9 Kaikkien aikojen suosikki sarjakuva Rangoli -malleja kuvilla!

Rangoli on perinteinen intialainen kansanmuoto. Kuitenkin, kun kaikki muutokset tulevat perinteisiin, rangolimallit ovat myös muuttuneet! Emme enää pidä kiinni vain kukkakuvioista, eläimistä tai pyhistä sanoista ja abstrakteista kuvioista. Rangolivalmistajien taito on kasvanut niin, että he käyttävät nyt näitä hienoja jauheita kuvaamaan kohtauksia Lord Krishnan elämästä, kokonaisia ​​muita jumaluuksia ja kuvia heidän rakastamistaan ​​sarjakuvista! Nämä sarjakuva -rangolit ovat monimutkaisempia kuin perinteiset muodot ja näyttävät söpöiltä ja houkuttelevilta. Mutta heiltä puuttuu abstraktien mallien perinteinen kauneus.

9 parasta sarjakuva -Rangoli -mallia kuvilla:

Tässä on luettelo parhaista sarjakuva -rangolimalleista, joissa on valokuvia sinulle, jotka ovat erittäin houkuttelevia ja houkuttelevia sekä lapsille että aikuisille.

1. päivänkakkara ankka sarjakuva Rangoli suunnittelu:

Daisy Duck sarjakuva Rangoli Design

Yksi aikansa kuuluisimmista sarjakuvista on Walt Disneyn luoma Mikki Hiiri -perhe. Yksi tämän perheen avainjäsenistä oli daisy -ankka, Donald -ankan tyttöystävä. Kauniilla jousillaan, kiiltävällä hännällään ja leveällä nokallaan hän näyttää söpöltä kuin aina.

2. Tom ja Jerry sarjakuva Rangoli -mallit:

Tom ja Jerry sarjakuva Rangoli -mallit

Kukapa ei olisi kuullut Tomista ja Jerrystä ja heidän pakeneistaan! Tämä on sarjakuva, joka on ollut olemassa vanhempiemme ajoista lähtien eikä ole silti menettänyt viehätystään. Hiljainen sarjakuva, jossa on vain musiikkia ja Tomin ja Jerryn ilmeitä vuoropuhelujen välittämiseksi, tämä sarjakuva on hilpeä ja suuri suosikki monien ympäri maailmaa! Rangoli -muotoilu, jossa on tom ja jerry, näyttää erinomaiselta uudenvuoden juhliin!

3. Dora The Explorer Rangoli Design:

Dora The Explorer Rangoli Design

Tutkija Dora on lasten sarjakuva, joka esitetään nikkelodeonissa. Jopa ne, jotka eivät ole nähneet tätä sarjakuvaa, ovat varmasti kuulleet siitä. Dora on opettavainen sarja, ja lapset näyttävät rakastavan häntä huolimatta siitä, että hän vain yrittää opettaa heille asioita. Dora rangolis on helpompi tehdä kuin muut sarjakuvahahmot.

4. Shin Chan sarjakuva Rangoli mallit:

Shin Chan -sarjakuva Rangoli -mallit

Shin-chan on japanilainen sarjakuva, joka on uusi suosikki lasten keskuudessa. Se on kielletty ja otettu uudelleen käyttöön maassa useita kertoja. Se on kielletty myös monissa kotitalouksissa! Vaikka shin chanin tuhma luonne on erittäin söpö, sillä on epäilemättä haitallinen vaikutus lapsiin. Shin chans -hahmo on jälleen yksinkertaisempi ja helpompi tehdä. Shin-chan rangolis näyttää söpöltä ja ei koskaan kiinnitä lasten huomiota. Tämä on erittäin täydellinen sarjakuva rangoli -muotoilu hyvää syntymäpäivää varten.

5. sarjakuva Chota Bheem Rangoli Kolam:

Sarjakuva Chota Bheem Rangoli Kolam

Chota bheem on kuvaus intialaisten eeposten legendaarisesta bheemistä. Bheem tunnettiin lihastensa raa’asta voimasta sekä luonteensa vahvuudesta. Kaikki lapset, jotka katsovat sitä, rakastavat Bheemiä, joten se olisi erinomainen kohde rangolille. Tämä on vapaakätinen sarjakuva rangoli kolam -suunnittelu kirkkailla väreillä.

6. Uudet Mickey Cartoon Rangoli -mallit:

Uudet Mickey Cartoon Rangoli -mallit

Mikki Hiiri on Walt Disneyn paras luomus! Mikkihiiri ei ole kuuluisa vain tietyllä mantereella, vaan kaikkialla maailmassa. Kuka ei ole kuullut Mikki Hiirestä? Joten vaikka Mikki olisi erinomainen kohde rangolille, se on myös yksi, jonka monet valitsevat.

7. Helppo sarjakuva Angry Birds Rangolis:

Helppo sarjakuva Angry Birds Rangolis

Angry Birds on arcade -peli, joka on vienyt koko sarjakuva- ja lasten tietokonepelimaailman pyörreviivaan. Jokainen lapsi on nyt pelannut tätä peliä vähintään muutaman tunnin ajan. T -paidat, kynälaatikot, lyijykynät, kynät ja muut tavarat ovat kysyttyjä kaikkialla. Nämä kuvat ovat söpöjä, ja niiden houkuttelevat värit tekevät niistä täydellisiä kohteita rangolimalleille! Vaikka sinua pitäisi varoittaa, niiden tekeminen ei ole niin helppoa kuin miltä ne näyttävät.

8. Abstrakti sarjakuva Rangolis:

Abstrakti sarjakuva Rangolis

Sarjakuva -rangoli -malleja voidaan käyttää myös syvempien viestien välittämiseen! Niiden ei tarvitse sisältää vain kuuluisia sarjakuvahahmoja. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​karikatyyrejä, yhtenäisyyden, rauhan symboleja ja niin edelleen. Voit tehdä tämän tyyppisen sarjakuva -rangolisuunnittelun Diwalille.

9. Söpö sarjakuva koira Rangoli:

Söpö sarjakuva koira Rangoli

Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä, ja useimmat lapset rakastavat niitä. Jopa pelokkaat ovat samaa mieltä siitä, että kuvat ovat söpöjä. Tämä malli on yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan helppo tehdä ollenkaan!