9 Παραδοσιακά κοστούμια Zari Salwar για γυναίκες σε τάση

Το κοστούμι εργασίας Zari salwar φαίνεται τόσο μεγάλο όταν το φοράς. Είναι τέλειο να φορεθεί σε περιστάσεις. Το έργο Zari είναι ένα νήμα από χρυσό ή ασήμι. Γίνεται και σε sarees, αλλά έγινε πιο δημοφιλές όταν το κοστούμι salwar άρχισε επίσης να δουλεύει με zari. Αυτό είναι βασιλικό έργο που σε κάνει να δείχνεις εκλεπτυσμένος και αριστοκρατικός. Αμέσως τραβάει την προσοχή του θεατή. Το έργο του Zari φαίνεται βαρύ στο κοστούμι salwar και ως εκ τούτου κατάλληλο για φεστιβάλ και οικογενειακές εκδηλώσεις. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το βαρύ κοστούμι salwar εκεί που δεν θέλετε να φοράτε sarees. Μπορείτε να μείνετε χαλαροί με κοστούμι salwar.

Τελευταία και όμορφα σχέδια κοστουμιών Zari Salwar για κυρίες στη μόδα:

Εδώ είναι τα καλύτερα σχέδια κοστουμιών zari salwar.

1. Κοστούμι Zari Work Punjabi Salwar:

Κοστούμι Zari Work Punjabi Salwar

Αυτό είναι κοστούμι zari salwar με δουλειά chanderi επίσης. Είναι κοστούμι salwar στυλ Παντζάμπι με κοντό καμέζ και πατιάλα σαλβάρ. Ο μεγάλος σχεδιασμός της εργασίας zari γίνεται στο κάτω μέρος του kameez που φαίνεται κομψό. Το έργο Zari είναι το επίκεντρο αυτού του κοστουμιού salwar.

2. Πακιστανική στολή εργασίας Zari:

Πακιστανική στολή εργασίας Zari

Είναι ένα όμορφο έργο zari salwar kameez με στρώση σε kameez. Ολόκληρο το μπροστινό τμήμα του κουρτά, τόσο στα μανίκια όσο και στο κάτω μέρος του σαλβάρ είναι διακοσμημένο με έργο ζάρι. Είναι ένα salwar στυλ παντελονιού με περίγραμμα σιφόν dupatta. Η εργασία Zari σε μεταξωτό ύφασμα φαίνεται πιο αφρώδης.

3. Κοστούμι Hand Zari Work Salwar:

Hand Zari Work Salwar Suit

Αυτό το κοστούμι σαλβάρι σε μαύρο χρώμα φαίνεται τόσο υπέροχο. Υπάρχει μια μπροστινή πλευρά κομμένη στο kameez και μοτίβο φούστας στο salwar. Υπάρχει έργο zari σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του kameez και κάπως στο κάτω μέρος της φούστας επίσης. Τα μανίκια είναι από καθαρό ύφασμα που προσελκύουν περισσότερο τη δουλειά σε ζάρι.

4. Κοστούμι εργασίας Zari Indian:

Indian Zari Work Suit4

Αυτό είναι σχέδιο κομμένο σε μήλο zari salwar kameez με τόσο χαριτωμένο. Τα μανίκια της περιοχής του λαιμού και το κάτω μέρος του kameez περιέχουν βαρύ έργο zari. Ακόμα και το Patiala salwar έχει μοντέρνο έργο zari. Το έργο φαίνεται τόσο εθνικό και μοντέρνο.

5. Zari Embroidery Salwar Suit:

Κοστούμι Zari Embroidery Salwar

Είναι ένας καλλιτεχνικός συνδυασμός έργων ζαριού και κεντήματος. Αυτό το σχέδιο zari salwar kameez διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία σε kameez με churidar. Το τμήμα του λαιμού έχει πολλή δουλειά zari συν το churidar έχει επίσης δουλειά zari. Υπάρχει στρογγυλός σχεδιασμός στο kameez και το dupatta επίσης με περίγραμμα.

6. Zari Border Salwar Kameez:

Σύνορα Zari Salwar Kameez6

Αυτό είναι ένα απλό και αξιοπρεπές σχέδιο zari σύνορα salwar kameez. Ολόκληρο το φόρεμα είναι απλό με zari περίγραμμα στο μανίκι και στο τέλος του kameez. Και οι τέσσερις πλευρές του dupatta έχουν επίσης σύνορα zari. Αυτό το μαύρο και κόκκινο χρώμα κοστούμι salwar με περίγραμμα zari φαίνεται υπέροχο και διακοσμητικό.

7. Κοστούμι Zari Work Anarkali:

Κοστούμι Zari Work Anarkali

Αυτό είναι μακρύ κοστούμι anarkali zari salwar. Υπάρχει έργο zari στο τμήμα του λαιμού και το περίγραμμα του kameez. Μεγάλο έμπλαστρο που αποτελείται από έργο zari είναι προσαρτημένο σε κάθε περιτύλιξη του kameez. Το dupatta έχει επίσης λεπτό χρυσό περίγραμμα zari που λάμπει. Το έργο Golden zari στο κίτρινο anarkali φαίνεται κομψό.

8. Zari Work Designer Salwar Suit:

Zari Work Designer Salwar Suit

Αυτό το σχεδιαστικό κοστούμι zari salwar έχει φαρδύ κόψιμο στο μπροστινό μέρος και απλή φούστα. Το kameez είναι από υλικό μπροκάρ με έργο zari και κόκκινο νήμα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως πάρτι. Το kameez είναι σε στιλ σακάκι χωρίς κοπή στο πλάι. Αυτό φαίνεται τόσο περίπλοκο.

9. Κοστούμι εργασίας Zari με Palazzo:

Κοστούμι εργασίας Zari με Palazzo9

Αυτό είναι όμορφο έργο zari salwar kameez με palazzo. Υπάρχει έργο zari στο μπροστινό κόψιμο το οποίο στη συνέχεια δίνεται καμπύλες και στο palazzo επίσης. Ένας καλλιτεχνικός σχεδιασμός λουλουδιών γίνεται με τη βοήθεια του έργου zari στο kameez. Το τμήμα και το μανίκι του λαιμού περιέχουν επίσης έργο zari.

Τα κοστούμια Zari salwar είναι πάντα στην τάση και θα παραμείνουν στη μόδα για τις επόμενες ηλικίες. Αντικαθίσταται με βαρίδια βαριάς εργασίας. Με τον σύγχρονο κόσμο, ακόμη και οι κυρίες επέλεξαν να φορέσουν βαρύ κοστούμι salwar αντί για sarees. Το έργο Zari εκπληρώνει ολόκληρο τον σκοπό σας να φαίνεστε κλασικοί και πλούσιοι. Το έργο είναι τέτοιο που λαμβάνει σίγουρα σχόλια.