Auringonkukansiemenet raskauden aikana

Auringonkukansiemenet ovat terveellisimpiä ja ravitsevimpia ruokia. Auringonkukansiementen tulisi olla osa tavallista ruokavaliota. Mutta mikä on osa tavallista ruokavaliota, voi usein muuttua raskauden aikana? Voivatko raskaana olevat naiset syödä auringonkukansiemeniä? Auringonkukansiemenet raskauden aikana ovat vieläkin tärkeämpiä. Se sisältää erilaisia ​​eteerisiä öljyjä, tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuituja ja terveitä rasvoja, jotka ovat välttämättömiä vauvan terveelle kehitykselle.

auringonkukansiemeniä raskauden aikana

Jotkut auringonkukansiementen käyttötavat raskauden aikana:

 •  Auringonkukansiemenet sisältävät foolihappoa. Foolihappoa käytetään punasolujen muodostumiseen, jotka kuljettavat happea keuhkoista elimiin ja hiilidioksidia elimistä takaisin keuhkoihin. Punasolujen terveen muodostumisen kannalta foolihappoa sisältävä ruoka, kuten auringonkukansiemenet, on välttämätöntä. Foolihapon puute äidin ruokavaliossa voi johtaa komplikaatioihin, kuten istukan muodonmuutokseen kohdussa, ja sikiövaurioihin vauvassa, kuten huulipuna. Auringonkukansiemenet raskauden aikana ovat siis välttämättömiä.
 •  Auringonkukansiemenet sisältävät E -vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotka estävät DNA -vaurioita vapailta radikaaleilta.
 •  Nämä siemenet sisältävät erilaisia ​​välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten magnesiumia, kuparia, seleeniä jne., Jotka ovat välttämättömiä vauvan terveelle kasvulle sekä äidin kunnolle ja aktiivisuudelle..
 •  Auringonkukansiemenissä on runsaasti kuitua. Se tehostaa ruoansulatusta ja auttaa ratkaisemaan yleisimmän raskausongelman eli ummetuksen. Auringonkukansiemenet raskauden aikana voivat ratkaista ummetuksen ongelman luonnollisesti ja turvallisesti. Mutta muista myös juoda paljon vettä.
 •  Auringonkukansiemenissä on terveitä tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat välttämättömiä äidin ja vauvan terveelle iholle ja hiuksille.
 •  Auringonkukansiemenet ovat ravitseva ja täyttävä välipala. Se on terve tapa lievittää nälkäkipuja raskauden aikana. Raskaana olevat auringonkukansiemenet täyttävät tarkoituksensa tarjota välttämättömiä ravintoaineita sekä tehdä maukasta ja täyttävää välipalaa.
 •  Auringonkukansiemenissä on linolihappoa, joka auttaa kehoa tasapainottamaan hormoneja ja ylläpitämään siten terveellistä painonnousua.

Kuinka syödä auringonkukansiemeniä:

Auringonkukansiemeniä voi syödä monella tavalla. Jotkut tavat mainitaan alla-

 •  Ne voidaan syödä paahtamisen jälkeen ilman ulkokuorten poistamista. Tämä on paras tapa syödä auringonkukansiemeniä, koska se säilyttää kaikki ravintoaineet eikä vähennä myös kuitupitoisuutta.
 •  Auringonkukansiemeniä voidaan myös leipoa suolaiseen leipää ja pulloja, jotka on valmistettu täysjyvästä ja tattarista uskomattoman maun ja terveyden vuoksi.
 •  Auringonkukansiemenet voidaan paistaa tai keittää kevyesti neitsytoliiviöljystä ja syödä vihreän salaatin ja leivän kanssa tasapainoisen aterian saamiseksi.
 •  Jos sinulla on makea hammas, jälkiruokavaihtoehdot ovat auringonkukansiementen sekoittaminen tavalliseen tai maustettuun jogurttiin. Voit myös leipoa pehmeitä, suolaisia ​​evästeitä auringonkukansiemenillä ja banaanilla.
 •  Voit valita maapähkinävoin sijasta auringonkukansiemenvoita maukkaammaksi ja terveellisemmäksi vaihtoehdoksi.
 •  Auringonkukansiemenet voidaan pilkkoa pienemmiksi paloiksi ja lisätä myös hampurilaisiin ja tonnikalavoileipiin.
 •  Voit lisätä auringonkukansiemeniä pähkinöillä ja kuivattuilla hedelmillä, kuten manteleilla, cashewpähkinöillä, rusinoilla, hasselpähkinällä, pähkinällä, viikunoilla ja aprikoosilla maissihiutaleissa tai myslissä terveyttämään sitä entisestään!

Toivottavasti tämä vastaa kysymykseen “Voivatko raskaana olevat naiset syödä auringonkukansiemeniä?” Koska kyllä, he voivat ja heidän pitäisi! Auringonkukansiemeniä voidaan raskauden aikana käyttää useiden maukkaiden ja terveellisten ruokien luomiseen kehon kuntoa parantamaan ja myös makuhermojasi tyydyttämään. On kuitenkin tärkeää muistaa, että auringonkukansiementen ylensyönti voi johtaa ylipainoon. Rajoita siis 1/2-3/4 kuppia kuorista poistamattomia auringonkukansiemeniä tai 1/8-1/6 kupillista kuorimattomia siemeniä.