9 καλύτερα σχέδια Stencil Rangoli με εικόνες

Το Rangolis γίνεται πραγματικά δύσκολο για τους αντιεπαγγελματίες ανθρώπους. Συχνά νιώθουν ότι θα κάνουν ολόκληρο το rangoli να φαίνεται αρκετά μπερδεμένο και ακατάστατο και από την άλλη πλευρά, δεν θέλουν καν να αγοράσουν έτοιμα rangolis, επειδή φαίνονται πολύ τεχνητά. Λοιπόν, η χρήση στένσιλ για rangolis είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατάσταση. Τα σχέδια stencil rangoli γίνονται δημοφιλή στις μέρες μας λόγω του πολυάσχολου προγράμματος όλων. Τα στένσιλ Rangoli είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά επίσης.

Υπέροχα σχέδια Stencil Rangoli με φωτογραφίες:

Ακολουθούν τα πιο απαιτητικά μοτίβα rangoli stencil με εικόνες για το σπίτι και τα γραφεία σας.

1. Βασικό στένσιλ για το Rangoli:

Σχέδια Stencil Rangoli

Στην παραπάνω εικόνα, βλέπουμε έναν άντρα να πουλά στένσιλ για ράνγκολι. Αυτά τα στένσιλ είναι μοτίβα ή σχέδια ράνγκολι με τέτοιο τρόπο ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το στένσιλ στο έδαφος, όπου θέλετε να γίνει το ράνγκολι σας και απλώς να βάλετε το χρώμα πάνω στο στένσιλ. Υπάρχουν κούφιες κουκκίδες στο στένσιλ που πέφτουν κάτω και παίρνουν τη μορφή του σχεδίου και το υπόλοιπο χρώμα παραμένει συσσωρευμένο στο στένσιλ. Βλέπουμε τις μπλε πλάκες των στένσιλ και τα σχέδια που είναι φτιαγμένα από αυτό, στην εικόνα.

2. Σχέδια Kolam Stencil Rangoli:

Σχέδια Kolam Stencil Rangoli

Αυτό το rangoli είναι κατάλληλο για το Laxmi Puja επειδή έχει τα διάτρητα πόδια της θεάς, ακριβώς στο κέντρο. Το καστανό χρώμα περιβάλλεται με ένα σχήμα αστεριού στο εξωτερικό και στη συνέχεια οι καμπύλες των αστεριών δείχνουν διάτρητη ρόγγα ενός βάζου και σχέδια του στην κορυφή.

3. Πολύχρωμα σχέδια Stencil Rangoli για Diwali:

Σχέδια Stencil Rangoli για Diwali

Έχουμε ένα πολύ όμορφο σχέδιο παραπάνω. Στην αρχή, ένας κύκλος έχει γίνει με κόκκινο χρώμα και οριοθετείται με μπλε. Έχει δημιουργηθεί ένα στένσιλ για να φτιάξετε ένα σχέδιο με λευκό rangoli. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά όμορφος και έχει επίσης “Diya” ή “Pradeep” στη μέση. Υπάρχει ένα άλλο σχήμα στένσιλ που χρησιμοποιείται στην εξωτερική πλευρά, το οποίο έχει τοποθετηθεί αντίθετα με κίτρινο και πράσινο το ένα μετά το άλλο και έχει γίνει κύκλος που περιβάλλει το εσωτερικό διάτρητο ράνγκολι.

4. Σχέδιο Rangoli Stencil με σχήμα λουλουδιών:

Σχέδιο λουλουδιών Stencil Rangoli

Βλέπουμε ένα έντονο μπλε χρώμα που χρησιμοποιείται για να κάνει αυτό το σχέδιο. Ένα στένσιλ που είχε αγοραστεί αυτού του σχήματος είχε τοποθετηθεί στο πάτωμα και το χρώμα που απλώθηκε πάνω στο στένσιλ έκανε το σχέδιο να πέσει σε σχήμα λόγω της διακεκομμένης περιοχής στο στένσιλ. Αυτή είναι μια αρκετά εύκολη μέθοδος που κάνει το rangoli σας να φαίνεται ρεαλιστικό αλλά και προσεγμένο.

5. Σχέδιο στένσιλ Swastik Rangoli:

Σχέδιο στένσιλ Swastik Rangoli

Πάνω από το κόκκινο rangoli, ένα σχέδιο είχε γίνει με ένα στένσιλ και το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν το λευκό. Ο σχεδιασμός στο κέντρο είναι το κύριο αξιοθέατο καθώς κρατάει την εικόνα του Λόρδου Γκανέσα. Στο μοβ χρώμα, ένα συγκεκριμένο στένσιλ έχει φτιαχτεί 7 φορές για να ολοκληρωθεί ολόκληρος ο γύρος.

6. Stencil Rangoli Design for Dussehra:

Stencil Rangoli Design for Dussehra

Ένα μεγάλο στένσιλ έχει χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει τον εξωτερικό κύκλο και τα σχέδια παντού. Έχουν προστεθεί με διαφορετικά χρώματα και η μέση έχει σχεδιαστεί στο χέρι με λευκό χρώμα. Το rangoli φαίνεται να έχει ένα συγκεκριμένο λογότυπο που βρίσκεται στη μέση και έχει γραμμένο το Happy Dussehra στο εξωτερικό.

7. Παραδοσιακά σχέδια Stencil Rangoli:

Παραδοσιακά σχέδια Stencil Rangoli

Αυτή η εικόνα φαίνεται να δίνει ένα διαφορετικό είδος stencil rangoli. Αυτό έχει γίνει με υγρά χρώματα rangoli και όχι με σκόνες. Το όριο αρχικά σχεδιάστηκε με λευκό και στη συνέχεια κόκκινο, προστέθηκε το πράσινο ανάλογα.

8. Κυκλικό στένσιλ Rangoli:

Κυκλικό στένσιλ Rangoli

Στην παραπάνω εικόνα, βλέπουμε μια κυρία να χρησιμοποιεί στένσιλ για να κάνει σχέδια σε έναν πίνακα. Αναμιγνύει και ταιριάζει με το διαφορετικό χρώμα σε διαφορετικά σχέδια σε ένα συγκεκριμένο σχήμα του stencil. Αυτό κάνει το rangoli όμορφο και τακτοποιημένο ταυτόχρονα.

9. Lord Ganesha Stencil Rangoli Design:

Lord Ganesha Stencil Rangoli Design

Το στένσιλ έχει τον Lord Ganesha στη μέση και καλύπτεται ως κύκλος με άλλο σχήμα του stencil. Χρώματα πορτοκαλί και πράσινου είναι πασπαλισμένα πάνω τους και το κέντρο είναι κόκκινο με περίγραμμα σε μοβ.