Intialainen suunnittelija Sarees – 15 upeaa mallia nykyaikaisille naisille

Intialaisilla sareesilla oli hyvin erityinen paikka koko maailman pukeutumisperinteissä ja tapoissa. Erityisesti intialaiset suunnittelijat sarees loivat trendin koko Intian historiassa modernin kulttuurin ohella. Vaikka vanhat kylpytakit ja korsetit pääsivät hienosti länsimaiseen kulttuuriin, täällä Intiassa, naisten yhteinen vaate sivilisaation alusta lähtien on ollut sarees. Niille, jotka eivät vielä tiedä, mikä on saree, se voidaan määritellä pitkäksi vaatekappaleeksi, joka on kääritty strategisesti kehosi ympärille muodostaen vaatetuksen.

Saree on perinteinen asu intiaanille, ja on edelleen ihme, että seisomme tällä nykyisellä vuosisadalla edelleen näyttävät olevan kiehtoneita sareesista. Vaikka nykyaikainen sukupolvi suosii nykyään länsimaisia ​​vaatteita jokapäiväiseen elämäänsä, intialaisen tytön on pakko pitää palansa perinteistä asua vaatekaapissaan niitä satunnaisia ​​tapahtumia varten. Sarees hallitsevat edelleen Intian markkinoita, ja tässä on joitain parhaista intialaisista suunnittelijasareista, joista voit ottaa vihjeen.

Kaunis ja tyylikäs intialainen suunnittelija Sarees kuvilla:

Seuraavassa on houkuttelevin ja suosittu intialainen suunnittelija sarees valokuvilla, jotka varmasti hämmästyttävät sinua.

1. Pehmeä vaaleanpunainen Brasso -suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 1

Saree tulee erinomaisella persikan vaaleanpunaisella värillä, joka on sekä raikas että kaunis, mutta se ei ole vain saree -sävy, joka houkuttelee meitä, vaan yksinkertainen mutta raskas koristelu saree -urheilusta, joka korvaa sareen ulkonäön. Koristeet ovat pehmeää kultaa ja georgette -vuoria saree -reunoja pitkin. Yhdistämällä se vaaleanpunaiseen puseroon, tämä saree on ehdottomasti aarre. Kuten näette täällä, puseron ylpeys riimukaulan ulkonäöstä ja yksinkertaisesta työntää kaiken huomion sareeen. Suunnittelija sareella on kultainen zari -raja, joka antaa sille lopullisen ilmeen.

2. Cool Sifonki Suunnittelija Saree:

Viileä sifonkisuunnittelija Saree

Tämä upea sifonki -saree alkaa hienolla verkotetulla sakeudella, mutta älä unohda kaunista kuviota, joka määrittää saree -pohjan. Saree -urheilussa on voimakkaasti koristeltu raja, jossa on satunnaisia ​​violetteja pilkkuja ympäri vartaloa. Linjojen varrella on aavistus mustaa kukkakuvitusta. Tässä suunnittelija -intialaisessa sareessa on myös kukkia keskilinjalla. Kaunis pitsi tuo itsessään esityksen. On myös huomattava, että väriyhdistelmä hyödyntää yksinkertaista, läpinäkyvää yksiväristä sareea.

3. Golden Bird -suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 3

Tämän sareen kaunis muotoilu ja tahra muistuttavat meitä kauniista kultaisesta kanariasta, jossa malli seisoo juhlallisesti ponnahtavassa keltaisessa sareessa. Sareen raja kehon varrella alkaa satiinimattaisesta kullasta, ja pallussa on keltainen. Sareen alaosassa on kaunis atsteekkimaalaus yksivärisenä, joka parantaa ulkonäköä. Kultaisella saree -pitsi -sareella on etninen moderni museo. Voit käyttää sitä yksinkertaisissa tilanteissa, joissa sinun on oltava tyylikäs itsesi. Kolme neljäsosaa tai täyshihainen pusero näyttää parhaalta tämän sareen kanssa, ja hihoissa on kultainen pitsi.

4. Frosted Look Designer Saree:

Frosted Look Suunnittelija Saree

Tämä saree on poikkeuksellisen kaunis vaaleanpunaisessa sävyssä, jossa on kimaltava sivuraja. Koko saree on nöyrä, mutta siinä on vahva lausunto. Tyylikkäästi kylvetyissä saree -reunoissa on vaalea sinivihreä väri, joka korostaa juhlallisen vaaleanpunaista. Käytä tätä sareea parhaiten mustan puseron kanssa tai yhdistä se hyvin vaaleanpunaiseen. Tämän intialaisen suunnittelijan saree -suunnittelun ombre on kuolla, ja pusero on myös aivan uskomaton. Voit käyttää tätä mihin tahansa toimintoon, jonka avulla voit hyödyntää lisävarusteitasi, koska tämä saree on melko yksinkertainen, ja tarvitset lisäosaa sen hyödyntämiseksi.

5. Kukkien ylikuormitussuunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 5

Koko saree tulee kauniissa kukka -tyylissä suunnittelija -ilmeessä. Tämän vaatteen perusväri on himmeä pehmeä beige, joka on sifonki ja hämmästyttävän kaunis. Raja raja sareen pitkin pallua tai verhoilua urheilee kauniin leveän kukkakuvion punaisella ja keltaisella. Vaikka kukat ovat suuria, koko saree -urheilu miniatyyri keltaiset ja punaiset kukat. Saree on läpinäkyvä, mutta onnistuu silti näyttämään niin tyylikkäältä ja armolliselta sen sijaan, että luovuttaisi saman vanhan suunnittelijan tunnelman. Sinun on tarkasteltava tarkasti, jotta koko ulkoasu on todella ihanteellinen yksinkertaisiin tilaisuuksiin tai festivaaleihin.

6. Grand Peacock Georgette -suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 6

Tämä on yksi halutuimmista intialaisista suunnittelijoista saree. Tämä georgette Saree on Intian kansallinen vaate, ja riikinkukko on kansallinen lintu, ja siksi sisällytetään ne molemmat kauniiseen saree -palaan, joka varmasti saisi päät kääntymään valssisi ohi. Sareen pallu urheilee mahtavaa tyylikästä riikinkukkoa georgette- ja zari -yksityiskohdilla. Loput ovat sifonkinvalkoisia ja siniset reunat. Riikinkukko itsessään on musta, ja se valkoisella läpinäkyvällä verkolla tuo valoon aivan uuden ilmeen. Voit nähdä, kuinka jopa yksinkertaisin puserorakenne saa puseron näyttämään uskomattomalta.

7. Velvet Details Designer Saree:

intialainen suunnittelija saree 7

Sametti on kankaan johdonmukaisuus, ja tämä puoli saree on toteutettu virheettömästi syvällä violetilla. Sareen koko yläosassa on kaunis tahra samettinen ulkonäkö, mutta se on erittäin heikko vaaleanpunainen kuin alempi puoli. Saree -rajan varrella on luontainen zari -taideteos, joka seuraa saree -reunoja ja haittapuolia. Tämä on toinen ombre -suunnittelijasta intialainen saree. Jokainen pusero sopii sareeen, mutta koska sen muotoilu on alhainen rajoja lukuun ottamatta, sinun on keskityttävä tapahtuman tarpeisiin. Saree voi riittää sekä yksinkertaiseksi juhlavaatteeksi että upeaksi juhlapuvuksi.

8. Nude Hues juuttisuunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 8

Alaston on uusi sävy tälle kaudelle, ja siksi tämä saree sammuttaisi täydellisen janon alaston väreille. Yläosassa oleva saree on kaunis alaston beige, joka puhuu yksinkertaisuudesta. Sama sävy jatkuu rajalla, mutta beige -värin välissä on tämä ihana musta ja kulta koristeltu kangas. Rajalle kuvio on yksivärinen. Mustalla alapeitealueella on upeita malleja kaikkialla, joten saree näyttää täydelliseltä valinnalta, jos pidät vanhoista hyvistä perinteisistä, joissa on paljon monimutkaista taidetta. Beige ja musta sopivat hyvin, kuten näet, epäilyistäsi huolimatta.

9. Mint Ahead Designer Net Saree:

intialainen suunnittelija saree 9

Lämmintä kesää varten vaalea mintun sävy on paras, ja epätavallinen väri on paras valinta urheiluun. Vaikka muut valitsisivat vaaleanpunaisia ​​ja keltaisia, sinä hämmästyt väkeä erityisellä mintulla tällä kertaa. Tässä tuoreessa rikastetussa mintunvihreässä on joitain kultaisia ​​koristeita harvassa muodossa. Raja on myös matta kultaa. Sareella on pieniä kultaisia ​​malleja kaikkialla, kuten aiemmin todettiin. Tämä on intialainen verkotettu suunnittelija saree tavallisen perinteisen läpinäkyvän sijasta, joka sulkee langan. Tämän langat ovat leveämpiä, joten saree -pusero on tärkeä valinta.

10. Extravaganza Rayon -suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 10

Tämä on yksi kauneimmista intialaisista suunnittelijoista, joilla on erinomainen raja. Kutsuimme tätä sareea ekstravaganssiksi sen kauniista, vilkkaista väreistä, joita äkilliset kimallukset parantavat. Koko saree puhuu gaalajuhla -illasta, jossa pohja alkaa kuviollisella veripunaisella, ja sen ympärille kääriminen on keskiyön sininen. Raja on zari -kultaa, joka on leveä ja ihana keskiyön sinistä vasten. Punaisessa verhouksessa on pieniä yksityiskohtaisia ​​taideteoksia, jotka perustuvat siniseen ja mustaan, mikä saattaa kuulostaa oudolta, mutta näyttää todella hyvältä, kuten olet ehkä jo huomannut. Mitä odotat? Mene katsomaan tätä mallia ja vie se takaisin kotiin näyttämään diivalta.

11. Yksivärinen tarkistuslevyn suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 11

Vaikka puhumme kimalteista ja kimalluksista, tässä on toinen tällainen saree, tällä kertaa trendikkäämmässä asussa. Saree -muodin yksityiskohdat korostavat rauhoittavia mustavalkoisia tiheitä sekkejä, kun taas ylempi pallu on tumma musta, jossa on glitteriä. Rajaviivan osalta tällä kertaa värin lisäämiseen ponnahtaa oranssin hehku. Tämä intialainen suunnittelija saree on erittäin pirteä, mutta raikas ja tyylikäs. Tällä ilmeellä voit näyttää naiselta, jonka kaltaiset kaikki haluavat olla.

12. Intian Crape Designer Saree:

intialainen suunnittelija saree 12

Tämän sareen ulkoasu on täynnä kahta tyypillistä kuplakukan sävyä – bubblegum pink ja pop blue. Koko saree on täynnä kullan koristeita, jotka kuohuvat ja kimaltelevat koko matkan. Saree on monivärinen, toisin sanoen, kultaisen zarin vuoksi, ja se on levinnyt kaikkialle, kun taas sininen on enimmäkseen rajoitettu kulmaan. Kukaan muu saree ei voi houkutella kuin tämä intialainen suunnittelija saree.

13. Sultry Red intialainen suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 13

Tällä kertaa kokeile tätä ystävänpäiväistä punaista sareea, jossa on kultainen raja ja yksityiskohdat vastaanottoa tai hääjuhlia varten. Saree -pään ympärillä on keltaisia ​​chakroja ja sininen verkotettu yksityiskohta pallun sisällä. Muun kankaan saree -runko on täynnä kultaisia ​​nastoja. Täällä näkyvä punainen saree on oikea valinta aina, kun saat kutsun kihlajuhliin. Se on hyvin rento, mutta zari ja monimutkaisuus saavat sen näyttämään erittäin etniseltä. Pusero, jota malli käyttää täällä, voi olla myös sinun valintasi.

14. Kukka- ja viiniköynnösten suunnittelija Saree:

intialainen suunnittelija saree 14

Tässä on toinen yksivärinen saree, joka räjäyttäisi mielesi heti. Parhaimmillaan tämä intialainen suunnittelija saree alhaalta alkaa satiinimustalla, jossa kukka on piirretty. Yläosassa, jossa on silkkivalkoinen, on loput lehdet ja viiniköynnökset. Voit helposti todistaa rakkautesi kukkia kohtaan tällä. Tämä on yksi erinomaisista intialaisista suunnittelijoista, joka sopii täydellisesti nuorille tytöille mihin tahansa festivaaliin.

15. Color Bomb Pure Crape Designer Saree:

intialainen suunnittelija saree 15

Tämä saree on täynnä kirkkaan valkoista ja sinistä, äkillisiä mintunvihreitä ja pop -vaaleanpunaisia ​​yksityiskohtia. Tätä voidaan pitää hauskan näköisenä. Se on yksinkertaisesti upea intialainen suunnittelija saree, joka sopii nykyaikaisille ja perinteisille naisille. Voit käyttää tätä sareea mihin tahansa perhetoimintaan ja muihin juhliin.

Voit odottaa helppoa ostopäivää nyt, kun olemme puhuneet parhaista 15 intialaisesta suunnittelijasaarista. Luonnollisesti, kun olet valinnut tietysti, sinulla on todennäköisesti käsitys koko kaupasta nyt, eikö niin?