasvojen sävy, väri ja rakenne olet. Hyvä sukkapulla on aina loistava tapa edetä, koska tämäntyyppinen kampaus on täydellinen, koska se on joustava lähes kaikenlaisten kasvotyyppien kanssa ja saa sinut ehdottomasti huomion keskipisteeksi tapahtumaan, jossa haluat käydä. Valittavana on melko suuri valikoima hyviä sukkapullaja-

kuinka tehdä sukkapulla

Pestä:

Ensimmäinen vaihe sukkapullan valmistuksessa edellyttää hiusten pesemistä. Suositellaan hiusten tasoitinta, jota on saatavilla sekä shampoona että hoitoaineena. Tämä hiusten tasoitin helpottaa hiusten sitomista. Kun hiukset on pesty, kuivaa ne tehokkaasti pyyhkeellä ja hiustenkuivaajalla, mutta muista käyttää lämpöä estävää seerumia, joka auttaa pitämään hiukset pehmeinä. Kuivat hiukset vahingoittavat päänahkaa, kun yrität sitoa sen, joten lämpöä estävä seerumi on paras.

Erillinen käsisarja:

Paras tapa saavuttaa virheetön sukka on erillinen käsisarja avuksi. Jos autat jotakuta sukkapullonsa kanssa, paras tapa tehdä se on ensin tasoittaa kädessäsi olevat hiukset ja sitoa ne samankeskiseen ympyrään parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ympyrä muodostaa hitaasti sukkapullon ja voit yhdistää tämän sotkuisiin kiharoihin edessä tai lisätä koko hiuksesi pullaan takana. Paras osa sukkapulla on, että voit käyttää sitä ylös tai alas valintasi mukaan, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen kampauksen kaikkiin tilanteisiin. Kun hiukset on pyöristetty, voit lisätä lisävarusteen, kuten pienen tai suuren pidikkeen, jotta se pysyy paikallaan, jotta muita huoltotyyppejä ei tarvita. Sukkapullon sitominen voi olla sekä sotkuinen asia että hyvin koordinoitu tapaus sen mukaan, mitä haluat käydä, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen kampauksen kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

sukkapulla 2

Lisää lisävaruste:

Jos haluat pitää koko hiuksesi paikallaan, on parasta lisätä leikkeen tai puinen lisävaruste hiusten päähän, jotta pulla näyttää viimeistelymmältä. Lisävaruste, jota haluat käyttää, on helposti saatavilla mistä tahansa markkinapaikasta ja vaihtelee.

66. vuosittainen Primetime Emmy -palkinto - saapumiset

Sen kantaminen:

Sukkapulla on täydellinen kampaus kaikkiin häihin, sosiaalisiin tapahtumiin tai jopa yritystapahtumiin. On myös hienoa, jos olet menossa naimisiin, koska se täydentää perinteistä ja länsimaista häätasi. Sukkapulla on helppo valmistaa verrattuna kaikkiin muihin hääkampauksiin, joten siitä on tullut suosittu. Muuten sukkapullaa voidaan käyttää tehokkaasti mihin tahansa sosiaaliseen tai yritystapahtumaan. Se tekee sinusta todella huomion keskipisteen, koska sen rohkea, herttainen ulkonäkö on tämän upean ja monipuolisen kampauksen pääpiirre.