9 kaunista Galicha Rangolin mallia kuvilla

Sana galicha tarkoittaa mattoa tai mattoa. Siksi galicha rangoli on tarkoitus tehdä erittäin siististi ja siinä pitäisi olla hienoa työtä. Monimutkaiset yksityiskohdat näyttävät kauniilta ja saavat ne näyttämään hyvin matolta. Kirkkaiden värien käyttö tekee siitä houkuttelevamman. Tällainen rangoli on aikaa vievää, mutta lopputulos on erinomainen.

Kauniita Galicha Rangolin malleja kuvilla:

Katsotaanpa 9 parasta Galicha rangoli -mallia, joita voit kokeilla millä tahansa festivaalikaudella.

1. Puolirenkaan muotoinen Galicha Rangoli:

Puolirenkaan muotoinen Galicha Rangoli

Galicha rangoli voidaan tehdä eri muodoissa. Jotta se näyttää erilaiselta, voit tehdä puoliympyrän. Tämä malli näyttää parhaiten oven tai sisäänkäynnin edessä. Kirkkaat ja kontrastivärit näyttävät parhaalta. Se voidaan tehdä myös käyttämällä julistemaaleja. Se näyttää kuitenkin parhaalta, kun se tehdään rangolijauheella. Monet yksityiskohdat valkoisella jauheella voivat saada sen näyttämään upealta.

2. Perinteinen Galicha Rangolin muotoilu:

Perinteinen Galicha Rangolin muotoilu

Myös jumalien tai jumalattareiden kuva voidaan tehdä lattialle. Tämä voi olla vaikeaa kaikille piirtää, mutta näyttää todella hyvältä, kun se tehdään festivaaleilla. Tällainen malli osoittautuu hyvin perinteiseksi. Rangolin koko voi vaihdella. Se voidaan tehdä joko suuressa mittakaavassa tai pienellä alueella. Yllä olevassa kuvassa herra Ganesha ympyrässä, jossa on valtavat suorakulmaiset alueet, jotka ulottuvat kahdelta puolelta. Tämä malli näyttää hyvältä, kun se tehdään reitillä.

3. Galicha Rangoli Diyalle:

Galicha Rangoli Diyalle

Galicha rangoli voidaan valmistaa diyan tai diya -telineen ympärille. Tämä korostaa diyaa ja saa talosi näyttämään kauniilta. Suunnittelu on yleensä yksinkertainen ja tehty pienillä pinta -alueilla, joten se ei vie paljon tilaa. Kaksi tällaista galicha rangolista saman oven kahdella puolella ja diyat näyttävät upeilta. Yksityiskohdat rangolin suunnittelusta voidaan tehdä mukavuuden mukaan.

 [ Katso lisää: Rangolin muotokuvamallit]

4. neliön muotoinen Galicha Rangoli Design:

Neliön muotoinen Galicha Rangoli Design

Galicha rangoli -muotoilu voidaan tehdä myös neliön muotoiseksi. Se on yleensä tarkoitus tehdä talon keskellä tai sisäänkäynnillä. Neliön lisäksi kuvioita voidaan tehdä myös rajan ulkopuolella. Tämä saa rangolin näyttämään vielä paremmalta. Käytä kontrastivärejä, jotta se näyttää houkuttelevalta. On vältettävä liian monen tyyppisten värien käyttöä ja valittava kolmesta neljään sävyä.

5. Kukka Galicha Rangoli Design:

Kukka Galicha Rangoli Design

Kukka voidaan valmistaa käyttämällä eri värejä rangolina. Jotta se olisi kaunis, yksityiskohdat voidaan tehdä käyttämällä eri sävyjä ja kukan muotoilu voi vaihdella. Raja pääkukkia pitkin täydentää ulkoasua. Rajalla voi myös olla lehtiä ja pieniä kukkia. Tällainen rangoli voidaan tehdä talon sisäänkäynnillä tai keskellä.

6. Fluoresoiva Galicha Rangoli:

Loisteputki Galicha Rangoli

Tavallisen rangolijauheen käytön sijaan voidaan käyttää fluoresoivaa jauhetta. Tämä tekee rangolista paitsi houkuttelevamman, myös yksityiskohdista erottuvan. Samaan aikaan tällaista väriä ei käytetä usein, joten se saa rangolin näyttämään automaattisesti erilaiselta. Uskonnollisia symboleja voidaan valmistaa tilaisuuden mukaan.

[ Katso lisää: Helppoja Rangolin malleja kuvilla]

7. Riikinkukon muotoinen Galicha Rangoli:

Riikinkukon muotoinen Galicha Rangoli

Galicha rangolia voidaan valmistaa tekemällä riikinkukkoja. Tämä antaa hyvin perinteisen ilmeen. Se näyttää parhaalta, kun se tehdään suurella pinnalla. Sen sijaan, että tekisit monia yksityiskohtia, sinun on valittava sävyt oikein. Yksityiskohdat on tehtävä käyttämällä vain valkoista jauhetta, koska se tekee suunnittelusta näkyvän. Varjostus voidaan tehdä riikinkukon sisällä, mikä tekee riikinkukosta erilaisen kuin tavallinen kuvio.

8. Sateenkaaren värinen Galicha Rangoli:

Sateenkaaren värinen Galicha Rangoli

Sateenkaaren sävyjä voidaan käyttää rangolien valmistamiseen. Voidaan käyttää sävyjä keskellä ja sitten käyttää valkoista jauhetta yksityiskohtien tekemiseen ympyrän ulkopuolelle. Tällainen muotoilu ei ole yleistä ja näyttää erittäin trendikkäältä. Ei vain värit, jotka saavat sen näyttämään houkuttelevalta, vaan myös valkoisen jauheen yksityiskohdat. Suuri pinta -ala olisi paras tällaiselle mallille.

 [ Katso lisää: Puiset Rangoli -kuvat]

9. Galicha Rangoli suurelle tilalle:

Galicha Rangoli suurelle tilalle

Tällainen rangoli näyttää parhaalta, kun se tehdään suurella pinta -alalla. Eri sävyjen käyttöä vältetään; sen sijaan valkoista jauhetta käytetään eri sävyjen päälle. Sävyjen varjostus voidaan tehdä kuten yllä. Tämä antaa sille reunan. Tämän rangolin kauneus heijastuu vain, kun se tehdään suurella alueella. Valkoista jauhetta voidaan käyttää kuvioiden luomiseen ympyrän ulkopuolelle myös yllä esitetyllä tavalla.