9 välttämätöntä eteeristä öljyä raskauden aikana

Nämä yhdeksän kuukautta ovat sellaisia ​​aikoja elämässäsi, joita et unohda kiireessä. Se ei ainoastaan ​​tuo mukanaan uusia kokemuksia ja tunteita. Mutta tekee sinusta myös erittäin varovaisen yksilönä. Kaikki mitä syöt, pukeudut, teet tai jopa jotain, mitä käytät, menee skannerin läpi. Joten tässä esittelemme sinulle luettelon joistakin eteerisistä öljyistä, joita tulisi välttää raskauden aikana.

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana

Parhaat eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana:

1. Basilika (eteerinen öljy):

Vältä raskauden ja imetyksen aikana. Koska liiallisen saannin tiedetään lisäävän sykettä ja aiheuttavan kurkun ja suun polttamista. Se johtaa myös veren erittymiseen virtsaan, pinnalliseen hengitykseen, kohtauksiin ja pilkkuihin ääritapauksissa. Siksi on parasta, että naiset välttävät tätä eteeristä öljyä raskauden aikana.

2. Cedarwood (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt-välttää-raskauden aikana-Cedarwood

Vältä raskauden ja imetyksen aikana. Raskauden aikana vapautuu joukko uusia hormoneja. Myös kehossa ja odottavan äidin ihosta tulee hieman herkkä muihin aikoihin verrattuna. Cedarwood -öljyn käyttö tällaisessa tilanteessa voi johtaa ihon herkistymiseen. On aina turvallista mennä ihotestiin jaloillesi ennen kuin levität sen suoraan ihollesi.

3. Fenkoli (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Fenkoli

Raskaana oleville naisille saattaa kehittyä allergia tietyille asioille odottaessaan, ja fenkoli on aineiden luettelon kärjessä. Että naiset ovat allergisia. Tutkimus on myös osoittanut, kuinka kahdelle lapselle kehittyi hermoston häiriöitä. Koska heidän äitinsä joi teetä, jossa oli fenkoliöljyä. Siksi sitä on parasta välttää raskauden aikana.

4. Geranium (eteerinen öljy):

Paras välttää raskauden aikana, koska naisten tiedetään kasvavan sille allergiseksi. Jos kuitenkin otat sitä, pidä se pieninä määrinä, koska sivuvaikutuksia ei tunneta selvästi.

5. Inkivääri:

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Inkivääriöljy

Vaikka inkiväärimehua pidetään hyödyllisenä raskaana oleville naisille. Inkivääri on välttämätön öljy raskauden aikana. Tutkijoiden kesken on edelleen paljon keskustelua inkiväärin vaikutuksista eteerisenä öljynä raskauden aikana. Mutta on suositeltavaa välttää sitä parhaiten. Riskin ottaminen raskauden aikana voi osoittautua haitalliseksi pienelle enkelillesi.

6. Jasmiini (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Jasmine

Parasta välttää raskauden ja imetyksen aikana. Koska sen tiedetään aiheuttavan myrkyllisyyttä lapsellesi.

7. Sitruunaruoho (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Sitruunaruoho

Vaikka sitruunaruohon käyttöä suositellaan normaalisti, koska se on terveellistä ja auttaa hoitamaan muutamia sairauksia, sitä tulee välttää raskauden ja imetyksen aikana.

8. Ruusu (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Rose

Ruusuöljyllä on houkutteleva tuoksu, ja sitä on turvallista käyttää muuna aikana vuodesta, kun et odota. On parasta pitää hyllyllä, kun vauva kehittyy sisällesi. Se on yksi välttämättömistä öljyistä raskauden aikana.

9. Timjami (eteerinen öljy):

Eteeriset öljyt, joita vältetään raskauden aikana Timjami

Ei saa käyttää imetyksen aikana, koska se vaikuttaa haitallisesti lapseen.

Vaikka näitä öljyjä pidetään erittäin hyvinä ihollesi ja terveydellesi muina aikoina, raskauden aikana, on parasta välttää niitä, koska on aina olemassa vaara, että öljy pääsee istukkaan ja vaikuttaa vauvaasi haitallisesti. Tämä aiheuttaa vauvan myrkyllisyyden vaaran. Vaikka laajalti oletetaan, että näiden öljyjen saanti aiheuttaa lapsellesi keskenmenon ja synnynnäisiä epämuodostumia, on vain muutamia todisteita tämän väitteen pitämiseksi paikkansa. Tämä luettelo sisältää joitain eteerisiä öljyjä, joita sinun tulee välttää raskauden aikana, mutta on parasta neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin päätät mitään, koska hän tietää, mikä on parasta sinulle ja lapsellesi.