13 Todistettua kookosöljyn terveyshyötyä raskauden aikana

Valmistaudutko vastaanottamaan uuden aloittelijan perheeseesi? No, on hyvin selvää, että sinulla on unettomia öitä ja mietit, mikä on parasta lapsellesi ja itsellesi. Viime aikoina olet myös kuullut paljon varoituksia tyydyttyneiden rasvojen saannista, jotka voivat vahingoittaa vauvaasi, joten olet epävarma siitä, onko kookosöljy hyvä vaihtoehto raskauden aikana. Älä stressaa enempää ja lue alla oleva artikkeli oppiaksesi kaiken kookosöljyn käytöstä raskauden aikana.

Kookosöljy raskauteen

Onko kookosöljy turvallinen raskauden aikana??

Kookosöljy on täynnä ravitsemuksellisia etuja raskaana oleville naisille, ja se voidaan helposti tehdä vaihtoehtona muille öljyille ja voille. Kookosöljy sisältää 90% tyydyttyneitä rasvoja. Kookosöljyn tärkein rasva on kuitenkin lauriinihappo, keskipitkäketjuinen rasvahappo, joka metaboloituu nopeasti. Sillä on positiivisia vaikutuksia kolesteroliin ja antimikrobisiin ominaisuuksiin, jotka ovat hyödyllisiä sekä sinulle että vauvasi immuunijärjestelmälle.

Kookosöljyn edut raskauden aikana:

Näemme siis, että kookosöljy on vakiinnuttanut asemansa terveenä rasvana ja tutkimukset osoittavat, että terveellisten rasvojen kulutus raskauden aikana antaa keholle mahdollisuuden saada maksimaalista ravintoa ja auttaa imeyttämään rasvaliukoisia vitamiineja.