Top 9 suosittua Hanes -rintatyyppiä

Rintaliivit eivät ole vain alusvaatteita. Siinä on paljon muutakin tekemistä. Jokaiselle mekkoillemme tai toppillemme on oikea rintaliivit. Et voi vain yhdistää jokapäiväisiä välttämättömiä rintaliivejä kalliilla riimuilla. Siksi on tärkeää tietää markkinoilla saatavilla olevat eri tyylit, leikkaukset ja muodot erilaisten päällisten kulumiseen sopiviksi. Hanes on vaatemerkki, joka on peräisin vuodelta 1901, kun se aloitettiin Pohjois -Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kerro meille 9 suosituinta rintaliivityyppiä.

Erilaiset Hanes -rintaliivit:

1. Hanes Cotton Comfy Everyday Essential -langattomat rintaliivit:

hanes rintaliivit 1

Tämä on jokapäiväinen välttämätön rintaliivi, jota voit käyttää vapaa -aikasi kanssa. Se on 100% puuvillaa ja siinä on kolme ositettua kaksikerroksista kangaskuppia, joissa on vaakasuuntainen sauma muotoiltua muotoa varten ja pystysuora sauma kohottamista varten. Sen pehmustamattomat kupit parantavat rintojen muotoa. Se tarjoaa täydellisen peiton ja langattomat kupit saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Hihnat on valmistettu pehmeästä elastisesta ja säädettävissä. Reunat ovat joustavia ja tarjoavat siten paremman istuvuuden.

2. Terälehtien piilottaminen langallisen Hanes -rintaliivin alle:

hanes rintaliivit 2

Tässä hanes-rintaliivissä on sisäänrakennetut terälehtipeitelaitteet, jotka eivät enää näytä. Siinä on sileät kankaalla päällystetyt kaarituet. Sen kevyesti pehmustetut kupit tarjoavat täydellisen peiton. Sen saumattoman tyylin ansiosta voit käyttää päällä olevien yläosien alla. Siinä on tyylikkäät, joustamattomat säädettävät hihnat. Nailon- ja spandex -kangas tekee olosi mukavaksi koko päivän.

3. Hanes Convertible Shaping Bandini Bra:

hanes rintaliivit 3

Se on venytetty tyylikäs bandeau ja vapaa koko pullover, joka muotoilee Hanesin vaaleanpunaisia ​​rintaliivejä. Se on täysin saumaton ja siinä on valettu kuppi, jossa on sisäänrakennettu sivuterävyys. Se tarjoaa monipuolista muotoilua ja tukea. Se on pehmustamaton ja siinä on monipuoliset monisuuntaiset hihnat. Siinä on myös alareuna rintaliivien pitämiseksi paikallaan. Valmistettu polyamidista ja elastaanista, sitä on saatavana useissa väreissä.

4. High Impact Contour Sports Hanes -rintaliivit:

hanes rintaliivit 4

Tämä hanesin urheiluliivit venyvät sopimaan sinulle täydellisesti ja poistavat kosteuden pitäen sinut kuivana ja mukavana. Siinä on pehmeät kupit ja pehmeä kangaspäällystetty joustava nauha alla runsaasti tukea. Sen kangaskoostumus puuvillaa ja elastaania sisältää duo-dry-tekniikan. Siinä on koukku ja silmien sulkeminen kauhakauluksella. Se sopii hyvin esimerkiksi lenkkeilyyn, tennis- ja lentopalloaktiviteetteihin.

5. Hanes Concealing Petals Olkaimeton rintaliivit:

hanes rintaliivit 5

Voit käyttää sitä paitsi olkaimettomana, myös ristikkäisenä selässä, kaulan yli riimuina tai tavanomaisella hihnalla. Tämä rintaliivi pysyy paikallaan ja sopii sinulle täydellisesti. Liukumaton selkä pitää rintaliivit paikallaan. Sisäänrakennetut terälehtipeitteet peittävät sinut täydellisesti. Se luonnollisesti nostaa, muotoilee ja tukee. Valmistettu nailonista ja spandexista, sitä on saatavana erikokoisina mustavalkoisena.

6. Saumaton kevyesti pehmustettu muoti Hanes -rintaliivit:

hanes rintaliivit 6

Tämä hanes-rintaliivit sopivat muotivaatimukseesi pehmeillä, saumattomilla kupeilla ja erittäin ohuilla pehmusteilla, jotka takaavat erittäin sileän ilmeen. Sen kangaspäällystetty kaari tarjoaa erinomaisen kupinostimen ja upean mukavuuden koko päivän. Siinä on liukumattomat, pehmeät, säädettävät hihnat. Se on valmistettu nailonista ja spandexista, ja sitä on saatavana kahdessa kuviossa.

7. Hanes Cotton Smooth Fit Under Wired T-paita Bra:

hanes rintaliivit

Tässä puuvillasta ja elastaanista valmistetussa t-paidan rintaliivissä on saumattomat kupit, joissa on kevyt pehmuste. Se on johdotettu nostoa ja tukea varten joustavilla säädettävillä hihnoilla. Käytä sitä istuvien toppien ja t-paitojen alla täydellisen mukavuuden ja tuen saamiseksi.

8. Shirred Slip On Sports Hanes Bra:

hanes rintaliivit 8

Tämä urheilullinen hanes -rintaliivi venyy sopivasti ja siinä on duo dry -tekniikka. Se on vetoketjullinen rintaliivit, joissa on kaksikerroksinen rypytetty etuosa. Peitetty joustava nauha takaa tuen ja mukavuuden. Siinä on joustavat peitetyt olkahihnat. Valmistettu nailonista ja spandexista, se on ihanteellinen joogaan, pilatesiin ja voimaharjoitteluun.

9. Hanes No-Show Concealer langaton rintaliivi:

hanes rintaliivit 9

Se on valettu langaton hanes-rintaliivi, jossa on terälehtien peittävät peitot, jotka peittävät vaatteet kokonaan. Siinä on erittäin ohut pehmuste tasaisen viimeistelyn aikaansaamiseksi. Valmistettu nylonista ja spandexista, se on kolmen neljänneksen päällinen, joka parantaa rinnan muotoasi.