9 parasta Line Rangolin mallia ja kuvioita!

Line rangoli -mallit ovat pohjimmiltaan perusviiva tai raja, joka on piirrettävä alkuvaiheessa minkä tahansa muotoisen rangolin tekemiseksi. Rangoli -mallit on piirrettävä perusvärin tai liidun avulla, jotta voidaan selvittää, mikä alue täytetään millä värillä ja miten se näyttää erilaiselta kuin kaikki tavalliset rangolikuviot.

1. Line Rangoli -mallit piirtämällä liitu:

Line Rangoli -mallit piirtämällä liitu

Yllä olevassa kuvassa näemme, että henkilö on ensin piirtänyt ympyrän. Hän on jakanut ympyrän eri halkaisijoille ja säteille. Nyt hän ottaa liitua ja piirtää viivoja sisäpuolelle tehdäkseen erilaisia ​​malleja halujensa mukaan saada taiteensa näyttämään. Hän on piirtänyt kukkia ja terälehtiä ja pyöreän muodon äärimmäiseen ytimeen.

2. Rajaviiva Rangolin muotoilu:

Rajaviiva Rangoli Design

Yllä olevassa kuvassa näkyy rajaviiva, joka on vedetty keltaisella alkuvaiheessa. Nyt värien täyttäminen on helppoa, koska ääriviivat on piirretty eikä värejäsi voida asettaa sattumanvaraisesti. Keltaiset reunat on peitetty vermilionilla, valkoisella, vihreällä ja sinisellä. Ydin on jälleen keltainen kuusikulmio.

3. Line Rangoli -mallit mustavalkoisilla väreillä:

Line Rangoli suunnittelee mustavalkoisia värejä

Tämä on erittäin kauniin näköinen muotoilu, joka on tehty kirkkaasta mustasta perusväristä ja lisätty sitten valkoisella värillä malleja varten. Viivat on piirretty erittäin täydellisesti, ja niiden tekeminen on helpompaa harjalla tai liidulla kuin jauhe, jonka levität käsilläsi.

4. Line Rangoli Design kanssa Vaaleansininen ja valkoinen:

Line Rangoli Design vaaleansinisellä ja valkoisella

Vaaleinta sinistä sävyä on käytetty rangolin rajana. Se on niin kevyt, että se näyttää melkein valkoiselta. Kun ulommat viivat on piirretty, kaksi sinistä sävyä on levinnyt tasaisesti ja myös kontrastisella risteyksellä ja ristillä. Sävyjen ero voidaan selvittää ja se saa taiteen näyttämään vielä paremmalta.

5. Vaikea Line Rangoli Design:

Vaikea linja Rangoli -muotoilu

Yhtäältä yllä oleva malli näyttää todella vaikealta piirtää ja toisaalta se on erittäin kaunis. Oranssi pohja on käytetty ja sitten se on lisätty valkoisilla malleilla. Mallit on tehty liidulla tai erittäin ohuella rangoli -harjalla, joka on tehnyt pienemmät yksityiskohdat näkyviin eikä saa sitä näyttämään kömpelöltä.

6. Erilaiset neliöt ja soikeat muodot:

Erilaiset neliöt ja soikeat muodot

Suunnittelussa näemme eri muotoisia neliöitä ja soikeita. Se on pohjimmiltaan tehty yhdistämällä neliöt neliöihin ja saamalla se näyttämään kennoista. Ulkoreuna on alaspäin ruskea ja soikeissa muodoissa on käytetty keltaista sävyä, jotta muotoilu olisi hieman kirkas. Nämä soikeat ovat edelleen väriltään ruskeat keskellä.

7. Swastika -symboli:

Swastikan symboli

“Hakaristi” on hindujen pyhä symboli. Se on piirretty keskelle, ja sen ulkopuolelle liittyy erilaisia ​​viivoja. Nämä viivat ovat ottaneet muotoja kuin kukka, ja voidaan päätellä, että se on piirretty yhdellä jatkuvalla virtauksella. Suunnittelun kulmissa on neljä kartiota, jotka tekevät suunnittelusta täydellisen.

8. Hienovarainen ja selkeä Rangolin muotoilu:

Hieno ja selkeä Rangolin muotoilu

Tämä on erittäin hienovarainen ja raikas muotoilu, joka on tehty liidulla. Tämä on piirretty jalkakäytävälle ja se alkoi ensin neliön muodolla ja sen jälkeen soikea neliön molemmilla puolilla. Eteenpäin kuljetettava malli pitää kukkia, terälehtiä ja lehtiä ja ne on piirretty tasaisesti. Keskelle on asetettu kehäkukka lisäämään hieman väriä.

9. Rangolin kuviot valkoisella ja vaaleanpunaisella:

Rangolin kuviot valkoisella ja vaaleanpunaisella

Tämä on valtava rangoli -muotoilu nestemäisen liitumateriaalin tai “Alpana” avulla. Se on ammattimaisesti sekoitettu eri muotoisiin ja kuvioihin rangolista ja tehty vain valkoisella ja vaaleanpunaisella.