9 ειδικά σχέδια Rangoli για το νέο έτος για να καλωσορίσετε το 2021!

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Το 2020 πρόκειται να τελειώσει σύντομα και είναι καιρός να είστε καλά εξοπλισμένοι με έναν καλό αριθμό σχεδίων rangoli που μπορεί να είναι κατάλληλα για το επόμενο έτος. Δεν μπορείτε να επαναλάβετε τα ίδια πράγματα. Ως εκ τούτου, πρέπει να σκεφτείτε κάτι νέο, το οποίο είναι μια ταραχώδης δουλειά. Για τη βοήθειά σας, έχουμε κανονίσει μια λίστα με τα κορυφαία 9 σχέδια rangoli για το νέο έτος που θα είναι τα καλύτερα για αυτό το 2021.

9 υπέροχα σχέδια Rangoli για το νέο έτος για το 2021:

1. Peacock Happy New Year Rangoli Design:

Peacock Ευτυχισμένο το νέο έτος Rangoli σχέδιο

Αυτό είναι ένα ακόμη εκπληκτικό σχέδιο παγώνι που ομορφαίνεται περαιτέρω με λουλούδια. Εδώ, ένα παγώνι γίνεται πρώτα χρησιμοποιώντας αλεσμένο ρύζι, και στη συνέχεια ένα άλλο γίνεται βλέποντας το προηγούμενο. Αυτό είναι απολύτως ένα υπέροχο rangoli που θα είναι το καλύτερο των νέων ετών.

2. The Seven Circle Rangoli για το νέο έτος 2021:

Seven Circle Rangoli για το νέο έτος 2021

Αυτός ο σχεδιασμός rangoli έχει επτά κυκλικούς σχεδιασμούς που περιβάλλουν λουλούδια. Κατ ‘αρχάς, ένας κύκλος σχεδιάζεται στο κέντρο με τη βοήθεια σκόνης και στη συνέχεια περιβάλλεται από αυτόν τον κύκλο γίνονται έξι παρόμοιοι κύκλοι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια rangoli ποτέ.

3. Τα Floral New Year Rangoli Designs για το 2021:

Λουλουδάτα σχέδια Rangoli για το νέο έτος για το 2021

Αυτό το όμορφο λουλουδάτο rangoli θα είναι ιδανικό για τις τελετές έναρξης του επόμενου έτους. Εδώ, τα λουλούδια τελειώνουν χρησιμοποιώντας σκόνη που έχει σχεδιαστεί σε σκούρο καφέ φόντο. Το συγκεκριμένο καφέ φόντο κάνει το σχέδιο rangoli να φαίνεται πιο δελεαστικό.

4. Το σχέδιο Duck Rangoli για το νέο έτος 2021:

Σχέδιο Duck Rangoli για το νέο έτος 2021

Αυτός ο σχεδιασμός rangoli εμφανίζει το πρόσωπο μιας πάπιας στο μπροστινό μέρος. Τα σκισμένα λουλούδια χρησιμοποιούνται για να στολίσουν αυτό το σχέδιο rangoli. Λειτουργεί τέλεια για ένα εξωτερικό σχέδιο rangoli και θα είναι ιδανικό για αυτό το νέο έτος.

5. Απλά σχέδια Rangoli για το νέο έτος:

Απλά σχέδια Rangoli για το νέο έτος

Μεταξύ των πολλών σχεδίων rangoli για το νέο έτος, αυτό είναι το πιο απλό. Το rangoli έχει ένα σχέδιο σχεδίασης τεσσάρων όψεων όπου το τέλος του σχεδίου είναι διακοσμημένο με κυκλικά σχέδια. Ο καθένας θα ερωτευτεί εύκολα αυτό το όμορφο σχέδιο. Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση των δαπέδων σας με αυτό το φοβερό σχέδιο rangoli κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

6. Τα παραδοσιακά σχέδια Rangoli της Πρωτοχρονιάς:

Παραδοσιακό σχέδιο νέας χρονιάς rangoli

Είναι πάντα καλύτερο να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο. Ο σχεδιασμός rangoli εμφανίζει ένα ημικυκλικό μοτίβο που περιγράφεται περαιτέρω με ίσια λευκά ψέματα και άλλα μικρά σχέδια που κάνουν το rangoli να φαίνεται δελεαστικό.

7. The Floral Rangoli για το νέο έτος 2021 #2:

Floral Rangoli για το νέο έτος 2021

Αυτό είναι ένα ακόμη λουλουδάτο σχέδιο rangoli. Σε αυτό το μοτίβο, το κεντρικό λουλουδάτο μοτίβο περιβάλλεται από πολλά μικρά λουλούδια με αλεσμένο ρύζι. Αυτό το περίπλοκο λουλουδάτο rangoli θα είναι ιδανικό για τις επόμενες περιστάσεις του νέου έτους.

8. Το πολύχρωμο νέο έτος Rangoli 2021:

Πολύχρωμο νέο έτος Rangoli 2021

Αυτή η νέα χρονιά rangoli παρουσιάζει ένα κυκλικό μοτίβο γεμάτο με αντίθετα χρώματα που είναι ο κύριος λόγος πίσω από τη γοητεία αυτού του σχεδίου

9. Το παραδοσιακό σχέδιο παγώνι για το νέο έτος:

Παραδοσιακό σχέδιο παγώνι για το νέο έτος

Αρχικά, έχουμε αυτό το φοβερό παραδοσιακό σχέδιο παγώνι που θα φαίνεται εκπληκτικό σε μαρμάρινο ή ψηφιδωτό δάπεδο. Εδώ, ολόκληρο το σχέδιο σχεδιάζεται πρώτα με ένα λευκό υλικό που αναδεικνύει το σχέδιο. Μετά από αυτό, μπλε, κίτρινο και μαύρο αλεσμένο ρύζι χρησιμοποιούνται για να ομορφύνουν το σχέδιο. Επιπλέον, το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται και πάλι για τη λεπτομέρεια του λαιμού του παγώνι.