Top 9 parasta naisten liukusandaalia, jotka ovat hyödyllisiä käyttää kotona

Liukusandaalit ovat avoimet, eikä niillä ole tukea pidättämiseen. Liukuja käytetään enimmäkseen kotona tai kylpyhuoneen sandaaleina. Koska värejä on tulossa useita, voit valita yhden suosikkivärisistä sandaaleistasi. Liukusandaalit sisältävät yleensä yhden hihnan tai hihnasarjan jalka -alueen yli.

Uusimmat ja tyylikkäät naisten sandaalit:

Katsotaanpa 9 parasta naisten liukusandaalia, jotka antavat sinulle enemmän tyyliä ja mukavuutta.

1. Slide Sandal turkis:

Naisten sandaalit turkiksella

Tässä mustassa liukusandaalissa on ainutlaatuinen turkista valmistettu hihna. Turkki jalan päällä antaa sinulle pehmeän kosketuksen. Sandaalin pohja on kova. Se on matala välillä ja korkea molemmilla puolilla, joten se peittää jalkasi.

2. Panda Slide Sandal:

Naisten Panda Slide Sandaalit

Tässä sandaalin liukumäessä on pandahahmo, josta eivät pidä vain lapset vaan myös aikuiset. Open Squaren sandaaleissa on vuorauksia, jotka sekoittuessaan toiseen viivaan muodostavat suorakulmion.

3. Sling Back Nahka Slide Sandal:

Naisten Sling Back Nahka Slide Sandaalit

Se on nahkainen liukumäki, jossa on kantohihna. Takana on leveä musta hihna, jossa on avoin varvas ja kapea joustava kantohihna. Tämä selkänoja antaa sinulle mukavuutta myös ulkoilussa.

4. Kukkahihnainen dia -sandaali:

Naisten kukkaistukkainen sandaali

Se on musta värinen tavallinen naisten liukusandaali, jossa on kukkakuvioitu hihna. Molemmissa hihnoissa on sama tummanharmaa väri kuin pohjassa, mutta niissä on selkeä painatus. Toisella on kukkakuvio, kun taas toisella on perhonen lehtineen.

5. Kitten Heel Slide Sandal:

Naisten Kitten Heel Slide Sandal

Se on hieno liukumäki sandaalissa kissanpentujen korkokengillä. Punaisessa liukumäessä on läpinäkyvä punainen hihna ja kantapää antaa juhlavaatteita. Tämä silmiinpistävä sandaali näyttää upealta ja lumoavalta. Tämä on tarkoitettu säännölliseen käyttöön; Hanki tämä tyyli mihin tahansa asuun.

6. Fancy Slide Sandal:

Naisten Fancy Slide Sandal

Tässä diasandaalissa naiset varastavat esityksen. Sandaali on puinen, ja siinä on musta hihna, johon on kiinnitetty pienet mustat narut. Selässä on kansi ja nilkkapitsikuvio, joka näyttää upealta lyhyessä mekossa. Kokeile tätä mallia hameessa tai lyhyissä mekoissa.

7. Nykyaikainen dia -sandaali:

Naisten Contemporary Slide Sandal

Se on kaunis valkoinen liukumäki. Siellä on myös valkoinen hihna, jonka päälle kiinnitetään epätasaisia ​​valkoisia auringonkukkia. Auringonkukan keskellä on kultainen pyöreä painike. Siinä on ainutlaatuinen kuvio. Tätä suosii lapsi tai nuoret tytöt.

8. Stone Studded Slide Sandal:

Naisten Stone Studded Slide Sandal

Tämä sandaaliliuku on vain wow. Hihnassa on niin paljon mustia kiviä. Jotkut ovat pyöreitä, neliömäisiä ja suorakaiteen muotoisia kiviä. Tämä hihna antaa painon sandaalille ja on raskas kantaa. Ne tytöt, jotka haluavat käyttää sandaaleja mihin tahansa juhlaan, kuten syntymäpäiviin tai ystävien juhliin hotellissa, he voivat kokeilla tätä sandaalia erilaiseksi.

9. Nilkkakääre Slide Sandaalit:

Naisten Nilkka Wrap Slide Sandaalit

Se on yksinkertaisesti hämmästyttävä naisten liukumäki sandaalit nilkka wrap käsite. Jalan päällä on leveä valkoinen hihna, jossa on pieni kantapää ja joka on kiinnitetty hihnalla, ja nilkka kietoutuu johonkin tasoon jättäen solmun taakse. Tämä on hopeanvärinen ja pehmeä ja mukava tunne jalallesi.

Edellä käsitellyistä yhdeksästä liukusandaalityypistä yksi asia, jonka voimme erottaa, on, että liukusandaalit ovat mukavat käyttää. Se antaa sileän pohjan ja oikean suojan jalallesi. Saatavilla on myös yksinkertaisia, jopa koristeellisia dioja. Dian valintasi mukaan se riippuu siitä, missä voit kuljettaa tämän.